Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby mali_buda » 19 Jul 2011, 13:45

Keselj je mogao naci klub u kojem bi mogao i malo da zaigra. Nije valjda zov para toliko neodoljiv.
Ja ćutim, ti ćutiš, on ćuti, mi ćutimo, vi ćutite, oni kradu...
mali_buda

Postby irriducibili » 19 Jul 2011, 14:16

Beonegro wrote:Kao i ogromna većina igrača koji su tamo uzeli dobre pare i završili sa ozbiljnom košarkom :colera:

Keselj nema sta da zavrsi, on nije ni poceo sa ozbiljnom kosarkom...
irriducibili

Postby mali_buda » 20 Jul 2011, 10:03

Caja izuzetno zainteresovana za Dasica, a iako je pre neki dan saopsteno da napusta Romu, prica se da klub ipak zeli da ga zadrzi.
mali_buda

Postby mali_buda » 20 Jul 2011, 11:15

Financial problems for Asseco Prokom?
The only team that we are not hearing anything this season is Asseco Prokom Gdynia

Image

The only team that we are not hearing anything this season is Asseco Prokom Gdynia. Team that was among best 8 teams in Europe two years ago is quiet now. No transfer rumors are there. Maybe one of the reasons are that Prokom still haven't paid to their players and coaches last two salaries. Even doe players are assured that they get paid because sponsor is stable, but as one of them said " i would love to stay in Prokom, organization and city are great, but this is a job for us and we have to think about future. That is why we can wait any more and will have to take offers that come". Will players do like their coach Tomas Pacesas who turned down an offer from Russia or they will follow Ronnie Burrell who signed in Oldenburg and Daniel Ewing who moved to Ukraine? Their best players Quantel Woods,Daniel Ewing and Ratko Varda, are also close to accepting the offers or they will stay and wait!? Hopefully situation get clear soon and Asseco Prokom again shows good level as only Polish team in EuroLeague.

sportando.net
mali_buda

Postby Beonegro » 20 Jul 2011, 11:21

mali_buda wrote:
Financial problems for Asseco Prokom?
The only team that we are not hearing anything this season is Asseco Prokom Gdynia

Image

The only team that we are not hearing anything this season is Asseco Prokom Gdynia. Team that was among best 8 teams in Europe two years ago is quiet now. No transfer rumors are there. Maybe one of the reasons are that Prokom still haven't paid to their players and coaches last two salaries. Even doe players are assured that they get paid because sponsor is stable, but as one of them said " i would love to stay in Prokom, organization and city are great, but this is a job for us and we have to think about future. That is why we can wait any more and will have to take offers that come". Will players do like their coach Tomas Pacesas who turned down an offer from Russia or they will follow Ronnie Burrell who signed in Oldenburg and Daniel Ewing who moved to Ukraine? Their best players Quantel Woods,Daniel Ewing and Ratko Varda, are also close to accepting the offers or they will stay and wait!? Hopefully situation get clear soon and Asseco Prokom again shows good level as only Polish team in EuroLeague.

sportando.net

1 glupos', Assecco odlično stoji (da ne pominjemo da je Poljska jedina evropska država koja nije imala pad GDP-a tokom krize), jedino što je već krajem prošle sezone najavljeno da će im budžet biti malko manji i da će se ponašati racionalnije nego do sada. Imaće oni i dalje ekipu od minimum 3-4 miliona ojra.
BORBA, BRE!!!

Plakao sam kad je pala Sekuritatea!
Beonegro

Postby mali_buda » 20 Jul 2011, 11:35

Ja samo citam prenosim vijest :biggrin:

Isto to su mogli da napisu i za KKP.
mali_buda

Postby KKP » 20 Jul 2011, 13:52

mali_buda wrote:Dusan Vukcevic blizu potpisivanja ugovora sa Barselonom. Prosle sezone je igrao u italijanskom drugoligasu Riminiju, gde je u proseku postizao 16,5 poena po utakmici.

Prešao je u Veronu...
KKP

Postby Jovan » 20 Jul 2011, 18:42

Derrick Sharp je objavio da se povlaci iz kosarke.
Jovan

Postby KKP » 20 Jul 2011, 18:44

Jovan wrote:Derrick Sharp je objavio da se povlaci iz kosarke.

Bilo je kao da ostaje još jednu godinu, ali ipak se povlači... :blue:
KKP

Postby bekrinjo » 20 Jul 2011, 19:42

KKP wrote:
Jovan wrote:Derrick Sharp je objavio da se povlaci iz kosarke.

Bilo je kao da ostaje još jednu godinu, ali ipak se povlači... :blue:

Bice pomocnik Blatu...
bekrinjo

Postby bekrinjo » 20 Jul 2011, 20:19

20. 07. 2011
DERON WILLIAMS I ZVANIČNO PREŠAO U BEŠIKTAŠ
Još jednom je BeoBasket deo istorijskog transfera. Deron Williams, jedan od najboljih igrača NBA, poslednjih nekoliko sezona igrač Jute i Nju Džersija, deo drim-tima sa Olimpijade u Kini 2008, potpisao je ugovor sa turskim klubom, Bešiktaš. Williams će igrati za turski klub za vreme trajanja lok-auta. Prošle sezone, igrajući za Jutu, imao je prosek od 21.3 poena i 9.7 asistencija. Nju Jork Tajms je objavio da je ovo najznačajniji transfer u istoriji evropske košarke.

Zalizani
bekrinjo

Postby AirBall » 20 Jul 2011, 21:35

Primetna su velika ulaganja od strane ukrajinskih klubova koji su se izuzetno otvorili u doba kada velika vecina klubova iz ostali zemalja kuburi sa finansijama...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Jovan » 20 Jul 2011, 21:52

Ricky Minard potpisao za Azovmahs, bivsi NBA igrac.
Jovan

Postby KKP » 20 Jul 2011, 21:58

Jovan wrote:Ricky Minard potpisao za Azovmahs, bivsi NBA igrac.

Javio bekrinjo već, na temi transferi...
KKP

Postby Jovan » 20 Jul 2011, 22:04

Em sto ne videh, em sto omasih temu. :D
Jovan

PreviousNext

Return to Evropska košarka