Old school wrote:Treba bukvalno otimati autobuse za 15.03. Ne sme se dozvoliti nikakva opstrukcija koju priređuju svaki put. Ukidanja linija na dan protesta, voz se pokvario, vanredni tehnički itd. Ovaj cirkus danas u paralmentu, ništa spec. Mnogo ste postali bolećivi i mekani posle 13 godina zlostavljanja. Oni se živi iskidaše od sekiracije posle Obrenovca, helikoptera, Savamale, namenske, Doljevca, Ribnikara, Dubone, nadsteršnice, staračkog doma...
I koja je onda razlika u dovlačenju autobusa? Kad oni to rade ,onda ide marva ,a kad vi to radite onda ide slobodan svet
Jebo me kurac sto sam usao u stan upalio tv i ide na areni bari 91 i odmah uzmem da prebacim i stavim rts i odslusam martinovica , jebo mater napunih se mrznjom za mesec dana
Н1 и Нова су после читаве деценијуе темељно обликовала острашћено размишљање да је у нашој држави на темељима анархизма неопходно и то одмах сменити:
1) Председника државе. 2) Републичку владу. 3) Скупштину Србије. 4) Власт на свим нивоима. 5) Све градоначелнике. 6) Комплетно тужилаштво. 7) Руководиоце полиције и војске. 8) Патријарха СПЦ. 9) Све директоре јавних предузећа. . . а расформирати:
1) БИУ. 2) САНУ. 3) Матицу Српску. 4) РТС. . . У исто време демонизује се Република Српска као и Српска листа на КИМ.
Шта ће бити после свега потпуно је небитно. Пленуми, политбирои, комесари у кожним мантилима...ма само пумпај.
Што је најгоре многи грађани се слажу са таквим анархо-комунистичким ставовима и верују у спонтаност свих дешавања.
Old school wrote:Treba bukvalno otimati autobuse za 15.03. Ne sme se dozvoliti nikakva opstrukcija koju priređuju svaki put. Ukidanja linija na dan protesta, voz se pokvario, vanredni tehnički itd. Ovaj cirkus danas u paralmentu, ništa spec. Mnogo ste postali bolećivi i mekani posle 13 godina zlostavljanja. Oni se živi iskidaše od sekiracije posle Obrenovca, helikoptera, Savamale, namenske, Doljevca, Ribnikara, Dubone, nadsteršnice, staračkog doma...
I koja je onda razlika u dovlačenju autobusa? Kad oni to rade ,onda ide marva ,a kad vi to radite onda ide slobodan svet
Koji to MI? Je l' to važi i za one "tvoje" kada ih Mile renta? Možda nisi pročitao do sada moje mišljenje. Crni đavo da dođe umesto ovih, lično instaliran od CIA, Al Kaide... neću trepnuti. Inat brale, srpski inat!
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd