Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby neza » 11 Feb 2020, 15:08

To covek je bolestan, nemoj ga tako lako u usta uzimati... :crybaby:
neza

Postby bukowski » 11 Feb 2020, 18:56

čuj, besmrtan :lollol:
možda bi i bio da je ostavio kosti tamo gde je branio srpstvo (kao mnogi koje je on zaveo svojom politikom i ideologijom) i delima potkrepio svoje vojvodstvo, kupujući kuću u drenici umesto u hrtkovcima, mobilišući dobrovoljce za odbranu kosova, ne savetima o promeni ustava, a ne napušavajući holcijusa. ako je on besmrtnik, šta tek reći za onog što je popio otrov pri izricanju presude, da je bog? šeki je sam sebi iskopao hašku rupu, predao se misleći da će se brzo vratiti bežeći od političke (možda i drugačije) odgovornosti za đinđićevo ubistvo i pretpostavljajući da je bolji hag nego cz, ali se malo zajebao. ne znam ko je popušio veću kurčinu, on ili holcijus. nekada je bio gotivac, sada je izgubio kompas. ovo oko tvitera je pak smešna argumentacija za bilo šta, kao da je nemoguće otvoriti drugi nalog i kao da šešelj nema medijskog prostora za iznošenje svojih budalaština. sloboda mišljenja je jedna, a mera i ukus, vaspitanje i pristojnost sasvim druga stvar. to što smo mi u našem političkom životu navikli na svakakve svinjarije sa svih strana, nije opravdanje
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby AirBall » 11 Feb 2020, 19:09

Meni se ipak cini da je potrebna odredjena vremenska distanca da bi se izvodili zakljucci na koje ti navodis... Nekad je potrebno i 100 godina da bi narod dao svoj sud o nekome i njegovoj istorijskoj ulozi...

Koliko je on sve vreme u pravu najbolje govori cinjenica kakav odnos prema njemu imaju takozvani opozicionari...

Vecina njih bi ga rastrgla zubima da moze...

Kapiram da su mnogi racunali da ce se njegov povratak iz Haga iskoristiti za rusenje Vucica sa vlasti, ali ne da on postane novi vladar nego da obavi prljavi posao, a da zajasu hiljadu nijansi zute boje... Kad bi ih kojim slucajem doveo na vlast oni bi krenuli sa pricama kako je on ipak ratni zlocinac, hvala mu na svemu, ali ne moze vise da se bavi politikom...

Nije on glup da ne moze da izracuna njihove sledece korake i ne zeli da bude trojanski konj...

Izabrao je opciju koja njemu, stranci i ideologiji drzi glavu iznad vode..

On je covek nesumnjivo inteligentan i dobro je izracunao sta mu je ciniti...

Psiho je djubre, ali njegovo, ova druga djubrad su njihova i on to dobro zna...

Dobio sam info iz prve ruke da se razocarao brojem ljudi kad se vratio iz Haga na prvom mitingu, da je tada procenio da nema volje u narodu za promenama i prolagodio je svoju politiku vremenu u kome zivimo...

Zasto je toliko tesko razumeti poruku koja glasi da ukoliko na vlast dodju ovi sto se predstavljaju za opoziciju onda je to jalov posao i ne treba ga raditi..

Sto se tice Hrvata koji se ubio u Hagu ja to ne vidim kao junacki vec kao kukavicki cin...

Hriscanin nikad na sebe nece dici ruku, Hriscanin ce stoicki prolaziti kroz iskusenja koliko god teska bila...

Oni koji gledaju Seselja kao nekoga ko je trebao da zavrsi odredjeni posao su razocarani, oni kojima je ideologija bitna i koji razumeju procese koji na ovim prostorima traju vec 117 godina malo drugacije na sve ovo gledaju...

Njemu ove budale nisu mogle da ucine vecu uslugu nego sto su ga suspendovali, postoji odredjeni korpus ljudi koji se aktivira kad vidi nepravdu i kad vidi raznorazne Kandicke i Marinike kako likuju...

I da ne duzim dalje, suma summarum citave price je da on radi ono sto misli da je dobro za njega i za stranku, a ne ono sto misle njegovi politicki protivnici da treba..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bukowski » 11 Feb 2020, 19:51

ajde air, šta misliš koliki postotak onih kojima se šešelj obraća i na čije glasove računa koristi tviter? njemu tviter služi upravo da bi se mačevao sa suprotnom stranom. i ne treba mi sto godina da shvatim da je prodao veru za večeru šlihtajući se vučiću dok po tomi sere. kad sam bio mlad, uveren da može da nam skine slobu s grbače jednom sam i glasao za šekija. i tad se prodao kao i sad, stvarno je dosledan, priznajem. da mene neko pita, sve što je i prismrdelo politici u poslednjih 30 godina zaključno sa današnjim danom bi bilo prognano iz javnog diskursa vo vjeki vekov. nema tu ni levičara, ni desničara, ni evropejaca ni nacionalista, ni liberala ni konzervativaca, sve go oportunista i najgore od srpskog roda
Last edited by bukowski on 11 Feb 2020, 19:53, edited 1 time in total.
Kad zaćutim, okrenem se i odem, to ne znači da si ti pobedio. To znači da više nisi vredan moga vremena.
bukowski

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 11 Feb 2020, 20:59

Da je Dr. napisao ovakav post o nekom drugom politicaru/partiji takodje bi mu isti bio obrisan?
Ovaj forum je sportsko blago, naravno da ko se ne slaze ne treba ni da ga cita, ali deluje da je tolerancija na ljude koji opljunu po Seselju gotovo nulta...
...srce, grlo i dlanovi...
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby grobar_Zvornik » 11 Feb 2020, 21:01

Критика је једно, пљување друго, а лажи којима се дискредитује нечија борба - безобразлук. Ту нема ни према коме ни најмање сажаљења.

Уосталом, велики дио постова на теми је управо пљување Шешеља, па опстају.Ко је реалан, то ће и сам закључити, а ко је докон, може и провјерити.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby AirBall » 11 Feb 2020, 21:02

Hvala Ti CB Ljubavi wrote:Da je Dr. napisao ovakav post o nekom drugom politicaru/partiji takodje bi mu isti bio obrisan?
Ovaj forum je sportsko blago, naravno da ko se ne slaze ne treba ni da ga cita, ali deluje da je tolerancija na ljude koji opljunu po Seselju gotovo nulta...

Nema to veze sa Seseljem vec iskljucivo sa kvalifikacijama na racun onih koji ga podrzavaju...

Znaci ako ne mislimo isto kao oni, ako njihovu argumentaciju ne uzimamo zdravo za gotovo onda smo neobrazovani mentalni bolesnici kojima ce takvi da otvore vidike i da nadoknade ono gde je porodica i skola zakazala...

Ukoliko nesto ne volis i ne podrzavas ne znaci da mozes uvijeno kroz oblandu napadati one koji to cine...

Kad budu shvatili sta moze, a sta ne moze onda nece ni biti ovakvih stvari, a do tad cemo da utvrdjujemo gradimo...

Nesto poput Teglice...
AirBall

Postby Ron Swanson » 11 Feb 2020, 21:05

Gde nestade moj post kojim ukazujem na besmislenu logiku koju Air koristi? Je l' to ta sloboda govora?
Ron Swanson

Postby grobar_Zvornik » 11 Feb 2020, 21:08

Ја сам ти га обрисао.
Слобода говора. Слобода медија = лицемјерност. Већ смо ту лекцију научили.
Као што смо научили и лекцију звану сто пута поновљена лаж постаје истина.

едит: Једнако као што сам брисао и раније неке који су помињали жуту гробницу, дјецу Тадића исл... Неке норме морају постојати. Ово је приватно власништво и сви ми, сем власника, смо гости који користе услугу.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Hvala Ti CB Ljubavi » 11 Feb 2020, 21:10

grobar_Zvornik wrote:Критика је једно, пљување друго, а лажи којима се дискредитује нечија борба - безобразлук. Ту нема ни према коме ни најмање сажаљења.

Уосталом, велики дио постова на теми је управо пљување Шешеља, па опстају.Ко је реалан, то ће и сам закључити, а ко је докон, може и провјерити.

To je u redu, ali npr. moja kritika na temu Seselja, njegovih poganih reci, odnosa sa Jutkom itd. ne moze u isti rang sa recima Dr. A.
Covek je jako ozbiljne reci i saznanja iznosio i o drugim temama. Ozbiljnim temama, jako cesto i o stradanju naseg naroda.
U tim momentima smo se jezili, verovali i nismo brisali.
Da se razumemo, ja ovaj forum pratim od njegovog nastanka, uz poznavanje istorije njegovog nastanka.
Volim ovo mesto iskljucivo zbog sporta, Partizana.
Bilo bi mi zao da ga (subjektivni :D) politicki stavovi diskredituju na bilo koji nacin...
...srce, grlo i dlanovi...
Hvala Ti CB Ljubavi

Postby Ron Swanson » 11 Feb 2020, 21:13

Licemerje je kad oni koji se prividno zalažu za slobodu govora brišu reči u kojima nema nikakvog vređanja, dok istovremeno kritikuju one koji se protive jeziku koji ne priliči ni mentalno zaostalim osoboma.

Nije da nismo navikli, doduše.

Edit: Sad vidim edt gore. Koje je to norme kršio moj post? Nijedna uvreda ili ružna reč nije bila u njemu, apsolutno ništa protiv pravila foruma nije pisalo.
Ron Swanson

Postby AirBall » 11 Feb 2020, 21:15

Hvala Ti CB Ljubavi wrote:Bilo bi mi zao da ga (subjektivni :D) politicki stavovi diskredituju na bilo koji nacin...

Kako je napisao Branko Miljkovic, pali su oni koji su padu bili skloni... :D

Ukoliko ce forum propasti zbog bilo cega onda i treba da propadne...

Ono sto ti ne razumes je da postoje ljudi koji nisu main stream, koji se ne trude svakom da se dopadnu i ne teze da budu moderni pa ako svi tamburaju jednu te istu pricu udba, Amerikanci, Hrvat, ustasa i slicno da ce i oni da se primaju na to..

Ovaj vazduh disu i ovu vodu piju ljudi koji ne dele iste vrednosti sa vama...

Zato ovaj forum i ne moze niko da unisti, a nije da ne pokusavaju vec godinama jer je sve ostalo konfekcija...

Ja tebi vojvodo, ti meni serdare...

Ljudi koji duvaju u istru frulu i nakon odredjenog vremena se zasite jedni drugih i kud koji mili moji..
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 11 Feb 2020, 21:15

Hvala Ti CB Ljubavi wrote:To je u redu, ali npr. moja kritika na temu Seselja, njegovih poganih reci, odnosa sa Jutkom itd. ne moze u isti rang sa recima Dr. A.
Covek je jako ozbiljne reci i saznanja iznosio i o drugim temama. Ozbiljnim temama, jako cesto i o stradanju naseg naroda.
U tim momentima smo se jezili, verovali i nismo brisali.
Da se razumemo, ja ovaj forum pratim od njegovog nastanka, uz poznavanje istorije njegovog nastanka.
Volim ovo mesto iskljucivo zbog sporta, Partizana.
Bilo bi mi zao da ga (subjektivni :D) politicki stavovi diskredituju na bilo koji nacin...

Ако се неко слагао са доцом о националним питањима на овом форуму. Тај сам. Мислим чак да сво највише идентичних ставова имали по питању националног интереса.
Против њега, као уосталом ни против било кога на форуму немам апсолутно ништа.

Озбиљна сазнања. Релативно. Да не вадимо из нафталина теорије које је износио и резултат истих. (тј. његове постове) Цијеним да би резултат погођених најава био испод 3%. То је небитно. Свачије је право да износи теорије, све док постоји одређена етичка граница.

Као што је ружно спомињати вјешала, дјецу опозиционара, једнако је ружно ниподаштавати нечије године робије... И ту се прича завршава.

grobar_Zvornik

Postby rabesandratana » 11 Feb 2020, 21:41

bukowski wrote: kad sam bio mlad, uveren da može da nam skine slobu s grbače

Izvini , ali moram :lol2:
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby bukowski » 12 Feb 2020, 15:12

druže, moji prvi izbori, 18 godina :beyond:
bukowski

PreviousNext

Return to Evropska košarka