Inzaghi wrote:Kaze izbori. Na tim izborima ce i Gavrilo da glasa.
ne propagira samo rob izbore, evo i jupol
jupol wrote:Koridor wrote:- Puno je vise onih koji su za Vucica nego za opoziciju u Srbiji i to je glavni i kljucni razlog sto revolucija nije uspjela jer jednostavno ne postoji opoziciona politicka partija koja u narodu ima 8% u ovom trenutku. Drugim rijecima vecini ljudi u Srbiji se gadi opozicija, cak i dobrom dijelu studenata koji su protestovali.
Da je tako kao sto kazes, Vucic bi za ovih 3 meseca vec pet puta raspisao izbore... Gadio se i meni Tadic 2012. pa sam glasao za njega. A ni 2000. nisam bas bio zaljubljen u Kostunicu i Djindjica. Nisu ovoliki ljudi izasli na ulicu po celoj Srbiji da bi ostali kod kuce na sledecim izborima.
Demokratski rob wrote:Ипак насилну промену власти не подржавам јер ево тог 15 марта да дође 300к људи у Београд, шта даље?
Inzaghi wrote:Jahanje pa zatvor
i kako si sad za jahanje kad si prekjuče pisao da slušaš studente i da si za nenasilne proteste?
Inzaghi wrote:Pod dva, ovo nisu nasilni protesti. Ja slusam studente.
daj bože da budu izbori i da se narod opametio, ali još uvek ne verujem u to, pogotovu ako u bg dođe 300k po robovoj proceni, jer je to smešna brojka. rekao bih da smo trenutno u situaciji kao kad se na svakim izborima 10 minuta pred zatvaranje biraličkih mesta na tviteru pojavljuju slike sa redovima ljudi koji čekaju da glasaju i tvitovi "gotov je", ono uzeo 40%.
šarovića ne gledaju oni koji gledaju pink, tako da novi glasači za promene mogu da se dobiju samo od onih neodlučnih odnosno onih koji ne glasaju, od penzionera i sigurnih sns glasača sigurno ne.