Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Angus Young » 01 May 2025, 22:07

ИлићКапитен22 wrote:
Hasselbaink wrote:Da, govno ko i tata mu ratni profiter.

Одакле је Влада Мандић?

Sarajevo mu piše u biografiji
nije uvek lako, ali je uvek lepo..
Angus Young

Postby Leca » 01 May 2025, 22:13

Svako veče kada uđem na ovu temu imam strah da ću naleteti na neku izišljotinu o Tegiju, jer mi je nepojmljivo da samo njega do sada nisu pokušali provući kroz njihovo blato od svih poznatih ličnosti koji su podržali studente. Tipujem da to prvi učine neko od trija majmunčima Đuka, DJV, masnokosi Anđus.
Leca

Postby Mikisha » 01 May 2025, 22:14

Gle mu te zakrzljale rucice…
Ko Biza Don Krusevca.
Treba mu gurati kitu usta.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby jupol » 01 May 2025, 22:55

Leca wrote:Svako veče kada uđem na ovu temu imam strah da ću naleteti na neku izišljotinu o Tegiju, jer mi je nepojmljivo da samo njega do sada nisu pokušali provući kroz njihovo blato od svih poznatih ličnosti koji su podržali studente. Tipujem da to prvi učine neko od trija majmunčima Đuka, DJV, masnokosi Anđus.

najgore sto mogu da mu nadju je ovaj forum :beyond:

elem, kad smo vec kod crno-belih cacija, evo i ovoga ubeleziti... tek da im ne padne na pamet da ce, kad sve ovo prodje, moci mirno da dolaze na tekme:

Image
Kad se Rajs na forum vrati
jupol

Postby Zappa » 01 May 2025, 22:58

Одакле је Влада Мандић?

Momcilo Mandic definicija ratnog profitera, kao i Tomo Kovac..
Poreklom iz opstine Kalinovik, kao i Ratko Mladic, izuzetno sposobni i inteligentni ljudi u svakom smislu dolaze sa tog podrucja.

Ako me secanje sluzi Mandic je bio svedok tuzilastva u Hagu..
Momcilo Mandic je srpska verzija duboke drzave.. Sluzba koja ce preživeti svaki rezim..

Rukometas Mandic je posebna vrsta ljigavca.. Neka je imao 12 godina kada je izasao iz Sarajeva, nemoguće je sacuvati taj sarajevski govor.. Razumem Neleta, Colica, ali Mandic je teski folirant..

Nevezano za Mandica, zanimljiva tviter poruka Djordja Vukadinovica..

Јесте ли видели-схватили речи Марте Кос: "Србија је много обећала у децембру, у такозваном 'нон пејперу', тако да ћемо сада морати да проверимо да ли испуњавају оно што су обећали"

https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... -4-12-2024

Tako bi Srbija i Kosovo trebalo da potpišu Sporazum o punoj normalizaciji odnosa prema francusko-nemačkom planu, koji podrazumeva faktičko priznanje Kosova od strane Srbije i formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom na severu Kosova.

Sporazumom bi Srbija i BiH trebalo da se obavežu o stavljanju van snage Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda uz puno poštovanje Dejtonskog sporazuma i političkog suvereniteta BiH.
Last edited by Zappa on 01 May 2025, 23:00, edited 1 time in total.
Zappa

Postby ИлићКапитен22 » 01 May 2025, 22:59

Има и онај ћаци из Прислонице. Тек њему треба забранити долазак на утакмице.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby BlackOwl » 01 May 2025, 23:09

Zappa wrote:https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... -4-12-2024

Tako bi Srbija i Kosovo trebalo da potpišu Sporazum o punoj normalizaciji odnosa prema francusko-nemačkom planu, koji podrazumeva faktičko priznanje Kosova od strane Srbije i formiranje Zajednice opština sa srpskom većinom na severu Kosova.

Sporazumom bi Srbija i BiH trebalo da se obavežu o stavljanju van snage Deklaracije o zaštiti nacionalnih i političkih prava i zajedničkoj budućnosti srpskog naroda uz puno poštovanje Dejtonskog sporazuma i političkog suvereniteta BiH.

Opet ce da prihvati magarwcu klupu da bi tramp imao nedelju dana necim da se hvali americkoj javnosti.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Edge » 01 May 2025, 23:13

Edge

Postby Fred Perry » 01 May 2025, 23:32

enbidzi wrote:Ucini mi se da videh i onog polupanog mišela u cacilendu

Za njega me baš ne čudi da je tamo.

Oduvek je bio slučaj za ludaru

Ovo solidno danas. Klinci bajkeri i veterani kritična masa svaka im čast uvek su tu
Fred Perry

Postby Hasselbaink » 02 May 2025, 00:33

Sto jaaa volim taj sns, ja voooolim taj sns :roll:
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby Mikisha » 02 May 2025, 07:21

ИлићКапитен22 wrote:Има и онај ћаци из Прислонице. Тек њему треба забранити долазак на утакмице.

Treba da se probudi sa glavom motora u krevetu.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Niko123 » 02 May 2025, 07:39

Ovaj tvit mi je zapao za oko. Nešto baš ne verujem, ne bi se takve stvari pisale na mrežama. Prati služba sve..
Niko123

Postby Nikola » 02 May 2025, 08:21

Image

Bednik...
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Old school » 02 May 2025, 08:34

Zappa wrote:
Одакле је Влада Мандић?

Momcilo Mandic definicija ratnog profitera, kao i Tomo Kovac..
Poreklom iz opstine Kalinovik, kao i Ratko Mladic, izuzetno sposobni i inteligentni ljudi u svakom smislu dolaze sa tog podrucja.

Ako me secanje sluzi Mandic je bio svedok tuzilastva u Hagu..
Momcilo Mandic je srpska verzija duboke drzave.. Sluzba koja ce preživeti svaki rezim..

Rukometas Mandic je posebna vrsta ljigavca.. Neka je imao 12 godina kada je izasao iz Sarajeva, nemoguće je sacuvati taj sarajevski govor.. Razumem Neleta, Colica, ali Mandic je teski folirant..

Nevezano za Mandica, zanimljiva tviter poruka Djordja Vukadinovica..

Јесте ли видели-схватили речи Марте Кос: "Србија је много обећала у децембру, у такозваном 'нон пејперу', тако да ћемо сада морати да проверимо да ли испуњавају оно што су обећали"

https://www.kosovo-online.com/vesti/pol ... -4-12-2024

Biti pokvaren i kadar da na nepošten način zgrneš bogatstvo ne znači da si sposoban i inteligentan.
Ta vrsta "ineteligencije" podrazumava da nemaš savest, obraz, ljudskost i tako može svako drugi da se obogati.
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

PreviousNext

Return to Evropska košarka