Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 11 Mar 2025, 20:02

Ma jasno je, da nema snimka i blokade RTS, ovo u Dnevniku nikada ne bi videli. Ali dobili su lekciju, pa da vidimo da li ce morati ponovo na ispit.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby PERA » 11 Mar 2025, 20:04

Dimitrije wrote:Nije moja ideja, slušao sam danas Brakusa & Banjca i morao da se složim. Napustio je onako dačića sinoć i siktao kada je shvatio da su ga navukli na kolac. Slikanje sa ovim usrankom od sinoć i plakanje za bokserom udarenim žandarom ne bi sebi nikada dozvolio da je znao da ima snimka napada. Navukli ga njegovi. Još kombina sa “napadom” na selakovića…. Nije ni čudo što izgleda kao avet. Neko pokušava prebeg. Nemojmo dopustiti, neka ih tamo.

Mora se prihvatiti svako ko može da ih iznutra sruši, ali bez ikakvih obećanja i zaštićenih svedoka, samo po zakonu. I malo po pičci
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Fratelo » 11 Mar 2025, 20:04

Rts je opet slagao, uopste nisu rekli da se radi o policajcu koji se sinoc grlio sa Vucicem po urgentnom centru.
Fratelo

Postby Malkovic » 11 Mar 2025, 20:04

Једини бољшевици у Србији су они који владају 80 година.
Данас пламсаш само од крви најбољих
што су мачу дали своја тела справна;
блештећи у духу и у чистој вољи,
божанствена света земљо Православна
Malkovic

Postby Cuburac » 11 Mar 2025, 20:08

PERA wrote:
Dimitrije wrote:Nije moja ideja, slušao sam danas Brakusa & Banjca i morao da se složim. Napustio je onako dačića sinoć i siktao kada je shvatio da su ga navukli na kolac. Slikanje sa ovim usrankom od sinoć i plakanje za bokserom udarenim žandarom ne bi sebi nikada dozvolio da je znao da ima snimka napada. Navukli ga njegovi. Još kombina sa “napadom” na selakovića…. Nije ni čudo što izgleda kao avet. Neko pokušava prebeg. Nemojmo dopustiti, neka ih tamo.

Mora se prihvatiti svako ko može da ih iznutra sruši, ali bez ikakvih obećanja i zaštićenih svedoka, samo po zakonu. I malo po pičci

Ne, zastićeni svedok sa malo papira, bi mogao da prepolovi istražni postupak, bilo bi dobro da to bude neki kapitalac, koferčetu bi zaboravio ružnu proslost za saradnju i povlačenje u ilegalu.
Ko prati sudjenje Belivuku , može da vidi kako se to oteže bez obzira na zaštićene svedoke.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Dr Arslanagic » 11 Mar 2025, 20:11

Развлачити по улицама, нема друге.

РТС ако не објави прецизно да је полицајац, за кога је мурат намерно слагао да су га студенти пребили, а информер да су му студенти избили око, све уз напомену - узнемиријући снимак, треба им улетети унутра и тући их док се не усеру.

Заузети РТС па таксативно набрајати све што је овај слагао, по цео дан.
Требаће годину дана да се све објави колико је говно излагало.

Испит нас као народа биће да ли ће им бити суђено.
Нек их брани бизон, то бих допустио.
Митрополит Михаило у свом говору поводом 500. годишњице Косовске битке, молио је кнеза Лазара: „Да помогнете својим молитвама пред престолом Праведнога Бога, да се обнови Српска Царевина, да се уједини раскомадани народ српски“.
Dr Arslanagic

Postby Dimitrije » 11 Mar 2025, 20:11

Čuburac, gde su tačno danas zaštićeni svedoci Bagzi i Čume? Jašu. Kakvi kurčevi zaštićeni svedoci, obećaj pa ne ispuni, ko je sa ovima čašu vode popio mora da odgovara.
Dimitrije

Postby Woodoo » 11 Mar 2025, 20:11

Woodoo

Postby Milutinov Tata » 11 Mar 2025, 20:14

Kakav intervju Vladana Slavkovica u dnevniku NovaS :blue:
#10 Gracias Dios, por el fútbol, por Maradona, por estas lágrimas.

#8 #24

OI 2016/2021/2024
SP 2009/2015
EP 2006/2012/2014/2016/2018
SK 2010/2014
SL 2007/2008/2010/2011/2013/2014/2015/2016/2017/2019
MI 2009/2018

OSVOJILI SMO SVEEEEEE!!!
Milutinov Tata

Postby GoodfellasG » 11 Mar 2025, 20:21

Isto tako treba istaci da je Porfirije Peric jedna od vecih istorijskih bruka koja ce se tek izucavati godinama i godinama nakon ovog zla.

Ej, da ti kao duhovni poglavar ovog naroda ne stanes uz svoj narod koji se bori za pravdu, za istinu, za slobodu i za normalno drustvo, vec ljubis skute izdajniku i lopovu.

Primera radi, i muftija, i novi kardinal beogradski podrzali studente. Samo vlastiti patrijarh nije. Znam da je off topic diskusije, ali ne mogu opisati koliko me to izludjuje, i kao Hriscanina boli.
" Pa čak i onda kada je greška u izboru šuta ili nekom trenutku egoizma, ali suština svega je da igrač to ne kritikuje, već da se vrati sprintom i baci za tu loptu kao da je on napravio tu grešku. E tada se pali mašina”
GoodfellasG

Postby rabesandratana » 11 Mar 2025, 20:21

Izvestaj RTS je sramotan i lazan.
Doslovce su rekli da je zandarm udario coveka u civilu koji mu se nasao na putu, ni jednom recju nisiu rekli da je rec o povredjenom panduru.
Posle toga ide vest da se povredjeni ker oporavlja od zadobijenih povreda, nigde ne spominjuci kako je doslo do tih povreda.
Vucicu pederu ne damo ti titulu !

Dacha
Deda
NBG
Cuburac i cerka
Dexi
Angus Young
Don i kum
Jedno ime
Chinaski
rabesandratana

Postby Mikisha » 11 Mar 2025, 20:24

Boze daj mi priliku da se pobijem sa Bihalijem i onim debilom Kvacrom.
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby Veljkona22 » 11 Mar 2025, 20:29

Mikisha wrote:Boze daj mi priliku da se pobijem sa Bihalijem i onim debilom Kvacrom.

:laugh: :laugh: :laugh:

Rts koji kaže da se na snimku vidi kako žandar udara civila i sledeća vest - povređeni žandar
Mikisha wrote:Helikopter iznad Zr upravo.

pikanterije wrote:Obeliks idi nadji Asteriksa.

pikanterije wrote:Sad ce i Leo bice komplet lepinja na prolece
Veljkona22

Postby Eddie Brock » 11 Mar 2025, 20:30

Mikisha wrote:Boze daj mi priliku da se pobijem sa Bihalijem i onim debilom Kvacrom.

Malo fizio-terapije :laugh:
UPRAVA NAPOLJE!
Eddie Brock

Postby Dexi » 11 Mar 2025, 20:32

Dacicu privedi nenadleznog predsednika zbog ovakvih lazi,stvaranja atmosfere i podsticanje atmosfere haosa svojim izjavama i delima.Pa lazne batine Selakovicu,pa trudnica,pa mozdani udar itd.itd :colera:

Sto bi rekao Mamic prestani lagati ovaj napaceni narod i prestani da siris mrznju.

Uradi to dok jos nije kasno,i dok nenadlezna institucija nije napravilo vece zlo,a polako priprema teren dovodjenjem svojih ljudi u Pionirski park.

Ma svako ko ima makar dve ciste u glavi ,videce da je Oskar opet bezocno slagao i svoj narod nazvao ruljom.Bitno da je rts pustio snimak,makar to :okk: Da nisu izasli studenti i ova laz bi mu opet prosla kao i hiljade drugih.

U ovoj situaciji jos ce vlast da sama trazi prelaznu vladu,jer im je to objektivno jedina moguca izlazna strategija.

Medjutim nenadlezni koji vise ne moze racionalno da donosi odluke svojim postupcima samo moze da donese neko zlo.
Last edited by Dexi on 11 Mar 2025, 20:38, edited 1 time in total.
Dexi

PreviousNext

Return to Evropska košarka