Board index Košarka Evropska košarka

Politicke teme, unutrasnja politika

Re: Politicke teme, unutrasnja politika

Postby Woodoo » 21 Feb 2025, 10:53

Hasselbaink wrote:Sve je tacno sto su napisali dr i balkanski al mislim da je zappa pod partizanom mislio na vucelu, vazuru, ostoju, mijata, mandica il tanaskovica koji nazalost "predstavljaju" nas okupirani klub i zbog cijih izjava crvenimo, pizdimo il proklinjemo. Navijaci i simpatizeri naravno da ne mogu nikadu isti kos s njima.

:okk: :okk: :okk:
Woodoo

Postby Nikola » 21 Feb 2025, 10:59

Jedino sto moze da mu stane na put je narod.
Ili on sam, jer odbijam da poverujem da tolika kolicina necasnog u njemu moze da se kuva toliko dugo, a da nema autodestruktivni efekat.

Ili sajedstvo tih dvaju faktora, ako se ovi protesti nastave i eskaliraju.
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Domingoo » 21 Feb 2025, 11:05

Idite na instagram stranicu insajders pogledajte komentare ispod prvog videa njegovog gostovanja kod Brankice..
Nsrod je bukvalno PRORBUDJEN vecina ljudi konstatuje ono sto smo i mi ovde konstatovali da je ovo pokusaj da ga vade iz mrtvih ..

Ovo vise niko ne moze da zaustavi sem Boga kome se istinom , borbom i ljubavlju sigurno ne zameramo .

Dzaba im sve manipulacije ni ovo im ne pali djavolji upaljac je ostao bez goriva dzaba kreše.
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Houdini » 21 Feb 2025, 11:07

Hasselbaink wrote:Sve je tacno sto su napisali dr i balkanski al mislim da je zappa pod partizanom mislio na vucelu, vazuru, ostoju, mijata, mandica il tanaskovica koji nazalost "predstavljaju" nas okupirani klub i zbog cijih izjava crvenimo, pizdimo il proklinjemo. Navijaci i simpatizeri naravno da ne mogu nikadu isti kos s njima.

ili narodski neko je Vuciceva kurva, a neko je Vuciceva zrtva silovanja..
"Predmetna institucija, mahom ceremonijalnih nadležnosti..."
Studenti u saopštenju
Houdini

Postby Гроф Тинторето » 21 Feb 2025, 11:13

Covek napise da je podmirio oba kluba da ovi iz uprave ne talasaju, ljudi ga napali jer su pomislili da je pisao o simpatizerima.

Da se ne zaboravi, sva sreca pa studenti vode sve ovo.
Ove iskusne generacije bi se podzapale oko zastava, navijackih opredeljenja, frizura, jakni, RS, CG, Crkve, pedera, Rusije, Amerike, Kine, Putina, Trampa...
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby Domingoo » 21 Feb 2025, 11:31

Гроф Тинторето wrote:Covek napise da je podmirio oba kluba da ovi iz uprave ne talasaju, ljudi ga napali jer su pomislili da je pisao o simpatizerima.

Da se ne zaboravi, sva sreca pa studenti vode sve ovo.
Ove iskusne generacije bi se podzapale oko zastava, navijackih opredeljenja, frizura, jakni, RS, CG, Crkve, pedera, Rusije, Amerike, Kine, Putina, Trampa...

Slazem se stvarno su ove podele trenutno apsolutno nepotrebne .. Ko prati i pamti pisanja zna moj stav o Vucicu i Zvezdi i pre 7 godina kada su politicke okolnosti bile znatno mirnije ,ali ne znam cemu po potenciranje .. Iskreno ne znam ni od koga je krenulo ali tom nekom je jasno bitnije da dokaze nesto licno nego da se Srbija oslobodi od ovog zla ..

Evo ja kao Partizanovac pristajem na to da je Zvezda najveci antirezinski klub u Srbiji i da su njeni navijaci anti Vucicevsko nastrojeni samo ako ce to na bilo koji nacin da doprinese tome da ovo zlo sjase sa grbace ovog naroda.

Mi treba da se borimo da stvorimo drustvo u kome sportski mlubovi nece da sluze vise za politicko delovanje vlasti i interesnih grupa i gde ce sportska takmicenja da budu regularna a sami klubovi depolitizovani ..

Verujem da je to u interesu svakog pravog ljubitrlja sports i postenog coveka bio on zvezdas ili Partizanovac ..

Verujem i da medju Zvezdasima ima mnogo onih kojima je muka sto im je jedan lopov i olos na celu klubs poput Terzica
Portugalac bek za 200k ,22-28 god tehnicko-takticki pismen..
Od Gaćinovića da se napravi vrhunski desni bek.
Domingoo

Postby Cuburac » 21 Feb 2025, 11:48

Nisam gledao.

AKo ga nije pitala ko je garantovao za stručnost i poštenje Grčića kada je postavljen za direktora EPSa, nije morala ništa ni da ga pita.
Ako ga nije pitala na koliko on procenjuje imovinu braće Ane Brnabić, Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Radoičića, nije morala ništa ni da pita.
Ako ga nije pitala zašto je slagao da nije bilo rekonstrukcije nadstrešnice, koliko nekretnina imaju u okolnim zemljama funkcioneri SNS i SPSa, nije morala ništa ni da ga pita.

Itd...
Životnom veku kad bi mera bila-
iskrenost,vernost,ljubav il' dobrota
tvoj kratki vek bi,kuco moja mila
1000 ljudskih vredeo života.
Cuburac

Postby PERA » 21 Feb 2025, 12:01

AirBall wrote:Spavači lagano isplivavaju, večeras izronila Brankica

Jedna od boljih stvari ovoga je što će sav šljam isplivati na površinu. Što se kaže, ne pada sneg da pokrije breg, već da svako govno ostavi svoj trag.
Ko glasao sns od ruke mu ništa ne rodilo, rujno vino ni pšenica bijela.
Rđom kapo dok mu je kolena.
PERA

Postby soniko » 21 Feb 2025, 12:03

Potpuno su nebitini, oni nisu shvatili sustinu.
Problem im prave ljudi na koje ova palamudjenja ne uticu.

Prezvakana prica milion puta, nabjedjeni opozicionari koji ili uplaseni ili ucjenjeni ili kupljeni postavljaju idiotska pitanja po stoti put i ocekuju da ce nekim argumentima pobjediti covjeka koji nema ni jednu jedinu moralnu barijeru, kojem je cilj da bude jedan, jedini najveci i jedino mu je to bitno. Ne shvataju da njega ovo hrani, da on za ovo zivi, da im "sve kaze" da im "saspe u brk" itd, izbifla mantre, a poslije ce da po njegovim medijima da isjecaju priloge i objasnjavaju kako ih je vucic jos jednom pobjedio.
O cemu pricamo kada covjek kaze kako mu je drago sto je rusena savamala, da bi je on rusio i ona nije u stanju da pita predsednika drzave kako predsednik drzave moze pozvati na nepostovanje zakona i da li to znaci da on sutra moze sjesti u bager i srusiti nesto sto joj se ne svidja.

Ali, nisam to htio reci vec nesto drugo, ova omladina je pametnija od nas, mi se nesto nerviramo sto je ona iz nekog razloga pristala da udje u blato sa njim i sto je on tu na svom terenu doceka i izmazao blatom i govnima. Kao da bi nesto promjenilo i da je bilo drugacije, da ga je ona ispreskakala argumentima. Sve bi isto bilo.

Ali to smo mi, odrasli u drugom vremenu i navikli na takve neke borbe, moja djeca, uzrasta protestanata, su dok sam ja to gledao prosla kroz dnevni i samo zakljucila "opet nesto sere, lud si sto to gledas" i izasla

Zato on ovu "bunu" ne moze ugusiti :beyond:
Last edited by soniko on 21 Feb 2025, 12:05, edited 1 time in total.
soniko

Postby Niko123 » 21 Feb 2025, 12:05

Nišlije

"Pala" Sotirovski :laugh: kakva predstava za njegove glasače
Niko123

Postby Old school » 21 Feb 2025, 12:09

Cuburac wrote:Nisam gledao.

AKo ga nije pitala ko je garantovao za stručnost i poštenje Grčića kada je postavljen za direktora EPSa, nije morala ništa ni da ga pita.
Ako ga nije pitala na koliko on procenjuje imovinu braće Ane Brnabić, Siniše Malog, Aleksandra Vučića i Radoičića, nije morala ništa ni da pita.
Ako ga nije pitala zašto je slagao da nije bilo rekonstrukcije nadstrešnice, koliko nekretnina imaju u okolnim zemljama funkcioneri SNS i SPSa, nije morala ništa ni da ga pita.

Itd...

Apsolutno.
Dovlojno je bilo da ga pita tri stvari.
1. Kako je moguće da tako dobro obaveštena osoba koja zna svaki toponim u Srbiji i zna posle jednog dana zašto neki rendom lik u protestima protiv Kovid zatvaranja kog je nasumično zaustavila Žaklina ima nadimak iz detinjstva "robija" ne zna šta mu rade najbliži saradnici i ko je naredio razna nepočinstva u poslednjih 13 godina?
2. Kako je moguće da je po pitanju nadstrešnice "moguća" korupcija posle inicijalne procene CIPa od 3,1M Evra koja je narasla na 16M a verovatno i više ako se zna da je izgradnja novog LUX hotela sa 5 zvezdica u Skoplju sa kompletno, zemljištem, objektom koji poseduje desetine apartmana, konferencijskom salom, salom za ručavanja, spa centrom, teretanom, parkingom, opremanjem lux aparatmana, sale za ručavanje, uniformi zaposlenih itd. koštala tih 16M Evra. Je l' to MOGUĆA korupcija?
3. Gde su ta "strašna" dva minuta sa naplatne rampe, ako nisu bili strašni minuti iz Ritopeka?
"Prvi znak ljudske gluposti je potpuno odsustvo stida." S.Frojd
Old school

Postby Baxter Stockman » 21 Feb 2025, 12:24

Uhapšena Sotirovska

To milicijoooo
Avangarda FPL Champion (2021)
Avangarda NFL Fantasy Champion (2023)
Baxter Stockman

Postby AirBall » 21 Feb 2025, 12:26

Armija lopova u kriminalnom udruzenju koje sebe naziva strankom, a ciji je zastitni znak onaj debil, koji izgleda gore kao zena dole...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Sezione » 21 Feb 2025, 12:29

Baxter Stockman wrote:Uhapšena Sotirovska

To milicijoooo

Bas pred demonstracije u Nisu :lollol: :lollol: :lollol:

I to i besplatan gradski prevoz, oni ocigledno misle da smo mi stvarno maloumni
СВАКИ СВОГА УБИЈТЕ СУБАШУ!

U Kosovo se kunete, a po Zvecanu od Srba kradete

ODJEBI OD PARTIZANA BOLESNICE BOLESNI
Sezione

Postby soniko » 21 Feb 2025, 12:29

"Opozicina novinarka" se ne sjeti kad je vec pomenuo savamalu da ga napomene da su nju rusili kriminalci sa fantomkama, vezajuci radnika obezbjedjenja koji je umro od posljedica stresa a policija se oglusila na prijave i pozive gradjana.
I da ga priupita jel to obrazac po kojem zemlja treba da funkcionise.

I ona to nista nije pomenula vec ga pustila da on prica kako bi on rusio da je mogao.
soniko

PreviousNext

Return to Evropska košarka