treci wrote:Nema veze a bas sad ekspresno hoće da uskladjuju referendumski zakon sa Ustavom? S obzirom da preambulu mogu da obore jedino putem referenduma, čini mi se. Jel moze hipotetički neka druga vlast da donese zakon kojim bi se pitanje preambule i druga pitanja koja su navedena mogla menjati samo na +50% izaslih na referendumu?
treci wrote:Nema veze a bas sad ekspresno hoće da uskladjuju referendumski zakon sa Ustavom? S obzirom da preambulu mogu da obore jedino putem referenduma, čini mi se. Jel moze hipotetički neka druga vlast da donese zakon kojim bi se pitanje preambule i druga pitanja koja su navedena mogla menjati samo na +50% izaslih na referendumu?
Grba wrote:Je l to insinuiras da je Vojvoda njihov, pošto se i on sasvim solidno bavio Stefanovićem starijim?
AirBall wrote:treci wrote:Nema veze a bas sad ekspresno hoće da uskladjuju referendumski zakon sa Ustavom? S obzirom da preambulu mogu da obore jedino putem referenduma, čini mi se. Jel moze hipotetički neka druga vlast da donese zakon kojim bi se pitanje preambule i druga pitanja koja su navedena mogla menjati samo na +50% izaslih na referendumu?
Meni se cini da se i bavimo Slininim caletom i Vacicem jer Psiho ne potpisuje ono sto je obecao...
Stiskaju mu jajca, ali za sada vrda...
Users browsing this forum: No registered users and 12 guests