Odgledah drugo poluvreme meca u Sevilji. Iako su domaci vodili skoro celu utakmicu, Unikaha je okrenula rezultat sredinom poslednje cetvrtine i uspela da pobedi. Moze se reci da im mnogo znaci igranje u EL. Prakticno su rutinski izgurali finis utakmice. Valters urnisao domacine trojkama, 5/7, u jednom momentu je imao sva 4 ubacena. Garbahosa vrlo koristan. Iako deluje kao basketas pred penziju, ubacio je vazne poene. Kako covek pravi korake pri kretnji nakon finte suta (obe noge pomeri i krece u prodor).
Domaci dobri tokom veceg dela utakmice. Prilicno los procenat za 2, ali nadoknadili sjajnim skokom u napadu. Prilicno lose organizovani napadi u zadnja 2minuta utakmice, sto ih je i kostalo pobede.
Najbolji kod domacih Pol Dejvis (18p i 7sk). Milenko imao veliku minutazu (30min). 8p i 8sk, ali katastrofalan sut iz igre (3-14). Odigrao je par puta veoma lepo 1 na 1, izgradio sasvim lepu poziciju za sut, ali nista nije mogao da pogodi, sem jednog suta u poslednjoj sekundi napada. Luka bez poena, 5 promasaja iz igre za 24minuta.
Satoranski na parketu "isti" nas Milenko. Jedva sam ih razlikovao

Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...