Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 28 May 2025, 23:37

:biggrin:
Woodoo

Postby Fratelo » 29 May 2025, 07:49

jupol wrote:
Fratelo wrote:Ko je predlozio Rihu i Sabica za clanove rema?

Je li nemamo nekog boljeg od Rihe pobogu.

POV: Dejan Vuk Stankovic kopa nos, pravi kuglicu i gadja te

Znaci ako je svaki njihov izbor sranje, onda cemo svaki "nas" izbor koji je isto sranje pravdati njihovim sranjem.

Mene to iskreno ne zanima.
Fratelo

Postby Hasselbaink » 29 May 2025, 08:14

Svi su isti tj isto sranje, treba iskulirati sve ovo ili naci neku trecu opciju koja ne moze preko 5% al koga boli k, bitno je da je savest cista, ideologija ispravna, kadrovi po meri.. :biggrin:
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Fratelo » 29 May 2025, 08:18

Ocito neces da razumes napisano.

Pravdanje svog sranja tudjim sranjem nije moja solja caja, prosto je.

Naravno da sam treca Srbija, niti sam Vuciceva Srbija niti sam Srbija ovih setaca do Brisela, ali jbg takvo je stanje da nas nema u javnosti niti ima ko da nas zastupa.

Svakako to sam rekao milion puta, glas za studente, ne za njih nego protiv Vucica.
Fratelo

Postby Buzz » 29 May 2025, 08:27

Ta treca Srbija dok dodje na red, ovde ce vladati Danilo sa ekipom, dakle, sad i odmah obaranje hulje, a onda ciscenje drzave narednih 5 godina, gde ce leteti iz fotelje svi uhlebi i kvislinzi.

Odgledah aad Tegijevo gostovanje, sta reci, pokidao kao i uvek. "Nemam neke simpatije prema petom oktobru, sto ne znaci da branim Milosevica, nemam simpatije prema petom oktobru, zbog posledica tog dogadjaja".

Ovo je sustina svega, ne bi se nama hulja desila da je ta revolucija sprovedena kako treba.
Buzz

Postby Ziks96 » 29 May 2025, 08:41

Ne moze se traziti ideal do najsitnijih detalja, daj da nadjemo kompromis da prvo sklonimo ove izdajnike i zlotvore.
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Stefanm992 » 29 May 2025, 08:59

nasa generacija je pred svojim petim oktobrom

sto se mene tice , a verujem i dosta drugih , usledice ogromno razocaranje i gubitak vere u bilo sta ako raznorazni stranacki zaposleni kadrovi i "uspesni biznismeni" ne najebu u nekoj vecoj meri

znaci zabole me za av , brnabu i slicne koje nisam u zivotu video ( i koji su potpuno vezani za rezim i ne mogu da prelete ) , zanimaju me olosi koje vidjam svaki dan , necu da kad svane novi peti oktobar da odem u postu , komunalno , policiju i da vidim iste glave , niti zelim da vidim sns firme sto gradjevinske , sto trgovinske sto restorane kako rade i zive lepo i dalje po principu "ne pitaj me za prvi milion"

ako mi jedna stvar ide na kurac kod studenata to je forsiranje price da smo svi jedan narod a da nas av deli , i da kad av ode treba da nastavimo u slozi kao da nista nije bilo , da radnici javnih ustanova nastave svoj posao , da sns biznismeni nastave svoje razradjene biznise koji su jaki zato sto su kicmu slomili trzistu da bi oni ostali maltene jedini tu , da panduri i zandari koji su uvek protiv naroda budu sad deo njega ....

da ne bude nasa generacija da kuka kao oni sto su bili mojih godina 80ih pa kazu - kad su svi krali jbg ja nisam i ko me jebe sada ... nego da ti koji su krali najebu
Stefanm992

Postby PERA » 29 May 2025, 09:38

Tegi wrote:Vrhunski novinar. Privatno je još inteligentniji i namazaniji nego što pokazuje u emisijama.

A opasno je u ovoj zemlji biti talentovan za novinarstvo.

Da li, te je neko pozvao da učestvuješ u svemu ovome oko rušenja hulje i da li bi to prihvatio ako te pozovu? Mislim da možeš da im pomogneš i to dosta.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby medjutim » 29 May 2025, 09:48

Ta treća Srbija šatro najbrojnija, većina ljudi insistira da nisu ni za jedne ni za druge, rekao bi čovek da se skupe lako bi pobedili koliko ih je.. ali kad dođe do toga šta jesi, a ne samo šta nisi, e tu vidiš koliko je treća Srbija kurac na biciklu.
Sačuvaj me bože srpskog junaštva, hrvatske kulture i legendi Partizana
medjutim

Postby Fratelo » 29 May 2025, 09:56

Pa naravno da je najbrojnija, samo sto je ta strana zapravo sistematski unistavana 13 godina da ne bi dosla u stanje da preuzme vlast jer je jedina i mogla da ugrozi ovu vlast do pada nadstresnice u Novom Sadu.

Negovali su drugu Srbiju godinama, koja je jalova i koja nema uporiste u ovom narodu.

Svako normalan se gadi Vucicevog "patriotizma" i drugosrbijanskog kmetluka prema petom esalonu EU birokrata, normalno je da pored takvih postoji treca strana koja sada mora da bira manje zlo, nazalost.
Fratelo

Postby Sezione » 29 May 2025, 10:14

Fratelo, kako komentarises objave studenata filozofskog? Oterali su u kurac i brisel i celu tu bulumentu
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby Foteljas » 29 May 2025, 10:16

https://n1info.rs/vesti/studente-koji-o ... i-uradili/

Sve sam ubedjeniji da je ukidanje opsteg prava glasa prvi preduslov ako se zaista zeli da ova drzava krene napred.
SOS = Srpski Olimpijski Sindrom
Foteljas

Postby Dr Arslanagic » 29 May 2025, 10:29

Мајко мила ... терористи .... овај је потпуно запосео народ.
Спаси нас Боже, ево Спасовдана, погледај нас Боже ...
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Fratelo » 29 May 2025, 10:36

Sezione wrote:Fratelo, kako komentarises objave studenata filozofskog? Oterali su u kurac i brisel i celu tu bulumentu

Sve najbolje o njima, vec sam pisao o tome kada sam se vratio iz kazamata.
Nije njih dzabe napadao onaj u pescaniku i na n1, sto znaci da su na pravom putu, samo steta sto su u ogromnoj manjini u odnosu na celokupni studentski pokret.
Fratelo

Postby Sezione » 29 May 2025, 10:37

Ne bih rekao bas da su u ogromnoj manjini, stavise

Mozda se i namerno guraju obe price, catch all-om protiv catch all-a ;)
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

PreviousNext

Return to Evropska košarka