Aleksa wrote:treba napomenuti da je Barsa igrala veci deo meca bez Navara skoji je zaradio (rekao bih) laksu povredu...takodje,spolja su bili kriminalni,cak i na otvorenim sutevima,mislim da su u jednom trenutku imali sut 13/0 za 3...
Da, bili su bas kriminalni u sutu spolja. Tek posle 13minuta igre su pogodili izvan reketa. Eidson je vezao par pogodaka. Navaro se odmah na pocetku povredio, mada cisto sumnjam da bi nesto znacajnije promenio.
Kakva monstruozna odbrana obe ekipe

Teletovic nezadrziv, em je jak ko bik, em je popravio igru ledjima, em mu je sut i dalje ubitacan.
Kosta prilicno dobar, moze se reci i medju najboljima u Barsi. U poslednjoj cetvrtini su ih domaci par puta izvrteli u piku, pa je Paskal pizdio pored aut linije i mahao prema nekom igracu, ne znam da li je Kosta bio u pitanju, ali uvek je prst Paskala bio uperen u njegovom pravcu
Nemanja Bjelica prilicno tanko. Deluje mi da on nije igrac za epizodne uloge. Njemu je potrebna ekipa gde moze da ima minutazu i da ima loptu u rukama. Odigrao je u par navrata veoma kvalitetno odbranu.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...