stihl wrote:Наравно да сам свјестан.
Крцун и Лека су били крштени и васпитавани у неко боље вријеме, па су испали такви какви су.
Не могу ни да замислим у шта би се претворио овај некрштени шљам васпитаван на антисрпству, само када би им се дала моћ у руке.
Lepo su bili vaspitani, nema šta. Ne znam na koga misliš pod nekršteni šljam, šešelja, vučića, gojkovićku ili možda dačića, ružića, bajatovića(namerno ne pominjem stare perja ice, todorovića, krasića, vjericu, i ostale) ? Veći zločinci za mene su sps i srs nego drugosrbijanci. Pod sps i srs smo preživeli najveću inflaciju u istoriji neke zemlje, ratove, glad, bedu i sad treba oni da budu bolji od bilo koga drugog. Šljam i jedni i drugi. To da li bi bili gori ovi nekršteni od dokazani ubica srpskog naroda na sreću nećemo biti u prilici da proverimo jer oli gore nabrojani to ne dozvoljavaju krađom na izborima, pretnjama, crnim džipovima, a kad treba i zapošljavanjem preko svake mere, pa tako krušik ima par hiljada viška,. Zato imamo aplauze palikući iz grocke, jebaču iz brusa i ubici iz Lučana, a zviždanje porodici koja je izgubila sina. Srećan sam što ne pripadam toj prvoj srbiji. Draži mi je jedan Nikola Kojo od svih nabrojanih.