Iskoci mi klip, celavi novinar, non stop prica o nekim teorijama zavjere, cudnim smrtima glumaca koji su pozivali na vakcinaciju, konstantno o nekim zavjerama, stonsi i bitlsi su pokrenuli obojenu revoluciju i slicne price, nemam pojma kako se zove.
Komentarise proteste, kaze "ovo je sukob izmedju boga i necastivog"

Naravno, ne moram objasnjavati sta misli ko je na cijoj strani ako je emisija na informeru.
Razmisljam, tacno je to sto kaze ali u obrnutim ulogama, medjutim, nije to sustina price, kaze on "najbezobraznije je od svega sto su oni ofarbali ruku u crveno i kazu ruke su nam krvave, pa cekaj ja sad radim nesto, pisem i ti optuzujes mene da su mi ruke krvave"
Kako ga je to pogodilo, ponovio je par puta.
Pa jesu stoko, jesu vam krvave, svi koji ucestvuju u psihovoj spin masineriji imaju krvave ruke i odgovorni su za zlocin.
Zna idiot podsvjesno sta je u pitanju, grize ga i jede, zato ga to toliko vrijedja i toliko to ponavlja.
Inace, idu mi stvarno na kurac vise ova laganja njihova, ovolika kolicina spin izmisljotina u javnosti nije vidjena nikad, ostace upamceni po mnogo cemu ali prvi na listi grijehova ce im biti to sto su izbrisali svaku moralnu barijeru, uklonili kocnice i pustili bujicu lazi u javnost bez trunke stida i srama. Pogledaju li se u ogledalo poslije radnog dana, poljube li dijete kad dodju kuci, kazu li tata je danas bas dobar posao uradio.
Objavi li iko snimak kako je zena dobila "mozdani udar" objasni li iko medicinski kako je moguce prouzrokovati mozdani udar i sto je najvaznije, rekose li kako je ana znala da je u pitanju mozdani udar pet minuta od pocetka incidenta.
Pa picka vam materina vise, sta uradise od ove zemlje

Oprosrite na rijecniku, izbrisite, radite sta god