Himki-Spartak SP
Himki bez Lengforda,ali ocevidno u usponu forme,dobili Cska u finalu komercijalnog VTB liga turnira,moze ekipa mnogo,ali nestabilni su cele sezone,pa ne znam kako ce je zavrsiti,protiv Spartaka bi trebali da prodju,ali samo sto su oni(Spartak) u nekoj funkcionalnoj jami,odlicna ekipa,ali nesto nefunkcionise kako treba.Sve u svemu,ovo trebali bi,ne znaci da je i Spartak bez sansi,po kvalitetu su tu,sve zavisi kako ce uci u ovu seriju.Videcemo
Lokomotiva-Enisej
za mene najinteresatniji duel,nekako posle onog silnog maltretiranja Steve Karadze od strane Partizana

imam osecaj krivice prema tom coveku,pa nekako pomalo navijam za njega da se izbori sa traumama i da njega krene
Ima dobru ekipu(Bakster,Vilijams,Labovic),dobro igraju,pojacali su se u reketu sa Pinknijem iz Olimpije i ako uspeju da izbace odlicnu Lokomotivu,bice to odlican rezultat.Dzile sa Krkom je izmaltretirao Kemzuru i njegov legion,pokazao kako treba sa njima i ostaje da Stevo ponovi vec vidjeno.U ovom duelu ce vaznu ulogu odigrati domaci igraci,i tu vidim sansu za Enisej,mislim da u razigravanje Komarovski,Sergejev uz oporavljenog iskusnog Demeskina,ulaze u boljoj formi od Suvorceva,Toporova i ekipe.Sve je u Stevovim rukama i danas mu drzim palceve