Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Lakerit » 23 Feb 2020, 14:11

Као што сам рекао, од спонзоруша другосрбијанских тешко може боље,

Зеленовић излази на локалне изборе, СзС: Сам је себе дисквалификовао

Савез за Србију саопштио је данас да је странка Заједно за Србију Небојше Зеленовића одлуком о изласку на локалне изборе сама себе "дисквалификовала" из Савеза.

Савез подсећа да је у септембру донео одлуку о бојкоту пролећних избора на свим нивоима - републичких, покрајинских и локалних.

"Доношењем одлуке о учешћу на лажним изборима, ЗзС је сам себе дисквалификовао из даљег рада Савеза за Србију и српске опозиције која бојкотује изборе и поштује обавезе према грађанима из Споразума са народом", наводи се у саопштењу СзС.

Наводе да Савез наставља са кампањом бојкота "лажних" избора у целој Србији и позивају грађане да им се прикључе у циљу стварања услова за "нормалан живот", за шта су, кажу, слободни избори основна претпоставка.

https://www.rtv.rs/sr_ci/politika/zelenovic-izlazi-na-lokalne-izbore-szs-sam-je-sebe-diskvalifikovao_1096245.html
Lakerit

Postby AirBall » 23 Feb 2020, 14:33

Nikome od njih se ne prepustaju opstine jer postoji mogucnost da nova vlast proceslja knjige i da neko zavrsi u zatvoru zbog malverzacija...

''Branice'' lokal gotovo svi...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby medolino » 23 Feb 2020, 14:57

ИлићКапитен22 wrote:Нека хвала. Брат рођени ми је у Немачкој, у вези се ја Иранком, правим се блесав да не знам, јер је само кеви рекао. Мени вероватно није смео да каже, јер је знао како ћу да реагујем :D

auuu jbt
koliko godina imas
covek trazi osobu koja ce ga razumeti voleti sa kojom ce se slagati kakve veze ima jel iz iraka il iz nigerije
ps daleko sam od bilo kakve nvo price i urbanih levicara, samo razmisljam po meni razumno
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby ИлићКапитен22 » 23 Feb 2020, 15:05

12.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Cuburac » 23 Feb 2020, 15:28

AirBall wrote:Nikome od njih se ne prepustaju opstine jer postoji mogucnost da nova vlast proceslja knjige i da neko zavrsi u zatvoru zbog malverzacija...

Pa postoji mogucnost i da izgube izbore. I po meni je stvarno glupo pokloniti Vucicu bilo sta.
Hoce li neko da mi odgovori , ko su to drugosrbijanci, pa da ukapiram ko su prvosrbijanci. Ima li nekih trecih ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby AirBall » 23 Feb 2020, 15:34

Cuburac wrote:Hoce li neko da mi odgovori , ko su to drugosrbijanci, pa da ukapiram ko su prvosrbijanci.

Druga Srbija je termin koji se pojavio devedesetih godina i tada je označavao pojedince i grupe koji predstavljaju alternativu dominantnoj politici u Srbiji, koja je bila percipirana kao nacionalistička, ratoborna, netolerantna, antizapadna i slicno
AirBall

Postby Cuburac » 23 Feb 2020, 15:41

Znam ja i za druga tumacenja tog pojma, pa bi po tome i Nikola Tesla i Aleksa Santic bili drugosrbijanci, ako bi dosli u Srbiju.
Interesuje me znacenje ovog termina na ovom forumu.
Ustvari, imam utisak da je to ovde neki pezorativ.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby AirBall » 23 Feb 2020, 15:45

Cuburac wrote:Interesuje me znacenje ovog termina na ovom forumu.

Za mene to konkretno znaci, neoliberali, deca bivsih komunista, internacionalisti, amerikanofili (ljudi koji slepo veruju da sve sto dolazi sa zapada je ispravno), antitradicionalisti, antinacionalisti, oni koji svoj narod predstavljaju kao kriv i genocidan, oni koji se zalazu za gradjansku drzavu, a ne za nacionalnu itd
AirBall

Postby rabesandratana » 23 Feb 2020, 15:48

AirBall wrote:Nikome od njih se ne prepustaju opstine jer postoji mogucnost da nova vlast proceslja knjige i da neko zavrsi u zatvoru zbog malverzacija...

Odd svih razloga zbog koji ne zele prepustiti vlast ovaj je najmanje verovtan, za vreme visestranackog parlamentarizma ne mogu da se setim jednog slucaja da je neko od opstinskih i republlickih funkcionera krvivcno odgovarao za bilo kakav vid malverzacija.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Zlaja » 23 Feb 2020, 16:04

Cuburac wrote:Hoce li neko da mi odgovori , ko su to drugosrbijanci, pa da ukapiram ko su prvosrbijanci. Ima li nekih trecih ?

Jedni druge nazivaju drugosrbijanskim govnima, ovi drugi vraćaju prvima da su fašističke svinje.

Uglavnom izmišlji termini na domaćoj političkoj sceni, koji se koriste unutar male grupe ljudi sličnog mišljenja, čisto u cilju obezvređivanja drugačijeg stava.

Nego meni je drugo upalo u očni kapak.

Kako Srbija i srpski narod i dalje postoje pored zapadnih sila, koje mrze sve što je srpsko, Soroša, koji se zarekao da neće na onaj svet sve dok Srbija postoji i grugosrbijanskih govana, koji sarađuju sa svim spoljnim i unutrašnjim neprijateljima, odnosno koordiniraju i uništavaju zemlju i njen narod.

Da li je Vučić jedini na braniku?
Da li su zaslužni Mišo i zaštitari životinja?

Kako, koliko, ko radi u interesu Srbije i njenih građana?
Zlaja

Postby AirBall » 23 Feb 2020, 16:12

Zlaja wrote:Kako Srbija i srpski narod i dalje postoje pored zapadnih sila

Opstaje uz ogromna stradanja i uz sticaj okolnosti da je izasao kao pobednik iz oba svetska rata kao i uz pomoc Boziju...

Srpski nacionalni korpus je upravo od strane zapada rasturen na nekoliko drzava i aktivno ucestvju u pravljenju novih, kako drzava tako i naroda...

Proces razgradnje i satiranja nije zavrsen i dalje je u toku...

Ne priznaju nas u nasim ustavnim granicama...
AirBall

Postby medolino » 23 Feb 2020, 16:12

Cuburac wrote:Hoce li neko da mi odgovori , ko su to drugosrbijanci, pa da ukapiram ko su prvosrbijanci. Ima li nekih trecih ?

satro antifasizam
kosovo je nezavisno
vojvodina treba da bude republika
genocid u srebrenici
haski tribunal je mama
mi smo zlocinci
sva moguca i nemoguca prava lgbt i kome sve jos ne
nacionalnost je glupost
religija je glupost
albanke su nase sestre
ajmo u hrvatsku na more
sloba je najveci zlocinac u istoriji covecanstva i za sve je on kriv
titova jugoslavija je nesto najbolje ka cemu treba teziti
ustase i cetnici su jedno te isto
feministicke gluposti

ako im bilo sta kazes protiv, ti odmah postajes: fasista, homofob, glup, primitivan, zaostao, ksenofob...
svi su manje vise neki filosofi i umetnici, neshvacene slobodne duse, urbana elita koja se spoznala nesto vise, provela koju nedelju u eu i umislila da je uhvatila boga za muda i popila svu pamet ovog sveta, shvatila kako drustvo treba da funkcionise i kakvi treba da budu medjuljudski odnosi

ukratko gledaj n1 i citaj danas, to je ta ekipa

kad se kaze prva srbija obicno se misli na informer i pickoustog

treci su (po meni) normalni i gade se i prvih i drugih i nemaju svoje predstavnike
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby bezvezarije » 23 Feb 2020, 16:21

Pa antifašizam je dobro.
bezvezarije

Postby AirBall » 23 Feb 2020, 16:30

bezvezarije wrote:Pa antifašizam je dobro.

Antifasizam jeste dobar i ispravan, ali oni pod plastom antifasizma se bore sa svima koji ne prihvataju njihova ucenja o kosmopolitizmu i gradjanskom drustvu
AirBall

Postby PERA » 23 Feb 2020, 16:38

bezvezarije wrote:Pa antifašizam je dobro.

Pa ovde kod nas i nije baš. Ako su fašisti, đilas, šolak 7 kako bi onaj treći onda su antifašisti slina, usna i ekipa.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

PreviousNext

Return to Evropska košarka