Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Ron Swanson » 11 Dec 2019, 11:40

Kako da se priča o tome kad svaki put kažu da ima važnijih tema?

GSP ima 5000 zaposlenih, a odlaze im vozači i majstori. Telekom ima firmu za obezbeđenje u kojoj ima preko 4000 zaposlenih koji se ne bave obezbeđenjem. EPS rasteruje ljude koji znaju nešto, a zadržava i dovodi raznorazne bednike. O kojekakvim turističkim organizacijama i sličnim budalaštinama da i ne govorim, tamo ih ima ko pacova. I svaki put kada se kaže da sva ta govna treba razjuriti, nađe se neki filozof da kaže su to ljudi koji imaju porodice, da ne možeš tek tako da ih otpustiš, bla bla.
Ron Swanson

Postby DON » 11 Dec 2019, 11:45

Nisam ja za pricu kad se saznaju ove svinjarije, nego lepo za ulicu, pa ako treba da gori, neka gori. Ne shvatam ljude, rade i ubijaju se za 300, 400, 500 evra, a onda imas hiljade i hiljade majmuna koji dobijaju pare da se ne pojavljuju na poslu.
DON

Postby Ron Swanson » 11 Dec 2019, 11:56

Koja crna masa, isprati malo komentare po mrežama, veći je broj onih koji kukaju zato što im kasne maske za telefone i kablovi iz Kine, nego što plaćaju Jelenu Broćić 200k mesečno.

Fascinantno je da oni koji o sebi trube da su nacionalisti gotovo nikada ne reaguju na ovakve svinjarije.
Ron Swanson

Postby Withnail » 11 Dec 2019, 12:04

Ron Swanson wrote:Fascinantno je da oni koji o sebi trube da su nacionalisti gotovo nikada ne reaguju na ovakve svinjarije.

Takva je vecina naroda. Svi mastaju o tome. Pogani smo.
Withnail

Postby Tegi » 11 Dec 2019, 12:15

Ron Swanson wrote:Fascinantno je da oni koji o sebi trube da su nacionalisti gotovo nikada ne reaguju na ovakve svinjarije.

Znacajan broj nacionalista glasa za Vucica. A mnogi zive na tudjoj grbaci, pa ih takve stvari ne uzrujavaju.

A ima i do toga da se tim koruptivnim stvarima bave prvenstveno drugosrbijanci, pa ovi nece sa njima cak i kada su u pravu.

Inace, fascinatno veliki broj afera je isplivao za svega nekoliko nedelja od dolaska novog americkog ambasadora. Cini se da je ta taktika daleko opasnija po Vucica od Skotovih narandzastih setnji.
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby DON » 11 Dec 2019, 13:48

Koja masa? Slabo pratim mreze, uglavnom ribe gledam, al ono svaki dan mi neko posalje neku aferu. Cek, gde ima platu 200 hiljada, u posti? Pa za te pare mozes da das 50 hiljada za cetiri postara jbt.

Pa evo ja sam nacionalista pa mi smeta, vise mi smeta to milijardu puta nego jebeni Putin i Tramp i ostale gluposti...

Meni neko da kaze evo ti hiljadu evra da budes u nekoj drzavnoj firmi, nemoj da se pojavljujes na poslu, samo me hvali gde god stignes, pa ja bih se posrao po sebi kad bih prihvatio, za sta sam koji kurac studirao i radio prethodnih 10 godina. Razumem kao da treba da ubacis svoje, al brate mili daj im nesto da rade stvarno, pa da budu korisni, ovo sa ljudima koji su na platnim spiskovima je za kamenovanje :biggrin:

Tegi, mislis da je to dotle doslo? Da nece sa njima cak i kad su u pravu?
DON

Postby ИлићКапитен22 » 11 Dec 2019, 13:57

Ја боље да вам не причам колика је плата мојој мајци, која је управница једне Поште у Краљеву.

А поштари бедне плате имају.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Ron Swanson » 11 Dec 2019, 14:04

Ovo za 200k mi reče drugar koji radi u pošti, kaže da su to podaci do kojih su došli. Ne verujem da bi se kačili na poštu za 30k mesečno, a i sigurno su nakupili gomile sigurnih glasova.

Eto otkud jebeni Željko Samardžić u reklamama prošle godine.
Ron Swanson

Postby rabesandratana » 11 Dec 2019, 14:24

SRĐAN PREDOJEVIĆ DOBIO OTKAZ: Primao 150.000 dinara u Kontroli letenja, a nije dolazio na posao

https://www.kurir.rs/vesti/drustvo/3373392/srdjan-predojevic-dobio-otkaz-primao-150-000-dinara-u-kontroli-letenja-a-nije-dolazio-na-posao
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby ИлићКапитен22 » 11 Dec 2019, 14:28

Срђо ради у контроли лета...
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby AirBall » 11 Dec 2019, 15:14

DON wrote:Pa evo ja sam nacionalista pa mi smeta, vise mi smeta to milijardu puta nego jebeni Putin i Tramp i ostale gluposti...

Mozda jesi nacionalista, ne ulazim u to, ali je jasno da gradjanoidi iskljucivo napadaju vlast na koruptivnim aferama, sa druge strane najveci broj pretendenata na vlast zabija glavu u pesak kao noj kad su nacionalne teme u pitanju...

Lepo je Tegi napisao, niko od nas nece stati u istu kolonu sa njima koliko god da su na pojedine teme u pravu jer ukoliko dozvolimo da dovoljno ojacaju doci ce u situaciju da sprovode i ideje sa kojima se u potpunosti ne slazemo...

Neko je dao primer Marinike Tepic kako je treba podrzati u borbi protiv rezima, a ona potpisuje kao narodni poslanik peticiju da je u Srebrenici izvrsen genocid nad muslimanskim stanovnistvom...

Sve je to jedan veliki paket aranzman...

Ne mozes da dobijes samo krtinu, mora da ti zapadne i neka koska...

Sa jedne strane predjes preko nekih gluposti jer kakve god bile manje su pogubne od onih drugih...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Fratelo » 11 Dec 2019, 15:39

Nije nikakva novost da ovakve amebe isisavaju pare godinama preko fantomskih radnih mesta.

To se zna odavno.
Fratelo

Postby DON » 11 Dec 2019, 15:49

Air, mani mene, bio sam na ulici i kad je bilo oko KiM, i oko RK, i kad su bile gej parade, cak i kad je jebeni Seselj dosao iz Haga, ja sam nacionalista, nisam stranacki vojnik. Moramo za svaku govnariju na ulicu, dok je ovo tralala nece nam nikada biti bolje. Vlast hoce da je Srebrenica genocid, ulica. Hoce KiM nezavisna. Ulica. Tetka iz Kanade. Ulica. Zeljko postar. Ulica. Ovako se samo kida i rezi, zivotari, dok oni pune dzepove, sve im jebem :biggrin:

IK22

Pa jel ima vise od 65 hiljada? Msm koliko god da ima, eto za platu ovog jednog sto se ne pojavi na poslu mozes da d 65 hiljada nekome ko je sef i ko radi svoj posao i to u tri poste.
DON

Postby Ron Swanson » 11 Dec 2019, 15:53

Ovakve "gluposti" i dovode do kilave države nesposobne za bilo šta, ali kome pričati.
Ron Swanson

Postby AirBall » 11 Dec 2019, 15:57

DON wrote:Air, mani mene, bio sam na ulici i kad je bilo oko KiM, i oko RK, i kad su bile gej parade, cak i kad je jebeni Seselj dosao iz Haga, ja sam nacionalista, nisam stranacki vojnik. Moramo za svaku govnariju na ulicu, dok je ovo tralala nece nam nikada biti bolje. Vlast hoce da je Srebrenica genocid, ulica. Hoce KiM nezavisna. Ulica. Tetka iz Kanade. Ulica. Zeljko postar. Ulica. Ovako se samo kida i rezi, zivotari, dok oni pune dzepove, sve im jebem :biggrin:

Malo sam stariji od tebe, taman toliko da se secam one mantre ''samo da Sloba ode''

I takooo sto bi rekao Radasin :D

Uvek ce neko da puni dzepove, samo je pitanje koji ce klan da nas pljacka, mene 28 godina parlamentarnog zivota uce da odlazak na ulicu znaci da jedna birokratija zameni drugu i da se dok su na vlasti bogate oni drugi...

Ti slobodno izvoli na ulicu, imas moju podrsku, ali mislim da od toga nema nista...

Proslo je vreme ulice i nece se vise vratiti...

Sad se sve zavrsava u nekim drugim institucijama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka