Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Brat Sava » 01 Jun 2025, 22:45

Sta dalje? Ovaj ne namerava da raspise izbore. Brojnost na protestima opada smorio se narod.
JSD Partizan
Brat Sava

Postby Woodoo » 01 Jun 2025, 22:58

Onaj caci sto je juce nateran na salto unazad ladno iz Visegrada. Govedo se sali na svoj racun i batine koje je dobio.

https://www.instagram.com/andro_vgd
Woodoo

Postby Veljkona22 » 01 Jun 2025, 23:08

Brat Sava wrote:Sta dalje? Ovaj ne namerava da raspise izbore. Brojnost na protestima opada smorio se narod.

Image
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby NEDJA » 01 Jun 2025, 23:49

I u Krusevcu bas tanko. Splasnuo je entuzijazam, svi cekaju izbore
Od prvog casa zivota svog
od trena kada sam ugled'o dan
u glavi se mojoj misao radja
da zivim za Partizan

Na kraju sveta da igra Partizan
on nece nikada ostati sam
i svako ce od nas ponosno reci
za njega zivot cu da dam
racunajte na nas
NEDJA

Postby Bogisa91 » 01 Jun 2025, 23:55

Brojke sada nemaju veze više jer oni koji su izlazili pre na proteste sigurno neće promeniti stranu na glasanju. Sad treba videti kad ce biti izbori po meni moguće do kraja godine ali ko zna realno ima mehanizam da ih ne raspiše jer postoji stabilna većina u Skupštini. Jedino neki pritisak spolja uz I dalje pritisak iznutra.
Bogisa91

Postby jupol » 02 Jun 2025, 00:20

Lazaann wrote:Kako prodjose danasnji skupovi?

ispostavilo se kao odlicna odluka po zdravlje prosetati od Arene preko Brankovog i nazad umesto prvog poluvremena u Areni :biggrin:

bilo je solidno ljudi, s obzirom na to da je po celoj Srbiji istovremeno bio skup i u Bg na vise mesta (u jedno od mesta racunam i Arenu :beyond: )

narod se definitivno oslobodio straha i neprijatnog osecaja da si kao normalan u manjini, ali problem je sto vlast i njihovi caciji svakim danom otimaju na max. sve sto mogu da otmu... od tendera za Expo pa sve do dnevnica za Cacilend, a sve je to od nasih para... i svakim novim danom steta je sve veca... pritom se dele otkazi prosvetnim radnicima koji su na odredjeno, pritiskaju se i urusavaju fakulteti, verovatno ima jos primera kako rovare...

nisu vise gospodari svega, ali sada su stoka koja je u fazonu e dobro ako cete vec da nas rusite onda cemo bar da vam otmemo i useremo sve sto mozemo... jednom kada padnu to se nikako ne sme zaboraviti, nikome od Vucica pa do najbednijeg cacija, svako treba da plati sta je zasrao, ali nisam optimista da ce tako i biti...
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Leca » 02 Jun 2025, 05:47

Sinoć u SM razočaravajuća tankosava u brojnosti. Još veće razočarenje mi je kada sam analizirao starosnu strukturu, nikog od moje generacije, svi generacija moje dece i mlađi. Da mi je neko pre 3 meseca rekao da ću doći u fazu da nekom događaju dajem prednost u odnosu na utakmicu KKP, rekao bih mu da je to nemoguće. Ipak, prateći rezultat iz Arene nisam izdržao do kraja morao sam da stignem bar na 4/4 .
Leca

Postby Niko123 » 02 Jun 2025, 06:50

Ostale su mu samo još, retardirane osobe Kakva spodoba!
Last edited by Niko123 on 02 Jun 2025, 07:27, edited 1 time in total.
Niko123

Postby Cuburac » 02 Jun 2025, 07:03

Bogisa91 wrote:Brojke sada nemaju veze više jer oni koji su izlazili pre na proteste sigurno neće promeniti stranu na glasanju. Sad treba videti kad ce biti izbori po meni moguće do kraja godine ali ko zna realno ima mehanizam da ih ne raspiše jer postoji stabilna većina u Skupštini. Jedino neki pritisak spolja uz I dalje pritisak iznutra.

Apsolutno, manjak ljudi na skupovima ne znaci prestanak podrske. Mnogi su se izlozili, usli u kolo, razumljivo je da neku igru preskoce.Dolazi i lepo vreme, ljudi ce povecati aktivnost na nekim drugim poljima.

Ipak ostaje pitanje sta dalje u trenutnoj situaciji ?

On izbore raspisivati nece, zato su sad sve snage upotrebljene da ne izgube vlast u Zajecaru i Kosjericu,jer bi gubitak vlasti opravdao zahtev za nove izbore.
Mislim da su spremni da upotrebe svaku meru iz arsenala nepodobstina za dobijanje tih izbora, al ce ti izbori ogoliti i svaku manipulaciju na koju su spremni.
Sto sw tice protesta, moraju ljudi i da ih se malo uzele,narocito jer prosecna osoba ne vidi neki konkretan dobitak od protesta, vec samo vide stetu koju su pojedinci pretpeli.MOzda bi ga poraz na ovim predstojecim izborima izbacio i iz onako ostecenje zone komfora,sto bi ga nateralo da bude jos bezobrazniji i da vise gresi.

Gledajuci sve to ,a uzimajuci i EXPO za koji je i sam Vucic izjavio da je prioritet i da izbora nece biti (dok ne isisaju svaki moguci dinar) do okoncanja tog projekta. Ne znam sta bi ga nateralo da izbore raspise, posle ociglednog peha sa izvozom municije za Ukrajinu, sto ce ga neminovno stavi pod rusku lupu i smanjenje makar javne podrske sa te strane.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Fratelo » 02 Jun 2025, 07:07

Nije se ne vreme reagovalo za izbore u Zajacaru i Kosjericu, sansa da tu izgubi izbore sada nisu vece od 5%.

Svi vide i znaju kako kupuju glasove i niko nista, bace neki tvit i to je to.
Fratelo

Postby jupol » 02 Jun 2025, 07:48

Niko123 wrote:

Ostale su mu samo još, retardirane osobe Kakva spodoba!

ma nije ona retardirana nego je imala slog pa se nije skroz oporavila nego ostala takva kriva... ko joj jebe mater bednu, kamo srece da svako tako dobije po zaslugama...
jupol

Postby Niko123 » 02 Jun 2025, 07:51

To nisam znao. Koliko trebaju da budu jadne osobe, pa da brane čoveka, koji ne zna šta će od para, dok oni imaju mrvice?
Niko123

Postby Kreanga » 02 Jun 2025, 07:59

Nema ona mrvice, daleko od toga.
Kreanga

Postby jupol » 02 Jun 2025, 08:00

nisu to bas mrvice, mislim jesu u odnosu na njega, ali fino oni zive (pogotovo u odnosu na to koliko su sposobni da rade i zarade u normalnim okolnostima)
jupol

Postby Niko123 » 02 Jun 2025, 08:14

Kada mu gazde odsviraju kraj, prvo što treba da se uradi je, da takve spodobe, ostavimo na ulici. Oduzeti im sve što su stekli botovanjem. Pa neka kopaju po kontejnerima.
Niko123

PreviousNext

Return to Evropska košarka