Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby jedibojan » 25 Aug 2011, 10:48

irriducibili wrote:Onda dobro, ostaje nam da se nadamo, mada licno ne vidim slicnosti izmedju strepnje i nade...

irr, nisam siguran zasto ali stekao sam utisak da ti imas nesto protiv naseg trenera
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby irriducibili » 25 Aug 2011, 10:55

jedibojan wrote:irr, nisam siguran zasto ali stekao sam utisak da ti imas nesto protiv naseg trenera

Uopste me ne raduje saznanje da ce, u nikad jacoj konkurenciji EL-e, izlaziti na megdan namazanim ajkulama, pa makar to bio i Skariolo. A ukoliko doceka na klupi i nase prvenstvo, plasim se da ja zbog srca, necu docekati epilog njegovog dvoboja sa Pesicem
irriducibili

Postby jedibojan » 25 Aug 2011, 11:01

irriducibili wrote:
jedibojan wrote:irr, nisam siguran zasto ali stekao sam utisak da ti imas nesto protiv naseg trenera

Uopste me ne raduje saznanje da ce, u nikad jacoj konkurenciji EL-e, izlaziti na megdan namazanim ajkulama, pa makar to bio i Skariolo. A ukoliko doceka na klupi i nase prvenstvo, plasim se da ja zbog srca, necu docekati epilog njegovog dvoboja sa Pesicem

ma kontam te brate, daleko od toga da sam ja bezbrizan i odusevljen, ali ne mora svaki post o tome. mislim da ne postoji 1 osoba na forumu kojoj nije jasan tvoj stav po pitanju VJ

Spoiler: pokaži
elem, isto sam stekao utisak da onaj Torshavn ima nesto protiv nekih titovih blizanaca...
dogodine u Istambulu
jedibojan

Postby irriducibili » 25 Aug 2011, 11:04

jedibojan wrote:ma kontam te brate, daleko od toga da sam ja bezbrizan i odusevljen, ali ne mora svaki post o tome. mislim da ne postoji 1 osoba na forumu kojoj nije jasan tvoj stav po pitanju VJ

elem, isto sam stekao utisak da onaj Torshavn ima nesto protiv nekih titovih blizanaca...

Jbg, iz nase perspektive je besmisleno reci za bilo koga da ima loseg trenera. A poredjenje u spojleru te diskvalifikuje iz dalje diskusije sa mnom....Do daljnjeg :bleh:
irriducibili

Postby Jovan » 25 Aug 2011, 11:05

Iskljucujes mogucnost da je mozda napredovao u odnosu na proslu sezonu? :jezik:
Jovan

Postby irriducibili » 25 Aug 2011, 11:07

Jovan wrote:Iskljucujes mogucnost da je mozda napredovao u odnosu na proslu sezonu? :jezik:

Ma ne iskljucujem, samo sam ubedjen da to nece biti dovoljno. Uostalom, limitiranost je neresiva... :biggrin:
irriducibili

Postby jedibojan » 25 Aug 2011, 11:15

irriducibili wrote:
jedibojan wrote:ma kontam te brate, daleko od toga da sam ja bezbrizan i odusevljen, ali ne mora svaki post o tome. mislim da ne postoji 1 osoba na forumu kojoj nije jasan tvoj stav po pitanju VJ

Jbg, iz nase perspektive je besmisleno reci za bilo koga da ima loseg trenera. A poredjenje u spojleru te diskvalifikuje iz dalje diskusije sa mnom....Do daljnjeg :bleh:

to je tacno.
jbg forsiranje vlade je rizik kojim mozemo vise da dobijemo nego da izgubimo (dobar trener na duzi period za partizan i reprezentaciju - imamo malo kvalitetnih mladih trenera vs jedna losa sezona)
na kraju krajeva nasa uprava (tu racunam i duleta) ima daleko bolji uvid u vladine kvalitete, a i oni bi u slucaju zajeba najvise izgubili, pa su ipak odlucili da rizikuju.
Opusti se i uzivaj u iscekivanju sezone... :cheers:
dogodine u Istambulu
jedibojan

Re: Transferi

Postby Talicni Tom » 25 Aug 2011, 16:00

KKP wrote:Slažem se da je Vilson Čendler posle Derona Vilijamsa najzvučnije ime koje je stiglo u Evropu. Jbt, ne mogu da verujem više, mi pravimo nikad jaču ekipu, a ovi rivali iz naši grupe kupuju li kupuju, i to kakva imena i igrače. Baš sam pomislio da se Armani smirio, bum, Čengler, jbt, još možda dođe i Galinari... :nargile:

Biće krvi do kolena u ovoj NBA grupi! :biggrin:

To što vam rade u Evropi radite i vi ostalima u NLB i srpskoj ligi i još se smješkate. Ako na jednoj strani likujete nemojte na drugoj da plačete.
AirBall wrote:Partizana niko ne sme da krade...
Talicni Tom

Re: Transferi

Postby Niko123 » 25 Aug 2011, 16:17

Talicni Tom wrote:
KKP wrote:Slažem se da je Vilson Čendler posle Derona Vilijamsa najzvučnije ime koje je stiglo u Evropu. Jbt, ne mogu da verujem više, mi pravimo nikad jaču ekipu, a ovi rivali iz naši grupe kupuju li kupuju, i to kakva imena i igrače. Baš sam pomislio da se Armani smirio, bum, Čengler, jbt, još možda dođe i Galinari... :nargile:

Biće krvi do kolena u ovoj NBA grupi! :biggrin:

To što vam rade u Evropi radite i vi ostalima u NLB i srpskoj ligi i još se smješkate. Ako na jednoj strani likujete nemojte na drugoj da plačete.

Pa ne radimo mi to samo u nasoj i NLB ligi,vec i u Evroligi :laugh:
Niko123

Postby irriducibili » 25 Aug 2011, 17:11

jedibojan wrote:jbg forsiranje vlade je rizik kojim mozemo vise da dobijemo nego da izgubimo

Ovo je osnovna tacka naseg neslaganja. Upravo suprotno, veliki je ulog i mnogo mozemo da izgubimo, a malo toga da dobijemo. Interes Partizana i srpske kosarke uopste ne mora da se poklopi, a pogotovo to nije da budemo skola za trenere. Da ne odemo u totalni of, ja vidim problem sto nasi evropski rivali imaju iskusne, prekaljene trenere, a mi pocetnika. Prethodnih godina smo imali prednost na klupi, a sada igraci moraju da kompenzuju kvalitativni zaostatak. Nece to biti nimalo lako...
irriducibili

Postby bekrinjo » 25 Aug 2011, 21:08

Ерцег у Бешикташу

25 авг, 2011
Према информацијама из Грчке, Зоран Ерцег је договорио све детаље уговора са Бешикташом и наредне сезоне ће играти у Истанбулу!

Атински медији истичу да је пронађено решење проблема који је постојао са уговором Ерцега са Олимпијакосом који је требало „регулисати“.
Наиме, према истом извору, Олимпијакос ће Ерцегу платити 600 хиљада евра, а Бешикташ 700 хиљада како би се раскинуо уговор са Пирејцима који је важио још две године.
bekrinjo

Postby nolinjo » 25 Aug 2011, 21:20

bekrinjo wrote:
Ерцег у Бешикташу

25 авг, 2011
Према информацијама из Грчке, Зоран Ерцег је договорио све детаље уговора са Бешикташом и наредне сезоне ће играти у Истанбулу!

Атински медији истичу да је пронађено решење проблема који је постојао са уговором Ерцега са Олимпијакосом који је требало „регулисати“.
Наиме, према истом извору, Олимпијакос ће Ерцегу платити 600 хиљада евра, а Бешикташ 700 хиљада како би се раскинуо уговор са Пирејцима који је важио још две године.

ocekivano neki turcin :nargile:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby Jing Jang » 26 Aug 2011, 09:07

jel moze link ka rosterima evrol. timova ? znam da je bilo negde na kosarka.rs al ne mogu sad naci...
Jing Jang

Postby lord_slawe_ » 26 Aug 2011, 12:07

Rakocevic se povezuje sa par EL ekipa u kojima, realno zaista ima mesta i prilike da bude jedan od glavnih igraca - Tau, Oly, Siena. Licno cu biti i vise nego iznenadjen ukoliko odluci da se vrati u domacu kosarku u ovom prelaznom roku.
lord_slawe_

PreviousNext

Return to Evropska košarka