Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Dimitrije » 03 Mar 2020, 18:23

Odgledao utisak n. i samo mogu da primetim da me majka, supruga, ćerka ne bi branile kao što Čeda brani Vučića. Ali mi je glavni utisak ipak koliko je lik mutav.
Dimitrije

Postby Buzz » 03 Mar 2020, 18:57

Ne moze se porediti lokal sa republikom ne treba im prepustiti Paracin i Sabac.
Buzz

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 19:02

Buzz' Beater wrote:Ne moze se porediti lokal sa republikom ne treba im prepustiti Paracin i Sabac.

To je kao da kazes da je devojka nevina jer se nije j... u p... nego u dupe...

Uostalom dobice ih Psiho i na lokalu...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dimitrije » 03 Mar 2020, 19:06

Hoće gnjurac. I ne može o tome da priča pristalica stranke koja ceo život ne sme da pobegne iz Zemuna, Bataje itd... Ili hoćeš da se opkladiš?
Dimitrije

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 19:09

Dimitrije wrote:Hoće gnjurac. I ne može o tome da priča pristalica stranke koja ceo život ne sme da pobegne iz Zemuna, Bataje itd... Ili hoćeš da se opkladiš?

Da se kladim u sta?

Zelenovic je i na proslim izborima u Sapcu bio drugoplasiran, ali je napravio koaliciju nakon izbora...

https://www.blic.rs/izbori-2016/borba-u-sapcu-tesno-izmedu-zelenovica-i-sns/55kee56

Sada ce ih pregaziti kao plitak potok kad nemaju podrsku ostatka opozicije..

SNS nista ne prepusta slucaju, fokusirace se na opstine koje su im kriticne...

Smenili su lokalne odbore, postavili nove ljude da rade na terenu, rovare vec 4 godine...

To je kao da mi kazes jel hoces da se kladis da ce Kimi i Zabranjeni da pobede zvanicni Jug...
AirBall

Postby Buzz » 03 Mar 2020, 19:14

AirBall wrote:
Buzz' Beater wrote:Ne moze se porediti lokal sa republikom ne treba im prepustiti Paracin i Sabac.

To je kao da kazes da je devojka nevina jer se nije j... u p... nego u dupe...

Uostalom dobice ih Psiho i na lokalu...

Pardon me, ali mesas babe i zabe. Logican je bojkot tamo gde nemas nemas fer uslove, ali valjda na lokalu ako imas vlast i logistiku da sprovedes fer izbore, zasto se povlaciti?
Buzz

Postby Dimitrije » 03 Mar 2020, 19:16

Ako ikada posetiš varoš u kojoj živim biću tvoj domaćin. Ako dobiješ opkladu. Ako ne... Šta god. I zajebi u toj računici šta je bilo pre, i u Šapcu i u Paraćinu im nude Vučića, pa ko mu se dublje uvuče. Kakav crni plitak potok
Dimitrije

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 19:18

Buzz' Beater wrote:Pardon me, ali mesas babe i zabe. Logican je bojkot tamo gde nemas nemas fer uslove, ali valjda na lokalu ako imas vlast i logistiku da sprovedes fer izbore, zasto se povlaciti?

Kakva je razlika kad je lokal u pitanju sa jedne strane u Paracinu i Sapcu, a sa druge strane na Starom Gradu, Savskom Vencu i Vracaru?

Hoces reci da je moguca kradja u centralnim beogradskim opstinama gde svi imaju posmatrace i odbore?
AirBall

Postby Dimitrije » 03 Mar 2020, 19:47

Kao što sam i mislio.
Dimitrije

Postby Buzz » 03 Mar 2020, 19:47

AirBall wrote:
Buzz' Beater wrote:Pardon me, ali mesas babe i zabe. Logican je bojkot tamo gde nemas nemas fer uslove, ali valjda na lokalu ako imas vlast i logistiku da sprovedes fer izbore, zasto se povlaciti?

Kakva je razlika kad je lokal u pitanju sa jedne strane u Paracinu i Sapcu, a sa druge strane na Starom Gradu, Savskom Vencu i Vracaru?

Hoces reci da je moguca kradja u centralnim beogradskim opstinama gde svi imaju posmatrace i odbore?

Nije samo dan izbora problematican. Tu su pritisci u javnim preduzecima gde je SNS na vlasti, u opstinskim upravama itd, dok naravno to u Paracinu ne moze biti slucaj, onda tzv crni dzipovi itd.
Buzz

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 19:53

Buzz' Beater wrote:Nije samo dan izbora problematican. Tu su pritisci u javnim preduzecima gde je SNS na vlasti, u opstinskim upravama itd, dok naravno to u Paracinu ne moze biti slucaj, onda tzv crni dzipovi itd.

Djilasov potpredsednik je na vlasti na Starom Gradu, sta je tu problem?

Hoces reci da ce crni dzipovi da vijaju ljude po Dorcolu i Knez Mihailovoj?

Koja javna preduzeca SNS drzi na Starom Gradu?
AirBall

Postby Dimitrije » 03 Mar 2020, 19:56

Dimitrije wrote:Odgledao utisak n. i samo mogu da primetim da me majka, supruga, ćerka ne bi branile kao što Čeda brani Vučića. Ali mi je glavni utisak ipak koliko je lik mutav.

Da se citiram. Pošto nisam dostojan odgovora od nadležnih. Samo da napomenem da ste trenutno u istoj liniji sa Çedom. Za razliku od mene. Da ga jebem, veçe ste zlo. :jezik: :jezik: :jezik: :nisamja: :jezik: :jezik:
Dimitrije

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 19:58

Dimitrije wrote:Da se citiram. Pošto nisam dostojan odgovora od nadležnih. Samo da napomenem da ste trenutno u istoj liniji sa Çedom. Za razliku od mene. Da ga jebem, veçe ste zlo. :jezik: :jezik: :jezik: :nisamja: :jezik: :jezik:

Samo nastavi da gledas Utisak i da jedes Wurst i ne beri brigu...

Ovo su nasa unutrasnja pitanja koja cemo resiti u svojoj kuci...
AirBall

Postby Buzz » 03 Mar 2020, 20:00

AirBall wrote:Djilasov potpredsednik je na vlasti na Starom Gradu, sta je tu problem?

Hoces reci da ce crni dzipovi da vijaju ljude po Dorcolu i Knez Mihailovoj?

Koja javna preduzeca SNS drzi na Starom Gradu?

Stari Grad nije za poredjenje. u Beogradu je mnogo lakse doci do posla, narod se teze ucenjuje, takodje lakse je povratiti tamo vlast nego na lokalu u provinciji, gde su plate smesne, ponuda posla nikakva i mnogo se lakse kontrolise i ucenjuje narod. I Sloba je gubio u Beogradu, ne zaboravi to, dok je u provinciji dominirao i crpeo svu moc za vlast...
Buzz

Postby AirBall » 03 Mar 2020, 20:01

Buzz' Beater wrote:Stari Grad nije za poredjenje. u Beogradu je mnogo lakse doci do posla, narod se teze ucenjuje, takodje lakse je povratiti tamo vlast nego na lokalu u provinciji, gde su plate smesne, ponuda posla nikakva i mnogo se lakse kontrolise i ucenjuje narod. I Sloba je gubio u Beogradu, ne zaboravi to, dok je u provinciji dominirao i crpeo svu moc za vlast...

Ok...

Ajd sad pokusaj da das racionalan odgovor zasto na izbore u Paracinu i Sapcu treba izaci, a na Starom Gradu i Vracaru ne treba? :D
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka