grobar_Zvornik wrote:И пази легитимно је да неко мрзи Шешеља. Није људски ниподаштавати све оно што је урадио у Хагу. За себе, народ, земљу и бројне друге које је чекала судбина оних који ће до краја живота остати у казамату... након серије лажних свједока, промијењених исказа и политичке тортуре.
Jasno je iz kojih sam razloga gledao sudjenje Seselju (a i Slobi)...otisao sam na njegov docek zbog te borbe protiv tog sranja u Hagu da ispostujem, iako se nikad nisam ni slagao sa njim i srs.
I to tamo u Hagu je jedno. ovo sad je dnevna politika, unutarstranacka. dve odvojene stvari i ne razumem da bi zbog Haga trebalo sve da mu oprastate.
Isto kao npr Bjekovic je bio veliki i zasluzan igrac Pfc, i sad sto je kao deo uprave unistavao i krao klub treba da mu se precuti?
Jasno mi je da sledi odogovor o zrtvi i dobrovljnom odricanju od zivota ali kao sto rekoh meni su to dve odvojene stvari i ako se vec sledi onda treba da se sledi jer je slazes sa njim a ne zbog Haga.
Sebe drzim za nacionalistu ali ne onakvog kako ga vidi Evropa i Svet i liberali i sl, kao sto ni ne smatram za dobre Seselja, Dodika i sl...stavise potpuna su sramota za srpski rod, isto kao i zuti lopovi, a o drugoj Srbiji i autosovinistima necu ni da pricam....svako od njih sramota na svoj nacin, da li kao lopovi, da li kao izdajnici, da li kao lazne patriote, a pre svega su teska govna od ljudi.
Inace Tegi napisao odlican post i dao objasnjenje.