Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby AirBall » 05 Dec 2019, 16:59

Malo je reci da uzivam dok citam kako skice i zavijaju

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby fontaneros » 05 Dec 2019, 17:17

Aca Jerkov stara ljadro
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Lakerit » 05 Dec 2019, 18:19

Живот Срба на КиМ и нико реч да каже,

После ће неки по центрланој Србији да се љуте када прода имање и дође код њих са новцем.
Lakerit

Postby medolino » 05 Dec 2019, 18:33

jaooo koliko sam puta cuo to:

"prodali imanje siptarima"
"pa jel znas ti da su oni uzeli pare za kucu"
"pa oni imaju vise para nego mi"...

koji idioti, takvi bi sutra kad mu ovk-a pokuca na vrata sigurno medju prvima uzeli pusku i otisli dole da brane svoj narod a ne bi ni slucajno ostali zavaljeni u svojim domovima pravili se pametni i smrdeli
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby Lakerit » 06 Dec 2019, 00:10

Макрон: Питајте Србе да ли им се живот променио отварањем поглавља

Француски председник Емануел Макрон поновио је да се експлицитно противи отварању приступних преговора са било којом земљом-кандидатом пре него што дође до реформе преговарачког процеса, а сматра да је садашња процедура преговора бирократска, конфузна, нејасна.

„Сматрам да је процедура преговора коју имамо данас превише бирократска, конфузна, нејасна. Ево, питајте Србе да ли се њихов живот променио отварањем нових поглавља? Не бих рекао“, изјавио је Макрон у среду, по завршетку самита НАТО-а у Лондону.

Он је поручио да Француска није била једина чланица ЕУ која се противила отварању приступних преговора са Скопљем и Тираном, али да је спреман да „поново“ прихвати „улогу негативца“.

„Пре било ког следећег отварања преговора, експлицитно кажем да желим да дође до реформе наше процедура преговарања“, каже Макрон, а преноси Танјуг.

Он је оценио да Европа није спремна и да нису испуњени услови за почетак приступних преговора са новим кандидатима и заложио се за редефинисање процедуре преговарања о чланству у ЕУ како би процес постао „више стратешки“.

Макрон је поновио свој захтев за реформом која би процес приступања ЕУ учинила реверзибилним и омогућила диференцијацију.

„Крајњи циљ свега тога је да чврсто усидримо Западни Балкан на европску страну. Знамо да је то геополитички изазов — избећи интервенције других земаља, избећи дестабилизацију која је ризик и за те земље и за Европу. То је усидравање које за неке можда значи приступање ЕУ, али треба бити јасан — то значи и фазу стратешког партнерства и јачег инвестирања“, објашњава Макрон.

Истовремено, француски председник је позвао ЕУ да мисли и о сопственој реформи.

„Противим се сваком проширењу ЕУ које није праћено дубоком реформом функционисања Уније“, поручио је Макрон.

Он је оценио да ЕУ са тренутним бројем чланица тешко или никако не функционише и да би, пре уласка нових земља, оперативност Уније у смислу доношења одлука и броја комесара требало поставити на нове основе.

„Они који подржавају проширење морају да прихвате више одлучивања квалификованом већином и то да неће свака земља имати свог комесара“, закључио је Макрон.
Lakerit

Postby grobar_Zvornik » 07 Dec 2019, 14:50

"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Dr Arslanagic » 07 Dec 2019, 21:49

Бошко сад покушава са скупштином.
Неозбиљно.
Са шачицом људи покушава да исценира не знам ни ја шта.
Шта мисли са тим да постигне?
Све ће их похапсити, где сме да се проваљује у скупштину.
И поново нема Јеремића и Ђиласа.
Гурнули њега да се бламира.
Аматеризам.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dr Arslanagic » 07 Dec 2019, 21:52

Да направе митинг са паролом "Не дамо Косово!", завршили би посао за недељу дана.
Има ли би 100 000 људи на демонстрацијама.
Али не сме се. Не дају газде.

Са овим аматерским покушајима само јачају издајника.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Sezione » 08 Dec 2019, 02:30

Onda to rade namerno?
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby mihZR » 08 Dec 2019, 08:38

Imam utisak da 100 000 ne bi imali sve da je tema mitinga "100 evra za svakog".
mihZR

Postby AirBall » 08 Dec 2019, 14:03

Buzdovan :biggrin:

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Dr Arslanagic » 08 Dec 2019, 14:40

Dr Arslanagic

Postby Ron Swanson » 08 Dec 2019, 17:20

Odlično je ovo kad Air linkuje tvitove nekih imbecila, taman čovek može da ih blokira.
Ron Swanson

Postby medolino » 08 Dec 2019, 19:00

Dr Arslanagic wrote:Да направе митинг са паролом "Не дамо Косово!", завршили би посао за недељу дана.
Има ли би 100 000 људи на демонстрацијама.

au doktore gde ti zivis, kakvih crnih 100 soma, ne verujem da bi 10 000 skupili
ja ne znam u kakvim krugovima se vi krecete, ali generalno moj utisak je da ljude boli uvo za kosovo,pogotovo mladju populaciju, prica je jednostavno izvikana, izbledela, propaganda je velika tkz realnost se sve vise i vise potura...
"Jug" je uspeo da postane ogavniji od "gospode" iz zapadne loze, a to je bilo gotovo nemoguce postici.

Vucicu pederu
medolino

Postby mihZR » 08 Dec 2019, 20:53

Ma ljude boli uvo za sve, pitanje dal bi se bunili danak u krvi opet da se uvede
mihZR

PreviousNext

Return to Evropska košarka