Dimitrije wrote:Znači ako sam dobro razumeo, neće posle ovih ostati kamen na kamenu ali SAMO MIRNO, bitno nisu ovi drugi, žuta govna. Razumem ja da nećete sa nekim, bojim se nedostatka reakcije protiv dilera gudre i oružja. Pa šta koji kurac odakle Mariniki informacije kada su tačne? Ne loži se niko da ih je dobila na Buvljaku u Pančevu, znamo da gazde doziraju, opet... promeniće se i ovi, ostaće zavek činjenica da je naša država prodavala oružje.
Mnogo smo podeljeni. Tast me umalo ne odrobija kada ga samo pitam da li stvarno veruje da ćemo prugom 200 na sat do Pešte. Prugom koje nema trenutno. Čovek železničar. Njegov mladji kolega, radi još uvek u Pančevu, čeka otpremninu da pali iz Železnica mi kaže da su komplet ekipi, valjda održavanje, dali otpremnine/otkaze. Subotica je u pitanju. Ljudi prešli kod Madjara u Železnicu, i pazi sad, ŽS ih iznajmljuje od Madjara. Pa ti probaj da razumeš.
Не знам да ли си на мене мислио, али осећам да јеси
Ако се из мојих ставова не види да нисам ни за једне ни за друге, онда не знам где грешим.
Пишем оно што мислим, а то је да ће нам исто бити.
Није ни што ја мисли, већ је истина.
И горе ће бити.
Само се неће звати снс и вучић већ како год.
Нигде нисам рекао да издајник не треба да оде.
Нити сам икад игде похвалио ову власт.
Увек сам био преко мере радикалан према власти.
Моји постови су доступни.
Исто мишљење имам и о једним и о другима, и о радикалима који покушавају да се представе као нека трећа опција, иако сви знамо да нису.
Можда се теби или већини не свиђа то што ја пишем.
Али то је мој став.
Назови опозиција је исто срање као и ова власт.
То су и показали у првом мандату уништавања Србије.
То не значи да сам за то да овај остане.
Није ми ни јасно како се долази до тог закључка када га напрестано нападам, разобличавам и критикујем.
Није ваљда да делује да га "нападам" као радикали
Против слобе сам био целим бићем.
Ипак сам био довољно разуман и владао потребним информацијама да на време упозоравам своје окружење какво зло долази.
И пре тога када је слоба долазио.
Упозоравао сам да је у души комуниста, хладан нарцис опседнут влашћу.
Издајник мора да робија, али нисам луд да гласам и пропагирам ове који се нуде да поново јебу Србију.
Сви до једног признају "реалност" на КиМ, имају исти однос према српској историји и светосављу, гласају да је у Сребреници био геноцид и животом бране еу матрицу.
Можда јесам луд и глуп, али толико нисам.
Чак ме је једно аир овде "напао" питањем шта је решење, кад ми нико не одговара.
По мени Краљ.
Знам да је сад нереално, да не причамо о томе, али то су вредности у које сам увек веровао и како сам васпитан.
Потомци комуне су сви исти.
Једнак састојак исте септичке јаме.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.