by rolerkoster » 14 Mar 2025, 16:18
Srecno braco sutra,nadam se da ce biti najmasovniji skup.Odusevilo me je sto me zvalo i idu,ljudi koji su apoliticni bas skroz,cak vecina i lepo zivi za nase uslove,neka srednja klasa da tako kazemo.Psiho je uradio super stvar,ujedinio je normalnu Srbiju,aktivirao je mlade ljude i apoliticne,a ove svoje ogoljava svaki dan.Kada se pogleda bilo koji protest studenata pa onda npr oni Sarovicevi izvetaji sa njihovih skupova,totalno dve suprotne Srbije.Ja nemam zivaca da gledam klipove cacija iz Pionirskog parka,koji skup lokalnih bitangi,dzabalebarosa,narkamana,prostitutki,itd.....I onih nesretnih ljudi na socijali sto ih ucenjuje i ponizava,videh i KS table 06(Gnjilane)kod parka parkirane,tzv srpska lista dovodi i ucenjuje ljude,to je tek tragedija sta rade ljudima sa KiM.Prvi put da se slozim sa onim Kulacinom,jutros je kod Miljkovicke gostovao i rece kako Psiho ne razmislja racionalno,to se slazem,ali da nema nikoga iz policije,sluzbe,vojske,da mu kaze alo majstore,ne potpaljuj vatru.Sve ludje poteze vuce,dace Bog da ne uspe u nameri da sutra napravi haos kako bi uveo venredno stanje.