Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby V.M. Varga » 07 Aug 2025, 07:40

Mikisha wrote:dobro bre Varga ne moras nas uvek namestiti primitivnima, de si sad taj zakljucak iskopao..
Evo moja je sedamsto puta skolovanija od mene a ja sam krkan i ipak mi ne smeta to…

Znaš kako, najbolja drugarica mi je doktorka nauka, naučnica, univerzitetski profesor, iz dobrostojeće porodice gde bi imala i ima sve i bez da se potrudila bilo šta oko karijere, ali je htela da bude svoja. I pratio sam koje je probleme imala u vezama i kako su propadale zbog tih nekih muških kompleksa koji su hteli da je skrate za to i ukalupe u neku svoju viziju šta bi trebalo da bude.

Inače sestričina bivšeg KKP igrača. I združili se tako što smo zajedno išli i što još uvek posle hiljadu godina povremeno zajedno odemo na KKP.

Većini je smetalo to što je posvećena poslu, što ima veliko društvo. Vala smetao sam i ja, jer je njoj bilo sasvim normalno da mi nastavimo naše druženje kada uđe u vezu. Tek joj je to bilo takav problem, da je u startu posle par dejtova počela momcima da spominje mene, ili da nas što pre upozna na nekom druženju da me ne bi precipirali "kao problem".

Tek sa nekih 35 je upoznala nekog ko nema bilo kakve komplekse prema parama njenih, njenoj karijeri, društvu, tome što voli da putuje po svetu, itd..

I završilo se tako što sam joj bio "kuma" na venčanju.
V.M. Varga

Postby Гроф Тинторето » 07 Aug 2025, 08:48

Mozda bi bilo dobro prebaciti ovo sve na temu musko zenski odnosi.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby BlackOwl » 07 Aug 2025, 08:54

Brate zasto ljudi pisu licne price na sportskom forumu, i to ljudi od 30+ godina. Gori ste od ane rs
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby trisekunde » 07 Aug 2025, 08:56

Vuk Drašković: Ovaj Vučić nije više onaj čovek kojeg sam podržavao

https://n1info.rs/vesti/vuk-draskovic-o ... podrzavao/
trisekunde

Postby Zlaja » 07 Aug 2025, 08:59

Ne bi me iznenadilo da je Danica ostala bez mesta u nekom od upravnih odbora.
Zlaja

Postby Nikola » 07 Aug 2025, 09:02

Cak i da je istina ovo sto prica, a ne da sada i on pere ruke od podrske Nenadleznom, zalosno je ako je politicar sa toliko iskustva stvarno u nekom trenutku verovao da se ovaj promenio.
No, on je svakako duh na politickoj sceni, kao sto ce i svi ostali koji su bili na njoj poslednjih 30 godina uskoro, nadam se, biti. Inace nam dzaba sve.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Mikisha » 07 Aug 2025, 09:14

Zlaja wrote:Ne bi me iznenadilo da je Danica ostala bez mesta u nekom od upravnih odbora.

U Nisu
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Nikola » 07 Aug 2025, 09:21

To je to, zato Vucic vise nije isti covek...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby jupol » 07 Aug 2025, 09:22

On je naveo da je trenutak kada je shvatio da Vučić nije to za šta se predstavlja "ubrzo po Šešeljevom dolasku iz Haga i Putinovom upadu u Ukrajinu i okupaciji delova Donbasa. To se desilo 2014. godine".

i 11 godina je informacija putovala od mozga do jezika... dobro, nikad nije kasno, samo Danica da vrati 11 godisnjih plata :beyond:
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Foteljas » 07 Aug 2025, 09:38

Koga vise briga sta on misli?
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Edge » 07 Aug 2025, 09:51

Edge

Postby Desetka » 07 Aug 2025, 09:58

Ko je lošiji čovek, Vuk ili Seselj?
hej Pjano, skoci daj gol glavom

To je juris, to je nalet. Nema milosti, sve ili nista. To je Crvena Zvezda u svom elementu, to je Crvena Zvezda u svom punom sjaju.
Desetka

Postby Edge » 07 Aug 2025, 10:00

Edge

Postby Duh sa sekirom » 07 Aug 2025, 10:02

Nikola wrote:To je to, zato Vucic vise nije isti covek...

Bez namere da branim govno u kojeg sam se kao klinac kleo , prvo je je on podržao studente pa je Danica nakon toga expresno nogirana iz NIS-a a umesto nje ubačena Irena Vujović, da kapne još koji dinar mutavoj.Tad je u UO ubačen i Đurić , bivsi gradonačelnik Novog sada koji je podneo ostavku kad je prebijena studentkinja.

Naravno ne isključujem mogućnost da je Vuk već znao da će da izbace Danicu iz nekog drugog razloga pa brže bolje podržao studente, čak šta više to mi je realnija priča.
Duh sa sekirom

Postby Fratelo » 07 Aug 2025, 10:14

Desetka wrote:Ko je lošiji čovek, Vuk ili Seselj?

Ovaj prvi je makar Srbin, kakav takav ali Srbin, to mu je jedina prednost u odnosu na vojvodu :D
Fratelo

PreviousNext

Return to Evropska košarka