by Stefanm992 » 29 May 2025, 08:59
nasa generacija je pred svojim petim oktobrom
sto se mene tice , a verujem i dosta drugih , usledice ogromno razocaranje i gubitak vere u bilo sta ako raznorazni stranacki zaposleni kadrovi i "uspesni biznismeni" ne najebu u nekoj vecoj meri
znaci zabole me za av , brnabu i slicne koje nisam u zivotu video ( i koji su potpuno vezani za rezim i ne mogu da prelete ) , zanimaju me olosi koje vidjam svaki dan , necu da kad svane novi peti oktobar da odem u postu , komunalno , policiju i da vidim iste glave , niti zelim da vidim sns firme sto gradjevinske , sto trgovinske sto restorane kako rade i zive lepo i dalje po principu "ne pitaj me za prvi milion"
ako mi jedna stvar ide na kurac kod studenata to je forsiranje price da smo svi jedan narod a da nas av deli , i da kad av ode treba da nastavimo u slozi kao da nista nije bilo , da radnici javnih ustanova nastave svoj posao , da sns biznismeni nastave svoje razradjene biznise koji su jaki zato sto su kicmu slomili trzistu da bi oni ostali maltene jedini tu , da panduri i zandari koji su uvek protiv naroda budu sad deo njega ....
da ne bude nasa generacija da kuka kao oni sto su bili mojih godina 80ih pa kazu - kad su svi krali jbg ja nisam i ko me jebe sada ... nego da ti koji su krali najebu