Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby DON » 09 Nov 2019, 02:09

Ne razumes ti taj humor buraz...

Nego, meni nije jasno taj Jutka i to, gledam tu degenericnu pacovcinu i nikako mi ne ide u glavu kako se nije nasao neko od brace, oceva, striceva, sinova, momaka, ma bilo ko, da ga ne uhvati i demolira. Pa ja ne znam sta bih radio da mi neko tako majku il bilo koga od zenskog dela familije uznemirava. Mislim, ne znam sta bi me smirilo, koje policije, sudovi, politicke titule itd itd...
DON

Postby PERA » 09 Nov 2019, 02:32

Nije spuštanje na lični nivo pitanje da li bi pravdao humorom ovog bednik da je neko tvoj bio napadnut od strane ovog drugog bednik kog vojvoda tako zdušno brani.
Ovoga brani jer je prešao u srs, da je ona palikuća iz grocke prešla srs i nju bi branio.

Čudan je taj vojvodsko radikalski humor, čudan
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby bhc_comp » 09 Nov 2019, 02:58

Ali pazi, politička borba... :tap: Kakva bre politika, pa za tog Jutku svako u tom kraju zna ko je i kakav je, o čemu pričate ljudi? Daj nemojte da se blamirate i srozavate pravdanjem ovog ljudskog otpada, ovo je dno dna i veze sa politikom nema. Normalan čovek ne može stati na stranu jednog Jutke, niti pravdati čoveka koji dodje u sud i pokuša da se provuče kao advokat ovog govnjara a da nema ništa napismeno. Pa taj Jutka ovakve stvari radi godinama unazad, nije ovo od juče. Ja odbijam da poverujem da ljudi zarad politike mogu da pravdaju ovakve stvari. Dno dna.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby neza » 09 Nov 2019, 04:04

Zappa wrote:Srbinu koji je proveo 10 godina u Haškom kazamatu sve se oprašta.
Ko ste vi da dajete sud i komentarišete njegova dela.

Dobro rece Srbinu, ovo to nije, ni po babi, ni po stricevima! :krsti:
neza

Postby Dimitrije » 09 Nov 2019, 05:01

DON wrote:Ne razumes ti taj humor buraz...

Nego, meni nije jasno taj Jutka i to, gledam tu degenericnu pacovcinu i nikako mi ne ide u glavu kako se nije nasao neko od brace, oceva, striceva, sinova, momaka, ma bilo ko, da ga ne uhvati i demolira. Pa ja ne znam sta bih radio da mi neko tako majku il bilo koga od zenskog dela familije uznemirava. Mislim, ne znam sta bi me smirilo, koje policije, sudovi, politicke titule itd itd...

Ja sam negde čitao njenu izjavu da joj se muž protivio svemu ovome i terao je da ne započinje slučaj uopšte. Istom su posle srušili lokal koji njegova porodica drži preko 30 godina. I on opet "mudro" ćuti.
Dimitrije

Postby zeppelin » 09 Nov 2019, 05:16

Što da ga diraju, skupile se žene iz Brusa i okoline da ga podrže, jedna gospođatm kaže da je on žrtva.

Kao neka epizoda South Park-a... :wacko:

zeppelin

Postby AirBall » 09 Nov 2019, 06:55

bhc_comp wrote:Ali pazi, politička borba... :tap: Kakva bre politika, pa za tog Jutku svako u tom kraju zna ko je i kakav je, o čemu pričate ljudi? Daj nemojte da se blamirate i srozavate pravdanjem ovog ljudskog otpada, ovo je dno dna i veze sa politikom nema. Normalan čovek ne može stati na stranu jednog Jutke, niti pravdati čoveka koji dodje u sud i pokuša da se provuče kao advokat ovog govnjara a da nema ništa napismeno. Pa taj Jutka ovakve stvari radi godinama unazad, nije ovo od juče. Ja odbijam da poverujem da ljudi zarad politike mogu da pravdaju ovakve stvari. Dno dna.

Ponavljam jos jednom

Mi ne znamo sta se u Brusu dogodilo

Kao i na sve ostale teme jedan politicki pol je zauzeo jedan stav, drugi pol je zauzeo dijametralno drugaciji...

Ukoliko sam dobro razumeo tih 1500 SMS poruka nema, nisu sacuvane u memoriji tri telefona

Marija Lukić u memoriji uopšte to nema! Imala je u tom periodu tri telefona.
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby ИлићКапитен22 » 09 Nov 2019, 08:07

Зато што су Срби постали јако јадан и понизан народ. Свашта би трпели за кору хлеба и нешто пара.

Зато никад и неће да нам буде боље.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby stihl » 09 Nov 2019, 10:28

Поводом овог филма ми је зебња јача од наде.
Очекујем да ће Југословени из Београда (као што су чинили и њихови очеви) све урадити да упропасте прилику да прикажу геноцид над српским народом и депшавања у најмонструознијем концентрационом логору у ХХ вијеку.
Сумњам да ће хтјети и смјети да се замјере хрватским пријатељима.
Amerikanci traže od Zagreba da podrži film o Jasenovcu
https://www.nezavisne.com/novosti/ex-yu/Amerikanci-traze-od-Zagreba-da-podrzi-film-o-Jasenovcu/567808
stihl

Postby grobar_Zvornik » 09 Nov 2019, 10:45

PERA wrote:Nije spuštanje na lični nivo pitanje da li bi pravdao humorom ovog bednik da je neko tvoj bio napadnut od strane ovog drugog bednik kog vojvoda tako zdušno brani.
Ovoga brani jer je prešao u srs, da je ona palikuća iz grocke prešla srs i nju bi branio.

Čudan je taj vojvodsko radikalski humor, čudan

Хумор је такав какав је. Макар био и црн. Крајње је ружно, макар и на виртуелној мрежи, жељети смрт грађанину Србије. Такви иступи су крајње злонамјерни и непожељни.

О мобингу, малверзацијама и експлицитним сценама у домаћим предузећима би могли до сутра...
Намјештеним аферама такође.
"Партизане мој - остани ми велики и силан и никада не престани да сањаш! Дани славе ће се наставити и на овом и на европском нивоу....ти си моја љубав права,моја крв, моја кућа и породица.. " Joffrey Lauvergne

33 ГОДИНЕ ПОНОСНА И СЛАВНА!
grobar_Zvornik

Postby Ćoba » 09 Nov 2019, 12:11

Ne znam koliko to ljudima u Srbiji poznato ali Integral Inzinjering, Dodikova firma, gradi auto-puteve po Srbiji.
Ćoba

Postby stihl » 09 Nov 2019, 12:23

Ćoba wrote:Ne znam koliko to ljudima u Srbiji poznato ali Integral Inzinjering, Dodikova firma, gradi auto-puteve po Srbiji.

И?
stihl

Postby Ćoba » 09 Nov 2019, 12:28

Ako ti nije problem ovo Dodikova firma onda sve ok.
Ćoba

Postby Sezione » 09 Nov 2019, 12:31

Pa Mile je vise na Dedinju no u BL
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Grba » 09 Nov 2019, 13:38

Čuj ne znamo sta se dešavalo u Brusu... pa onda ugasite ovaj topik, jer bukvalno ne znamo šta se dešavalo ni u jednom slučaju o kojem se ovde komentariše...
Grba

PreviousNext

Return to Evropska košarka