Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Produzenisamlekom » 10 Mar 2025, 10:18

Najbitnije je da vas N1 ne navuče na mržnju.
Andrea Trinkijeri
"Evropa ne može da kaže ne klubu koji ima dva miliona navijača. Ali i oni moraju da odluče šta žele da budu"
Produzenisamlekom

Postby Гроф Тинторето » 10 Mar 2025, 10:18

Zanimljivo je kako si manipulativno ubacio da je za bes zasluzan N1 i furas tu mantru.

Ja ti rekao koliko gledam N1 koji i nemam, a ti i dalje nastavljas. Bukvalno spinujes do iznemoglosti, ali i sam znas da sam ja jedan od legendinih ucenika i da sam spinovanje doktorirao na sportskim temama.

I da, bukvalno niko od studenata ne pominje nasilno skidanje vlasti, ali ga pominje vlast. A sada i ti. Da sam maliciozan, rekao bih da je to vrlo indikativno.

Koliko pominjes nasilno skidanje vlasti i da li je to srazmerno kolicini vremena koje potrosis na slusanje predsednika? Priznaj sebi
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Edge » 10 Mar 2025, 10:22

Edge

Postby Нико Белић » 10 Mar 2025, 10:23

Lester Bo wrote:
Нико Белић wrote:Ко је претио затирањем семена?

Neki random lik sa tvitera ili instagrama,prenesu pink i informer kao udarnu vest,a onda to krene da se širi dalje ponajviše od onih koji kao ne gledaju te televizije.

Па то верујем, али није речено на н1 као што роб тврди.
Чујте гласна звона Метохије, Косово је срце Србије!
http://www.youtube.com/watch?v=4klPIhYXxCc

ПартиZан и само ПартиZан...
Нико Белић

Postby fighter » 10 Mar 2025, 10:25

Cuburac wrote:
Hajde da vidimo ko to zaradjuje od N1.

Ziv nisam dok ne saznam.

Odavno je jasno ko zaradjuje od n1, ali je to sada nebitno. Da se skine ovo zlo koje izdaje i unistava Srbiju,a onda cemo gasiti i pink i b92 i n1. Zasluzuju da odu na smetljiste istorije i ne zagadjuju Srbiju.
fighter

Postby V.M. Varga » 10 Mar 2025, 10:37

Demokratski rob wrote:Да се поновим:

Претње хапшењем, бежањем разним стиловима пливања, убиством, затирањем семена и остале креативне начине прогањања ја сам чуо само на н1, новој и ктв-у.

Срамних увреда има на обе стране.

Ето видите да гледам и опозиционе телевизије. :biggrin:

Je l si krao, varao, muljao, koristio veze, uzimao pare za nešto što ti po ugovoru nije u opisu posla, pa se bojiš za pokradeni plen i slobodu ili je nešto drugo u pitanju?

Ako nisi, nema čega da se bojiš. Ako jesi...
V.M. Varga

Postby balkanski spijun » 10 Mar 2025, 10:51

Nisam ispratio sta se pisalo ovih par dana.Letimicno preleteo.

Ovde pojedinci nemaju elementarno kucno vaspitanje.Kazu sloboda misljenja.Jel?

Kvazi ljudi i kad ih nagazis,onda pocnu sa patetikom,znas ja sam to i to i u krug.Ovo se odnosi na ljude koji ne zive u Srbiji.Daleko od toga da ne treba da pisu,iskazu stav,ali kad je to provokacija,a ocigledno neki provociraju,onda to nije misljenje.

Valjda mi bolje znamo gde zivimo.Mi nemamo decu,neko kao ja unuka.Nepoznajemo okruzenje i sad treba da ostanem imun na neciju sprdnju i podjebavanje.

Nikad nisam isao na temu RS ili Crna Gora i tamo pametovao.Koliko imam upisa tamo?Moze na prste jedne ruke da se izbroje.Cestitao im na postignutom i kraj.Razlog zasto ih nema,necu da iskazujem nepostovanje prema ljudima koji zive tamo.Poznajem bolje situaciju od njih samih.Kako da ne,pa sam toliko pametan da znam sta treba.

Pustite nas da mi vidimo sta mozemo i koliko.Te vase price ostavite za vase okruzenje.

Ne slazem sa Airom da treba da vodimo babe,dede.Znam da je on to vise nehoticno,nego sto stvarno misli.Svi se mi pogubimo u ludilu okruzenju,ali to nije razlog da se skace na ljude.

Ne znam sta da kazem oko 15.Oni koji budu vodili supruge,devojke,vodite racuna da ste u masi i razmisljajte na vreme gde masa ide.Tesko je posle izaci,ako dodje do sranja.

Ovo sto gledamo, ove sad sa kapuljacama,to nije prvi esalon.Ima poneko,ali tek ce da aktiviraju sve.

Govorim vam iz iskustva.Ukljucite mozak i na vreme sagledajte sve.

Oni koji idu iz pravca Cukarice,imate broj pa se javite.Mozemo zajedno ako zelite.Videcu,razmislicu da li da ide i supruga.Ne da plasim ljude,vec ne mogu da budem spokojan u smislu ako krene nesto,sad i nju vuci,pazi.

Treba paziti na decu,a babe kod kuce. :biggrin:

Da nezaborivim.Sarovicu svaka cast na prikazanom.Malo je onih koji ce glavom kroz zid.Ko mili da je to lako,nek izvoli.
balkanski spijun

Postby Demokratski rob » 10 Mar 2025, 11:07

V.M. Varga wrote:
Je l si krao, varao, muljao, koristio veze, uzimao pare za nešto što ti po ugovoru nije u opisu posla, pa se bojiš za pokradeni plen i slobodu ili je nešto drugo u pitanju?

Ako nisi, nema čega da se bojiš. Ako jesi...

Не етикетирај, то може неко да напише и за тебе да имаш неку обећану комбинацију чим се промени власт. Никада нисам имао ни динара од снс комбинација, чак имам озбиљан проблем са државом око неког пореза у износу од 10м динара.

Нити се плашим нити ме заболе шта ће бити. Принципијелно сам против насилне промене власти на улици.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Buzz » 10 Mar 2025, 11:12

Stalno se prica o televizijama, garantujem da pola foruma i ne pali to smece, ili gledaju iskljucivo sportske kanale. Kome mozak oblikuju pre svega Informer&co verovatno ima mnogo nizak IQ, te je podlozan manipulaciji. Sto se tice N1 i slicnih tv, mogu pogledati neki isecak sa terena, odnosno intervju, ostalo nema potrebe gledati, a prica kako oni u pojedincima pumpaju bes je komicna. Bes su napumpali naprednjaci svojim mafijasenjem i zlom koji su posejali, zato im se blizi kraj.
Buzz

Postby Гроф Тинторето » 10 Mar 2025, 11:22

Vidis, zakon akcije i reakcije.
Prvi si poceo sa etiketiranjem, a sad ti smeta.
Tvoja logika - previse gledamo N1 i zato sad etiketiramo, besni smo. To sto ti radis nema veze.

Nije lepo, Demokratski.

Inace, to sto ti pricas su neki pricali i na CG temi. Opozicija mi ne valja, a pozicija ne smeta, tako da neka ostane pozicija.
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Demokratski rob » 10 Mar 2025, 11:27

Ок грофе, живи били па видели шта ће се направити.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Cuburac » 10 Mar 2025, 11:28

fighter wrote:
Demokratski rob wrote:
Како скочисте да бранити н1. Сами себи искрено признајте колико гледате ту телевизију и да ли је то сразмерно бесу који осећате.

Logicno je da brane n1 ljudi koji zaradjuju od n1.

Ipak tema je skinuti ovo zlo i tu ne smije biti ali. Unistio je sve sto je mogao i izdao i svaki dan njegove vladavine Srbija je sve slabija i manja.

Podrska studentima.

Nemoj da vrdas, ko ovde brani ili samo ne napada N1 i zaradjuje od njega. Iz celog posta je jasno da si mislio na nekoga sa foruma.
Ako ti znas, podeli sa na nama koji ne znamo.
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby fighter » 10 Mar 2025, 11:30

Zabranjeno se bavit privatnim zivotom forumasa i to javno iznositi.
Nepada mi na pamet dapisem ko zaradjuje od n1 na forumu. Oni koji zaradjuju to i sami znaju.
fighter

Postby Baxter Stockman » 10 Mar 2025, 11:34

Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

PreviousNext

Return to Evropska košarka