Potpuno su nebitini, oni nisu shvatili sustinu.
Problem im prave ljudi na koje ova palamudjenja ne uticu.
Prezvakana prica milion puta, nabjedjeni opozicionari koji ili uplaseni ili ucjenjeni ili kupljeni postavljaju idiotska pitanja po stoti put i ocekuju da ce nekim argumentima pobjediti covjeka koji nema ni jednu jedinu moralnu barijeru, kojem je cilj da bude jedan, jedini najveci i jedino mu je to bitno. Ne shvataju da njega ovo hrani, da on za ovo zivi, da im "sve kaze" da im "saspe u brk" itd, izbifla mantre, a poslije ce da po njegovim medijima da isjecaju priloge i objasnjavaju kako ih je vucic jos jednom pobjedio.
O cemu pricamo kada covjek kaze kako mu je drago sto je rusena savamala, da bi je on rusio i ona nije u stanju da pita predsednika drzave kako predsednik drzave moze pozvati na nepostovanje zakona i da li to znaci da on sutra moze sjesti u bager i srusiti nesto sto joj se ne svidja.
Ali, nisam to htio reci vec nesto drugo, ova omladina je pametnija od nas, mi se nesto nerviramo sto je ona iz nekog razloga pristala da udje u blato sa njim i sto je on tu na svom terenu doceka i izmazao blatom i govnima. Kao da bi nesto promjenilo i da je bilo drugacije, da ga je ona ispreskakala argumentima. Sve bi isto bilo.
Ali to smo mi, odrasli u drugom vremenu i navikli na takve neke borbe, moja djeca, uzrasta protestanata, su dok sam ja to gledao prosla kroz dnevni i samo zakljucila "opet nesto sere, lud si sto to gledas" i izasla
Zato on ovu "bunu" ne moze ugusiti