Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby bhc_comp » 14 Jan 2020, 01:28

Onda sam pogrešno informisan. Zaista je mentol. :tap:
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Milutinov Tata » 14 Jan 2020, 06:13

Neverovatno, samo tetki da odnesem lek :roll: . Nije mi jasno kako je on isplivao da bude na celu partije, nema on kapacitet za to, da li su ga gurnuli zbog medijskog prepoznavanja ili mozda misle da moze svojom impulsivnoscu da obezbedi da uvek budu u zizi :beyond: .

Nego videh veceras da hoce da spuste cenzus na 3%, da se malo popuni parlament na izborima. Kako se ne setise da smanje i broj poslanika...
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby Dylam Dop » 14 Jan 2020, 10:14

Mislim da nema tipa u istoriji srpske kinematografije koji se toliko sazivio i poistovijetio sa svojom ulogom da je evo zivi i u stvarnom zivotu vise od 20 god. (Serdji u 'Buretu Baruta'). Toliko ga je ta uloga odredila da od tada konstantno "igra sebe". Nije mu toliko ni zamjeriti, jerbo ni sama Srbija se gotovo ni u dlaku nije promjenila za cijelo ovo vrijeme, jedino sto u ovom momentu nema neposrednih ratova. Uzgred, Serdji time pokazuje da bas i nije veliki interpretator scenske umjetnosti, jerbo mu je moc glumscke transformacije minimalna, kad vec, eto nikako ne uspijeva da iskoci iz jedne uloge.. :roll:

No, sve to spada u "rok sluzbe" za prikaz srpskog drustvenog jada.

PS. Serdjo burazeru, odrssti napokon i ozeni se (pa makar i izvan nesretne Srbije). :manikir:
Dylam Dop
Guest

Postby grobar_Zvornik » 14 Jan 2020, 13:03

На прошлим изборима имали смо кловна Прелетачевића. На овим је постојала шанса да имамо Сергеја. Одлучио је бојкотоват. Мора хранити мачиће.

Видим да се покушава релативизовати максимално по друштвеним мрежама и онај насртај на полицајку и његова бјежанија са мјеста несреће. Представити као нормално. Моментално упоредити са десетинама других негативних појава и догађаја... И онда се потом неко пита што је тако како јесте...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Zlaja » 14 Jan 2020, 13:16

2 najbitnije teme u Srbiji su Kosovo i udes ST.
Zlaja

Postby grobar_Zvornik » 14 Jan 2020, 13:21

Не ради се уопште о томе...
Већ о факту да је релативизација увијек опција. У фазону све је лоше, ал ето то што је наш лош, има и горих.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Cvele » 14 Jan 2020, 13:25

grobar_Zvornik wrote:Не ради се уопште о томе...
Већ о факту да је релативизација увијек опција. У фазону све је лоше, ал ето то што је наш лош, има и горих.

Pa da.To je politika.Ne kažem da je to dobro,ali svakako je nemoguće upoređivati dobre osobine(i dobre postupke) kod političara,zato se i upoređuju loše.
Cvele

Postby Zlaja » 14 Jan 2020, 13:32

Pa da, svi će krasti i prodavati, što bi menjali.

Meni je ta logika bezveze.

Ovde se ne radi o relativizaciji, već samo o stavljanju prekršaja u svoj realan odnos.

Ne može se ovakav saobraćajni prekršaj staviti u istu ravan kao ubistvo na naplatnoj rampi ili pljačka državne svojine u milionima evra u ravan sa neplaćenim računom za info stan.

ST mora da odgovara za svoj postupak i tu je (ne znam sad tačno pravilnik) u pitanju uslovna kazna i novčana od xyz evra i to je to.

Meni je samo smešno kako se teme rangiraju po važnosti u zavisnosti od prestupnika, a ne samog dela.

Samo još fali da neko napiše da Vučić/Dodik/Milo... i trebaju da ostanu na vlasti jer je opozicija kakva jeste.
Zlaja

Postby AirBall » 14 Jan 2020, 13:32

Svakome kome je normalno da se udari uniformisano lice u vrsenju sluzbene duznosti ili da pobegne sa lica mesta nakon saobracajnog udesa nek to uradi negde u Zapadnoj Evropi pa nek nam posle napise ovde kako se proveo...

Samo se plasim da bi cekali nekoliko godina na taj post..
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Buzz » 14 Jan 2020, 13:53

I uniformisana lica se na zapadu ponasaju drugacije nego ovde, sto naravno ne znaci da treba da ih nokautirmo kada vrse sluzbenu duznost...

Iskacu iz zbunja da te zaustave, cesto im iz usta zaudara na domacu sljivu, bahate se i zadrzavaju te u saobracajnoj traci iako to nemaju pravo po 20 minuta i time ugrozavaju sopstven i zivote ucesnika u saobracaju, da ne idem dalje, da smo pravna drzava pola MUP-a bi zavrsilo u zatvoru zbog korupcije...

Za kraj zanimljiva anegdota iz Svedske, pre 2 god sam bio kod ortaka u poseti, zavrsili naravno u nekoj gastarbarterskoj diskoteci, odvalili se ko majke od alkohola i dok smo cekali metro ortak baci peglu i legne na klupu, prilaze nam dva policajca, daju mu flasu vode i pitaju kako je da li moze da stigne do kuce, prosto nisam mogao da verujem sta se desava...
Buzz

Postby AirBall » 14 Jan 2020, 14:13

U Australiji postoji First punch law po kome svaki udarac poput onog od pre neki dan sa vidikovacke pijace rezultira osmogodisnjom zatvorskom kaznom jer statistika kaze da je isuvise veliki broj smrtnih slucajeva...

Ubi nas ta selektivna pravda...

Govori se o nekoj pristojnoj Srbiji, manjem zlu, ljudi kao opozicija beze sa mesta saobracajnog udesa, mogu samo da zamislim kakva bi bili vlast...

Pristojna Srbija koja po ceo dan vredja neistomisljenike...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby mihZR » 14 Jan 2020, 14:23

Pa nije kao da ce ga stvarno goniti onako kako treba shodno tome sto je uradio, samo ce da ga "obrade" kroz medije, socijalne naloge i ostalo.
mihZR

Postby balzamen » 14 Jan 2020, 15:30

Zlaja wrote:Pa da, svi će krasti i prodavati, što bi menjali.

Meni je ta logika bezveze.

Ovde se ne radi o relativizaciji, već samo o stavljanju prekršaja u svoj realan odnos.

Ne može se ovakav saobraćajni prekršaj staviti u istu ravan kao ubistvo na naplatnoj rampi ili pljačka državne svojine u milionima evra u ravan sa neplaćenim računom za info stan.

ST mora da odgovara za svoj postupak i tu je (ne znam sad tačno pravilnik) u pitanju uslovna kazna i novčana od xyz evra i to je to.

Meni je samo smešno kako se teme rangiraju po važnosti u zavisnosti od prestupnika, a ne samog dela.

Samo još fali da neko napiše da Vučić/Dodik/Milo... i trebaju da ostanu na vlasti jer je opozicija kakva jeste.

Ne razumes, Sergej je manji vernik od njih...
balzamen

Postby Ron Swanson » 14 Jan 2020, 16:52

Šta kažu australijski propisi, jesu li Šešelj i kapetan Dragan ratni zločinci?
Ron Swanson

Postby grobar_Zvornik » 14 Jan 2020, 16:53

Нису.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Evropska košarka