Lakerit wrote:Заниљмив избор за напад у време док председник очајнички покушава да спаси своје послове по цену растурања односа са Русима.
Cvele wrote:Cenim da je Lakerit mislio da je Voja tvitovao.
AirBall wrote:Cvele wrote:Cenim da je Lakerit mislio da je Voja tvitovao.
Nema ovo nikakve veze sa napadima vec sa takozvanim zajednickim opozicionim delovanjem...
Jovo Bakic je izneo svoju politiku vezano za Kosmet i sasvim je normalno da svi koji sa njim zajedno politicki deluju budu predmet politickog interesovanja onih koji suprotne stavove zastupaju...
Cini mi se da se sve ovo i dogadja jer Vucic ne potpisuje ono sto je obecao, pokusava da ih prevari, oni sa druge strane prave novu vlast stavljajuci mu do znanja da ukoliko on ne izvrsi ono sto se od njega ocekuje ima ko hoce...
Za mene je licno interesantna ta teza o manjem zlu, po cemu je manje?
Duh sa sekirom wrote:Smesne su mi te price da ce EU/USA da mahne carobnim stapicem pa ce SNS da ode
Toliku su masineriju zla napravili i toliko su im se vlast omilila da nema sanse da do toga tako lako dodje
Duh sa sekirom wrote:Smesne su mi te price da ce EU/USA da mahne carobnim stapicem pa ce SNS da ode
Toliku su masineriju zla napravili i toliko su im se vlast omilila da nema sanse da do toga tako lako dodje
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests