treci wrote:Jel mi se čini ili to "opoziciona" tv sa odusevljenjem prihvata ideju malog šengena?! U skladu sa odusevljenjem sa Kurtijem.
Само ко не жели да види очигледно, што му се црта као црном на бело, чуди се на ову информацију.
Све је исто и сви су исти.
Колико год то некоме било како звучало.
Иста политика је жутих, снс-а и оних који ће доћи.
Разлике нема.
Странке се између себе боре ко ће доћи на власт, пре свега ради освете претходнима, то је најјачи мотив, а након тога моћ и власт као најјачи мотиви изопачених ликова, и лично богаћење.
Србија, српски интереси и будућност Србије нису им битни.
И да јесу, не могу да им буду битни јер морају да спроводе оно што су потписали када су довођени на власт.
У Србији се страначје своди на курчење чија је странка јача и ко ће бити уз скуте власти за ситне бенефиције.
Све остало, идеологије, програми, манифести за слуђено стадо.
Сведоци смо на форуму да се бране ставови странака и гуруа секти скоро па животима.
Безпоговорно.
Као да су странке и њихови гуруи апостоли истине.
А сви до једног су сарадници страних држава и спроводе њихове интересе.
Гледаш и жалиш такве који верују странкама.
Ја знам и кажем да сам својим очима видео да су сви сарадници западних служби.
И не вреди.
Неће веровати ни кад својим очима виде.
Слудили их гуруи да бране њихове ставове, више ни своје немају.
Једнако сектама. Потпуно губљење своје личности.
Браниш сваки став неке тамо будале којој се јебе за Србију.
Стави прст на чело човече, да ли је то нормално?
Ајде да браниш генерала Младића или Делића, Коњиковића .... све који су часно бранили Србију, али ове говнаре које занима искључиво страначки интерес .... забрињавајуће.
Велика опасност за будућност Србије су странке.
Воде нас у грађански рат поделама које немају смисла.
Наше странке интересује само једно - безпоговорно спровођење налога страних ментора зарад личног богаћења и останка на власти.
Ништа више.
Слободе медија и остале глупости су само маска за долазак на власт.
То ће користити свако ко жели да дође на власт.
Слобода медија уствари подразумева да они добију приступ медијима, ништа више од тога.
Вучић је потписао да шиптари могу без пасоша да нам се шетају по земљи.
Стварање велике албаније на мала врата.
И ко је дигао глас?
Нико.
Ни лажни националисти, ни европејци, ни грађаноиди.
Ако неко и дигне глас, потписујем да ако се деси да дође на власт да ће управо тако и поступати како вучић сад поступа.
То се прича само када си у опозицији да ти помогне да дођеш на власт.
Кад узјашеш радиш све исто, и пустиш ријалитије, неморал и пљување опозиције 24/7 да нико не примети.
А овај потпис је колац у срце православном живљу на овим простирима.
Али кога за то боле кура*.
Битне су јутке, трифуновићи, медијске слободе ....
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.