Board index Košarka Evropska košarka

Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Re: Vesti, dogadjaji, aktuelnosti

Postby Hezonja » 12 Nov 2014, 00:32

BlackOwl wrote:Pa Hackett nije plej.

Kako bre nije plej?
Hezonja

Postby Tegi » 12 Nov 2014, 00:34

Hezonja wrote:
BlackOwl wrote:Pa Hackett nije plej.

Kako bre nije plej?

Ako Heket nije plej, onda je Bo krilo. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby BlackOwl » 12 Nov 2014, 00:45

Daniel Hackett plej?
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Hezonja » 12 Nov 2014, 00:46

BlackOwl wrote:Daniel Hackett plej?

Da, Daniel, sad igra za Armani, bio je pre cupav, imao frizuru kao Yugi Moto, sad je kratko osisan. :D
Hezonja

Postby BlackOwl » 12 Nov 2014, 00:47

Pa ja ne znam onda šta sam gledao, pošto sam bio ubeđen da on igra trojku, greši čovek :biggrin:
"Ponovo je kao obrazloženje navedeno da se radi „o obezbeđivanja finansijske pomoći za redovan rad Košarkaškog saveza Srbije“. Međutim, redovan rad KSS-a je izgleda bilo finansiranje Crvene zvezde kao i u prethodnim navratima."
BlackOwl

Postby Pit Bull » 12 Nov 2014, 00:49

BlackOwl wrote:Pa ja ne znam onda šta sam gledao, pošto sam bio ubeđen da on igra trojku, greši čovek :biggrin:

Igrao je tricu u pojedinim momentima prosle sezone kada su na parketu bili Dzerels-Lengford-Heket, ali univerzalac je, 1-3 s time da 3 igra u retkim situacijama...
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby BlackOwl » 12 Nov 2014, 00:51

Pa zato sam mislio, nisam nešto preterano pratio Armani ali u par momenata kad sam gledao baš su njih trojica bili na parketu, tj Lengford je uvek bio kec kad je sa njim bio na parketu.
BlackOwl

Postby Tegi » 12 Nov 2014, 00:56

Nista ti to nisi dobro gledao. :biggrin:
A biće ipak da je tegla u pravu, jer je General sam na ovoj obali koju ste napustili i predali bezvoljno.
Tegi

Postby Hezonja » 12 Nov 2014, 00:58

:okk:
Tegi wrote:Nista ti to nisi dobro gledao. :biggrin:

:biggrin:
Hezonja

Postby AirBall » 12 Nov 2014, 01:13

Sva trojica navedenih su plejmejkeri i to odlicni plejmejkeri, samo ne znam gde bi stavili Boa...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Tegi » 12 Nov 2014, 01:18

AirBall wrote:Sva trojica navedenih su plejmejkeri i to odlicni plejmejkeri, samo ne znam gde bi stavili Boa...

Kurta i Lengford su u Uniksu. Ako na njih mislis. :biggrin:

U sustini, Lengford nikada nije igrao pleja, tj. nikada nije igrao sa nekim ko je plej vise od njega. :biggrin: Iako jako tesko funkcionise bez lopte u rukama. U petorci sa Dzerijem, Lengford ce uvek nominalno igrati 2, a ako bi se dodao Heket, mogao bi i na 3, mada pozicija tri odumire u evropskoj kosarci. U napadu je totalno nebitno ko sta igra, jer sva trojica mogu da kreiraju. Teorijski gledano, Heket tu najbolje kreira za druge, tako da on ima najvise plejmejkerskog u sebi, ali uvek je Kurta imao prvenstvo igranja pleja (bili na parketu Heket ili Lengford ili obojica), a kada bi Kure bio na klupi, plej bi bio Heket. Udje Kure i svi se pomeraju za poziciju vise. Ali kao sto sam rekao, to je nebitno u napadu, vec samo u odbrani. :biggrin:
Koja konfuzija! :biggrin:
Last edited by Tegi on 12 Nov 2014, 01:30, edited 2 times in total.
Tegi

Postby Hezonja » 12 Nov 2014, 01:21

Tegi wrote:
AirBall wrote:Sva trojica navedenih su plejmejkeri i to odlicni plejmejkeri, samo ne znam gde bi stavili Boa...

Kurta i Lengford su u Uniksu. Ako na njih mislis. :biggrin:

Ne verujem da na njih misli, jer Air zna da je Lengford dvojka. :D
Hezonja

Postby AirBall » 12 Nov 2014, 01:23

Ma mislio sam na Hacketta, Raglanda i Meachama... Nikako mi s njima u pricu ne ide Bo, vece probleme Milano ima u reketu nego spolja...

Kad ste vec kod Unicsa Pedoulakis preferira svoje Grke, Kurta je drugi plej, backup je Zisisu... Kaimakoglou mu ima najvecu minutazu u ekipi, vecu i od Langforda...
AirBall

Postby Tegi » 12 Nov 2014, 01:45

Armani sada ima pogresnu koncepciju. Ona je ista kao prosle sezone, a bazira se na velikom broju igraca koji igraju privatnu kosarku. Problem je sto sada individualni kvalitet pojacanja nije veliki kao prosle sezoe. Regland i Bruks su za EL losiji igraci od Kurte i Lengforda, treba dodati i Linasov raspad. Ovom timu bi mnogo vise odgovarali Danijelino i Djentile kao osovina spoljne linije i Micam kao prvi plej. Fudbalskim recnikom, mnogo napadaca, a veza i odbrana su ocajni. Fali im vise onih koji igraju za druge poput Micama i Mosa (pogledajte samo njegovu produktivnost i procente suta), a manje crnih besomucnih potrosaca lopti. Pa njima je Cerela prosle godine bio x faktor za titulu.
Micam prvi plej, Heket kombo, Djentile dvojka/trojka, jedan sljaker na 1/2, Cerela 3 i Mos 3/4. Ovo bi bio sex od tima, jer im unutrasnja linija nije toliko impotentna-Kleiza ce zatrpati nekoga, a Samardo i Dzejms su jedan od boljih centarskih parova, samo sto im treba zarotirati uloge. Jedino fali bolji igrac od Melija
50% uspeha je u dobroj selekciji ekipe.
Tegi

Postby AirBall » 12 Nov 2014, 01:49

Gentile je veliki projekat italijanske kosarke, zbog njega su se olako i odrekli Langforda...

Trenutno je u kanalu ali ima ogroman potencijal...

Milano ne stedi novac, ali konstantno prave greske u selekciji...

Doveli su Kleizu koji se raspada, najzad imaju jednu odlicnu i pravu peticu Shawn Jamesa, ali je on poluinvalid zbog problema sa ledjima itd...
AirBall

PreviousNext

Return to Evropska košarka