Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Cuburac » 22 Feb 2025, 18:01

Arsen Lupin wrote:Mi i nemamo zakon za nacionalizaciju, rusi da prodaju dobrovoljno svoj udeo -nece, ameri da odloze sankcije - nece, tako da je ova situacija sa guranjem u stecaj i prodajom win win situacija, rusi dobijaju svoj novac , mi smo ruse istisnuli iz nisa, sankcije nisu se ukidaju

Kako mislis stecaj ?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Ziks96 » 22 Feb 2025, 18:04

fontaneros wrote:Sto vecina zaposlenih u NISu vozi dizela privatno? :D

Stavljaju aditive, manje trosi :biggrin:
Biće bolje, samo ne nama!
Ziks96

Postby Arsen Lupin » 22 Feb 2025, 18:07

Cuburac wrote:
Arsen Lupin wrote:Mi i nemamo zakon za nacionalizaciju, rusi da prodaju dobrovoljno svoj udeo -nece, ameri da odloze sankcije - nece, tako da je ova situacija sa guranjem u stecaj i prodajom win win situacija, rusi dobijaju svoj novac , mi smo ruse istisnuli iz nisa, sankcije nisu se ukidaju

Kako mislis stecaj ?

Aktiviraju se krediti, ( sto i hoce ) , blokada racuna - nemogucnost placanja, ide prodaja celog pravnog lica ( sva imovina, sve se popisuje i procenjuju ) vlasnik kupuje nis ( kao celo pravno lice ) dobija od apr novi maticni broj i novi pib i nastavlja da posluje pod imenom nis
Arsen Lupin

Postby Duh sa sekirom » 22 Feb 2025, 18:12

2 drugara su mi jedno vreme radili tamo, odmah posle fax-a , u finansijama ,neki projekat prva plata ili prva šansa , stepen korupcije i izvlačenje para u privatne džepove tamo je enormnih razmera
Last edited by Duh sa sekirom on 22 Feb 2025, 18:16, edited 1 time in total.
Duh sa sekirom

Postby fontaneros » 22 Feb 2025, 18:14

Ziks96 wrote:

Stavljaju aditive, manje trosi :biggrin:

To, to

Nijedan vozac cisterne nije bez novog audija,pasata ili mecke

I naravno bez neke vikendice pri Dunavu :D
MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Cuburac » 22 Feb 2025, 18:21

Arsen Lupin wrote:
Aktiviraju se krediti, ( sto i hoce ) , blokada racuna - nemogucnost placanja, ide prodaja celog pravnog lica ( sva imovina, sve se popisuje i procenjuju ) vlasnik kupuje nis ( kao celo pravno lice ) dobija od apr novi maticni broj i novi pib i nastavlja da posluje pod imenom nis

Na koliko procenjujes njihove kredite ? Ili zalihe gotovih proizvoda i nezavrsenu proizvodnju, tj. poluproizvoda?
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby Niko123 » 22 Feb 2025, 18:36

https://www.blic.rs/vesti/drustvo/oglasila-se-slavica-djukic-dejanovic-o-platama-prosvetnih-radnika-u-strajku/g1rqqcl

Ovakvim ponasanjem će još više da izritira narod.Sve ove govnare, kada jednog dana padne Aca, ostaviti na ulici, oduzeti im svu imovinu stečenu tokom njegove vladavine.Valjda ćemo dočekati i to.Jbt, vredjaju nam inteligenciju(milsim na normalan narod)
Niko123

Postby Arsen Lupin » 22 Feb 2025, 18:40

Cuburac wrote:
Arsen Lupin wrote:

Na koliko procenjujes njihove kredite ? Ili zalihe gotovih proizvoda i nezavrsenu proizvodnju, tj. poluproizvoda?

Sa firmama koji su pod sankcijama ne sme niko da posluje ( jel ce same da podpadnu pod sankcije ) tako da ce vrednost zaliha, gotovih ili poluproizvoda biti predmet procene...naravno sve ovo je samo nagadjanje.
Arsen Lupin

Postby Bojdo » 22 Feb 2025, 18:45

Za razliku od mnogih DOS-ovaca i SNS-ovaca, Kostunica dinara nije ukrao. Niti mu je primarni cilj bavljena politikom bio da finansijski posperira.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Mikisha » 22 Feb 2025, 19:10

sto 97% sofera slepera vozi dizel privatno haha
Pomiluj mi muda Ostoja
Mikisha

Postby BlackOwl » 22 Feb 2025, 19:17

Bojdo wrote:Za razliku od mnogih DOS-ovaca i SNS-ovaca, Kostunica dinara nije ukrao. Niti mu je primarni cilj bavljena politikom bio da finansijski posperira.

Zar nije DSS pljackao kolubaru tokom njegovog mandata. To mi pade na pamet a bilo je jos firmi.
On ako nije ucestvovao u tome jos gore jer to znaci da nije imao nikakvu kontrolu nad strankom.
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Dexi » 22 Feb 2025, 19:42

Lep docek studenata u Vrscu :okk: Jako je bitno da se kroz ove akcije setnje,marseve studenata aktivirala i probudila cela Srbija.

Tako da posle BG-a,NS,Kragujevca ,sada se i Banat probudio,isto se desava i u ostalim delovima zemlje,01.03 Nis itd.itd.
Dexi

Postby Cvele » 22 Feb 2025, 19:43

Dživdžan zbori
Cvele

Postby PERA » 22 Feb 2025, 19:44

Koštunicina sujeta je jedan od razloga zašto i dalje postoje gljivica pačić, crveni vojvoda i peder. Ne jedan od razloga već jedini razlog,čuj legalista :pop:
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby Houdini » 22 Feb 2025, 19:50

Košutnica je i jedan od glavnih, možda čak i najveći krivac za ovu situaciju koja se danas dešava..
Direktno je podržao Tomu Nikolića u drugom krugu izbora i tako doveo bolesnika na vlast.. Mnogi to ili ne znaju ili su zaboravili..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

PreviousNext

Return to Evropska košarka