Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby grobar_Zvornik » 29 Nov 2019, 19:47

Штавише. Мислим да је био благ. А да је разлог управо тај да се људи још више не отуђе... А сад, вјерујем да и он, као и већина на овом форуму, зна за неке ствари које јавно не износи...
Није СПЦ та у којој су ексклузивитет подјеле. Скоро идентично је и у другим религијским установама...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby veljkos161 » 29 Nov 2019, 22:02

Dr Arslanagic wrote:Мени су познате много горе ствари него што је шешељ овде изнео.
Према нашим анализама, иза васељенског патријарха који спроводи никад забележени раздор у православљу, стоји ватикан.
Такође, за следећег патријарха озбиљно се гура од стране ватикана и фанариота владика Игњатије.

Срамота је да шешељ ово јавно износи и прави раскол у инако поделама начетој СПЦ.
То се решава иза затворених врата. Овако ће се народ још више дистанцирати од цркве.

Мајстор за поделе међу Србима.
Једино у срс све ваља.
Срамота.

Пример комунистичких рестлова и девастирајућих последица на српски народ.

Zanimljivo, a da je rekao da je stanje u Crkvi ok isla bi prica " Naravno da je vojvodi sve ok, taj istinu nikad ne bi rekao, zabole njega i za Crkvu i Srbe " :roll:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby Dr Arslanagic » 29 Nov 2019, 22:50

Хоћу да кажем да је он последњи који је позван да дели српски народ и по питању цркве.

На овом клипу можеш да видиш како из својих уста признаје да је гласао против веронауке само зато што је то вук предложио, да није православне вере, да не верује у Свету Тројицу, да Апостол Јован Богослов није био савременик Господа Исуса Христа, да не верује у Свето Писмо.
Децидно каже да је космос створио разум што је камен темељац вере масона следбеника нечастивог.
Верује у универзалну космичку правду :krsti:
Негира постојање Бога и учења наших светих отаца.
Пропагира масонско учење да су све вере исте.
Не верује у Духа Светога.
А у Светом Писму пише опростиће се свака хула осим на Духа Светога.
Свакакве масонске глупости је овде избулазнио.

Причао је како су свети оци ножевима искасапили арија за време литије :krsti:
Боже опрости.

Такав човек, неверник, неправославац, који негира света учења наше цркве, има најмање права да критикује СПЦ и стање у њој.
Јер то чини као масон а не као верник СПЦ.
Амин.

Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 29 Nov 2019, 23:16

Доцо, прво сам мислио да ти едитујем пост...
Ал одустах, јер ме није мрзило да погледам први минут видеа који си поставио...

Овакве пропагандне материјале си могао видјет још у ДС и СНС кампањама... Гдје се пушта и реже по вољи... Зашто није настављен овај дио о секуларном друштву?!

Итд,итд... На овакав начин и уз овакав вид монтаже и од Мерлина Менсона можеш направити патријархалног анархисту који жели да тетовира попа Ђујића на лијевом рамену...

Тема религије је веома осјетљива, па се заиста не бих упуштао дубље у ту тематику, јер о истој имам скромно знање...

Оно што нажалост није лаж јесте Шешељева тврдња у горепостављеном видеу са посљедњег гостовања на Палми...
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

grobar_Zvornik

Postby Niksicanin » 29 Nov 2019, 23:30

Ништа ново, Шешељ никада није крио презир према архијерима и нижем свештенству. Грамима је мјерио мозак владикама, посту се подсмијавао... Као и његов најбољи ученик.
Нарочито је био киван на "свога" хетцеговачкога владику. Има и он својих бубица, али ниједна његова бубица није религијска, него људска реакција на јаме и.стратишта херцеговачка.
Niksicanin

Postby Dr Arslanagic » 29 Nov 2019, 23:44

Монтажа :laugh: :laugh: :laugh:

Добро.
Шешељ је казао да је Љотић издајник и све то.

Ја предлажем свим радикалима да прочитају књигу "Луча Војводе Шешеља".
Ја сам и њу прочитао.
Писао је Душко Секулић.
Издавач Др Војислав Шешељ.
Рецезенти, покојни Красић, ретко добар човек и Дејан Мировић.
И он је добар човек. Али Красић је баш био људина.

У тој књизи, Душко Секулић, председник СРС у ЦГ и од седнице у Хртковцима нови члан Отаџбинске управе, описивао одбрану Шешеља у хагу кроз дела Љотића.
И доста других историјских личности, али посебно више пута значајно у суперлативу цитирао Димитрија Љотића.

Појавом Двери и Бошка као супарника на страни деснице, морао је да се направи отклон од Љотића и да се исти прогласи за издајника и пришије Бошку.

Ваљда ни та књига није монтажа :laugh:
Ваљда ће једног дана Јовица осветнички написати мемоаре, да се сруше многи Снешко Белићи верујућих страначких војника.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby grobar_Zvornik » 29 Nov 2019, 23:52

Хвала на препоруци. :okk:

За Красића си потпуно у праву. Једнако као и за Мировића. Имао сам га прилику и лично упознати...

grobar_Zvornik

Postby Niksicanin » 30 Nov 2019, 02:01

Ма Шешељ је завршио онда кад је дошао на инаугурацију М.Ђукановића после највеће крађе у историји парламентаризма.
Побиједила Циа, Станишић, Мафија, Шеки. Само изгубили.Срби.
Niksicanin

Postby Dr Arslanagic » 30 Nov 2019, 18:11

Бошко и двери "блокирали" ртс.
Смешни су.
Њих 15-20 да блокирају телевизију.
Што ниси довео 500 људи.
Појешће их мрак чим склоне ту камеру која их снима.
Аматерски.

Из ког разлога се бламирају - да би борко гостовао, на основу пребијања од пре годину дана.
борко који је почео предају КиМ.

Глуп је бошко за три медаље.
Где су ђилас и јеремић?
Нема их, гурају будалу да одради посао за њих.
Dr Arslanagic

Postby Lakerit » 30 Nov 2019, 19:00

Је л ово нови распад ДС?
Lakerit

Postby AirBall » 30 Nov 2019, 19:32

Lakerit wrote:Је л ово нови распад ДС?

Ko je od one preostale trojice otisao :D
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby veljkos161 » 30 Nov 2019, 22:29

Seca li se ko one koalicije za neke izbore " Ceda,Boris,Canak" :lol2:
Nisi nadležan :stani:
veljkos161

Postby b@Ta maRe » 02 Dec 2019, 03:31

Ovaj je lud skoro kol'ko i Firer :biggrin: Ali, deo od 1:03:39 je pobednički, valjao sam se od smeha :lol2: :lol2:
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby AirBall » 03 Dec 2019, 15:20

Sto bi rekao Milojko Pantic - evo ih nasi :biggrin:

Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby grobar_Zvornik » 03 Dec 2019, 15:28

Велики је Лукашенко пријатељ српског рода и српске земље. Невезано за данас.

grobar_Zvornik

PreviousNext

Return to Evropska košarka