Nisam ispratio sta se pisalo ovih par dana.Letimicno preleteo.
Ovde pojedinci nemaju elementarno kucno vaspitanje.Kazu sloboda misljenja.Jel?
Kvazi ljudi i kad ih nagazis,onda pocnu sa patetikom,znas ja sam to i to i u krug.Ovo se odnosi na ljude koji ne zive u Srbiji.Daleko od toga da ne treba da pisu,iskazu stav,ali kad je to provokacija,a ocigledno neki provociraju,onda to nije misljenje.
Valjda mi bolje znamo gde zivimo.Mi nemamo decu,neko kao ja unuka.Nepoznajemo okruzenje i sad treba da ostanem imun na neciju sprdnju i podjebavanje.
Nikad nisam isao na temu RS ili Crna Gora i tamo pametovao.Koliko imam upisa tamo?Moze na prste jedne ruke da se izbroje.Cestitao im na postignutom i kraj.Razlog zasto ih nema,necu da iskazujem nepostovanje prema ljudima koji zive tamo.Poznajem bolje situaciju od njih samih.Kako da ne,pa sam toliko pametan da znam sta treba.
Pustite nas da mi vidimo sta mozemo i koliko.Te vase price ostavite za vase okruzenje.
Ne slazem sa Airom da treba da vodimo babe,dede.Znam da je on to vise nehoticno,nego sto stvarno misli.Svi se mi pogubimo u ludilu okruzenju,ali to nije razlog da se skace na ljude.
Ne znam sta da kazem oko 15.Oni koji budu vodili supruge,devojke,vodite racuna da ste u masi i razmisljajte na vreme gde masa ide.Tesko je posle izaci,ako dodje do sranja.
Ovo sto gledamo, ove sad sa kapuljacama,to nije prvi esalon.Ima poneko,ali tek ce da aktiviraju sve.
Govorim vam iz iskustva.Ukljucite mozak i na vreme sagledajte sve.
Oni koji idu iz pravca Cukarice,imate broj pa se javite.Mozemo zajedno ako zelite.Videcu,razmislicu da li da ide i supruga.Ne da plasim ljude,vec ne mogu da budem spokojan u smislu ako krene nesto,sad i nju vuci,pazi.
Treba paziti na decu,a babe kod kuce.
Da nezaborivim.Sarovicu svaka cast na prikazanom.Malo je onih koji ce glavom kroz zid.Ko mili da je to lako,nek izvoli.