Da zavrsim sa analizom kao nakon zadnjih par kola...

A je zavrsila tako kako se i ocekivalo, Fenerbahce je potvrdio kvalitet i nakon 10.kola moze se reci istakao kandidaturu za titulu, CSKA i Barsa manje-vise ocekivano, bez preteranih kikseva, jedan Barse samo + jedan Fenera. Mi,Nanter i Budiveljnik smo igrali za 4-u poziciju, mozda malo neocekivano sto je Budiveljnik rano ispao iz trke za top 16 ali nisu ni bili na nivou. U medjusobnim duelima smo bili najbolji i apsolutno zasluzili top 16.
Kako mi je krivo sto su se Turci provukli, nicime nisu zasluzili, izgubili su 2 puta od Bamberga i jednom od Zalgirisa, nije mi jasno kako je Bamberg prokockao dobijeno, steta i zbog Novice, taman se vratio, ovako ce Efes sa normalnijim trenerom u nastavku biti dosta konkurentniji. Na kraju smo na moju zalost dobili Zalgiris u grupi umesto Brosea, zalost jer necemo imati priliku za osvetu. Moze se reci da je Bamberg izgubio top 16 fazu pored ovog meca i u Francuskoj.
Montepaski u C zasluzeno ispao. Od trougla Bajern-Unikaha-Siena po meni su bili najgori, a iskreno njihov potez da igraju u Firenci a tim je iz Siene je krajnje retardirana i bolje je sto je Plazin tim prosao. Bajern ce ici dalje i mislim da sa njima nikome nece biti lako, malo su pali u formi na pocetku drugog dela prve faze al' ocekujem da mozda i dovedu jos jedno pojacanje i tako budu konkurentniji u top 16 i napadu QF. Galatasaraj je stvarno odigrao herojski prvu fazu, maltene su sa jednim klasicnim centrom(kojeg su naknadno doveli) dosli do top 16.
U D nije bilo promena...