Board index Košarka Evropska košarka

Euroleague LIVE pracenje utakmica

Re: Euroleague LIVE pracenje utakmica

Postby Buzz » 06 May 2025, 22:22

V.M. Varga wrote:
Buzz wrote:Ako ne vidis sam, zaista ti ne mogu pomoci, nije ovo rukomet, vec kosarka.

I zato Gabriel sa svojih 40% sezonskih za bacanja i sa manjim ofanzivnim potencijalom i od Balše vodi PAO na F4. A ne baletan i umirač u lepoti košarke Yurtseven.

Košarka se igra na dve strane terena, upravo je i ova utakmica to pokazala gde su uštopovani Nan, Slukas, Elajdža i Larkin. A glavne zasluge u spoljnoj liniji za to imali Grant sa jedne i PJ sa druge.

E sad Pao ima širine koliko niko drugi, da se ofanzivno pojavi neko poput Osmana.

Poredis beka i centra, pritom navodis % bacanja. Ja sam rodjenim ocima gledao pomenutog citave prosle sezone i znam sta pricam, KKP nema luksuza da im ovakav igrac sluzi samo za odbranu, a ti nastavi po svom...
Buzz

Postby jedno ime » 06 May 2025, 22:28

FaLcO wrote:Dobra serija ali PAO ipak ima vise clutch igrača nedostajao je tu Buboa sa svojim iskustvom i znanjem ali jbg nije bilo Lesora ne bi duvala ovako promaja u reketu kad nema Gabrijela u igri.

Sve u svemu zasluzen prolaz.

Oni barem za Lesora dovedose 2 zamene, a za Bubou nije bilo moguce.

Dosta je falio Buboa veceras.

Los ulazak u utakmicu. Mlak. previse je bilo plus 23 u prvom. Istrosili su se na kraju.
NISMO ISTI.

''Prosto, kao Partizanovac, kao Zeljkov prijatelj, nadam se... nece doci lako, znam, ali ce doci uspeh i da ce se ponovo pevati nasa pesma''
Gospodin Dusko Vujosevic.

bhc_comp wrote:Tek ćemo da stežemo kaiš dok se namire prijatelji kluba u kkp.
jedno ime

Postby V.M. Varga » 06 May 2025, 22:30

PJ je daleko više od odbrane, igrač je koji ofanzivno može i ume sve. Čovek u malom prstu drži više košarke nego 95% EL.

Ko to ne vidi ne razume ovaj sport.

To što nema herca da bude glavni igrač i ubica je druga stvar, ali to ne mora i ne treba biti njegov zadatak.

I to što je njemu prošla sezona bila rehabilitaciona za povratak na teren i u NBA takođe nije tema.
V.M. Varga

Postby Bogun » 06 May 2025, 22:34

V.M. Varga wrote:
Buzz wrote:Ako ne vidis sam, zaista ti ne mogu pomoci, nije ovo rukomet, vec kosarka.

I zato Gabriel sa svojih 40% sezonskih za bacanja i sa manjim ofanzivnim potencijalom i od Balše vodi PAO na F4. A ne baletan i umirač u lepoti košarke Yurtseven.

Košarka se igra na dve strane terena, upravo je i ova utakmica to pokazala gde su uštopovani Nan, Slukas, Elajdža i Larkin. A glavne zasluge u spoljnoj liniji za to imali Grant sa jedne i PJ sa druge.

E sad Pao ima širine koliko niko drugi, da se ofanzivno pojavi neko poput Osmana.

Koji je to ofanzivni potencijal Balše i šta to on ume i zna, što Gabriel ne zna?
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Previous

Return to Evropska košarka