Sta ima ja da se organizujem nisam ja sekta, niti deo neke partijske organizacija da slusam naredjenja. Internet je nek kaze svako sta misli. Ja govorimo o licemerstvu. Ljudi pricaju o slobodi a zalazu se za cenzuru prvi. Kenjaju protiv politickog nasilja a podrzavaju one koji prebijaju ljude po Univerzitetima i prekidaju skupove. Tebi to nije licemerno?Lakerit wrote:treci wrote:Licemerno je ovo slavljenje Twitter bana za Seselja. Njegov govor jeste prostacki primitivan i ispod nivo srpskog intelektualca, ali isto tako ako ne I gore bi smo mogli reci za Daska "antifasistu" iz Novog Sada ZapadTodorovic na twiteru. Kakvog je tu tek pluvanja bilo. Sergej je isto politicki "nekorektan" ume I u Seseljevom stilu da se obrati pa ne mislim da ga treba banovati, naprotiv. Prva je ta Marinika licemerna posto se sama hvalila da podrzava organizacija koja u USA prebija ljude zbog nosenja "pogresnog" kacketa
Што се не организујете па то не одрадите?
Мени је то смешно јер ти можеш да се поново пријавиш као што се Небојша Крстић указивао са новим налозима.
Users browsing this forum: Cvele, Niksicanin, Trendiction2 [Bot] and 5 guests