xrečeved wrote:Ko vam je bolji igrač - M. Bjelica ili Datome?
Meni se prvo ucinilo da si napisao Nemanja Bjelica pa sam hteo da ti napisem da nisu ista pozicija, da je Nemanja mnogo bolji na lopti, da je on igrac koji Zeljku fali da osvoji EL bez poraza itd., dok je Datome kompjuter, kakve on suteve uzima i pogadja, ali sa loptom je dosta los, tj sam sebi dosta teze iskreira.
Sada, kada vidim da je u pitanju Milko, razlika je kao nebo i zemlja. Datome je meni 3, Milko 4 i 5, sa te strane su neuporedivi, ali ako bih na jednu stranu stavio Milka a na drugoj Datome, a ocene da idu od 1 do 10, u kompariji je Milko recimo 6 a Datome 9. Meni je Milko odlican igrac, evo recimo u Zvezdi pokazuje sve svoje kvalitete jer oseca zvezdastvo, jer se oseca kao domaci igrac i jer mu odgovara sistem igre ove sezone, ali je pre toga bio neka prosecna 4 za EL nivo. Datome je sa druge strane sam esalon EL, ne bih znao da nabrojim 5 boljih igraca od njega na poziciji 3 (koju sam mu ja dodelio

).
Dakle, Datome je mnogo bolji igrac ali nisu ista pozicija uopste. Datome je mnogo bolji suter, kompjuterski tacan a Milko sa druge strane odlicno igra licem kada napada 4 i 5, jedan od boljih u EL, ali je u odbrani recimo krater...
Milko 6
Datome 9
Moj skroman sud