Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Hezonja » 26 Nov 2013, 16:09

Image
Hezonja

Postby lockdown » 26 Nov 2013, 16:18

Walking billboard ...

Jbt koja sramota ... Kako li je samo pristao na ovo ..
Danju fin, noću Čarli Šin.
lockdown

Postby irriducibili » 26 Nov 2013, 16:24

lockdown wrote:Walking billboard ...

Jbt koja sramota ... Kako li je samo pristao na ovo ..

Ma stalno oni imaju neke drustvene aktivnosti, secam se da su i nasi imali nesto prosle godine. Ocigledno je za pare koje primaju, moraju stosta da urade i izvan terena...
irriducibili

Postby nolinjo » 26 Nov 2013, 16:32

AirBall wrote:Veliko je to ponizenje da igrac kao klovn ide po ulicama i vuce ljude za ruku da gledaju ekipu koja ima godisnji budzet 45 miliona...

kakav klovnovski klub

znas kad bi mu nolinjo setao ovako :lollol:
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby feanorlfc » 26 Nov 2013, 22:09

Ne znam zašto je ovo sramota. Običan marketing. Ništa novo i ništa senzacionalno.
feanorlfc

Postby Рујевит » 27 Nov 2013, 13:26

nolinjo wrote:
AirBall wrote:Veliko je to ponizenje da igrac kao klovn ide po ulicama i vuce ljude za ruku da gledaju ekipu koja ima godisnji budzet 45 miliona...

kakav klovnovski klub

znas kad bi mu nolinjo setao ovako :lollol:

ЦСКА никако не може бити кловновски клуб, без обзира што сразмерно својој величини и свом имену немају адекватну посету. Иако у Москви и уопште у Русији ЦСКА има армију навијача, КК изгледа није толико популаран у руској престоници, као нпр. фудбалси или хокејашки клуб...

feanorlfc wrote:Ne znam zašto je ovo sramota. Običan marketing. Ništa novo i ništa senzacionalno.

Управо тако, циљ оваквог маркетинга је покушај да се са неким новим приступом Московљани анимирају да долазе на утакмице ЦСКА.
Рујевит

Postby kotrljko » 27 Nov 2013, 13:28

jel se zna zasto KK ima tako slabo podrsku u odnosu na podrsku fudbalera.a koliko cujem i hokejasa ?

sta je tu problem,bas me zanima ...
kotrljko

Postby AirBall » 27 Nov 2013, 13:31

kotrljko wrote:jel se zna zasto KK ima tako slabo podrsku u odnosu na podrsku fudbalera.a koliko cujem i hokejasa ?

Kosarkaski klub je zabava za burzuje... Glavni covek oko koga se sve vrti je politicar Ivanov koji je dugo bio potpredsednik ruske vlade, ne znam kakvu funkciju ima danas u drzavi, ali je izuzetno uticajan...

Glavni finansijer kluba vec decenijama je Norilski nikel koji je vlasnistvo tajkuna Prohorova koji je vlasnik i NBA kluba Brooklyn Nets, za njega je jedno vreme poslove vodio Kushenko, a danas to cini Vatutin...

Sve u svemu tajkunska zabava, perionica novca, nema nikakve energije u ruskoj kosarci sem novca...

Inace Rusi imaju ogromne povlastice za sve firme koje ulazu u sport tako da se tajkuni bukvalno utrkuju gde ce novac da uloze jer im se visestruko vrati na drugom mestu...

Zbog toga budzeti fudbalskih, hokejaskih, kosarkaskih, odbojkaskih, vaterpolo, futsal... klubova su iz godine u godinu sve veci...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby Рујевит » 27 Nov 2013, 13:35

Свака ти част ако си за три минута успео да уочиш његов пост и да све то напишеш у одговору... Признај, одакле си га преписао тј. копирао... :biggrin:
Рујевит

Postby AirBall » 27 Nov 2013, 13:38

Рујевит wrote:Свака ти част ако си за три минута успео да уочиш његов пост и да све то напишеш у одговору... Признај, одакле си преписао пост... :biggrin:

Ziveo sam jedno vreme u Rusiji pa sam upoznat s okolnostima...

Uzivo sam prisustvovao final fouru u Moskvi 2005. godine kada je CSKA imao manje navijaca u svojoj dvorani od Maccabija, mislim da nisu uspeli da animiraju ni 5 hiljada Rusa za polufinale...

Jednostavno je tako vec godinama i tesko da ce se bilo sta promeniti...

Popunjene kapacitete ima samo Khimki, ali to je najvece naselje u Evropi, ima nekih 2 miliona stanovnika i pretpostavljam da im je dosadno u predgradju pa dodju i na basket...

To je ruski FMP... :D
AirBall

Postby kotrljko » 27 Nov 2013, 13:40

AirBall wrote:
kotrljko wrote:jel se zna zasto KK ima tako slabo podrsku u odnosu na podrsku fudbalera.a koliko cujem i hokejasa ?

Kosarkaski klub je zabava za burzuje... Glavni covek oko koga se sve vrti je politicar Ivanov koji je dugo bio potpredsednik ruske vlade, ne znam kakvu funkciju ima danas u drzavi, ali je izuzetno uticajan...

Glavni finansijer kluba vec decenijama je Norilski nikel koji je vlasnistvo tajkuna Prohorova koji je vlasnik i NBA kluba Brooklyn Nets, za njega je jedno vreme poslove vodio Kushenko, a danas to cini Vatutin...

Sve u svemu tajkunaska zabava, perionica novca, nema nikakve energije u ruskoj kosarci sem novca...

Inace Rusi imaju ogromne povlastice za sve firme koje ulazu u sport tako da se tajkuni bukvalno utrkuju gde ce novac da uloze jer im se visestruko vrati na drugom mestu...

Zbog toga budzeti fudbalskih, hokejaskih, kosarkaskih, odbojkaskih, vaterpolo, futsal... klubova su iz godine u godinu sve veci...

hvala na odgovoru,ali to sam sve znao :biggrin:

nego me zanima ZASTO navijaci daju podrsku svima osim KK,koji je vec dugo vremena sam vrh EL,dovodi najbolje igrace,imaju rezultate ...ne znam ni za jedan slucaj osim tog,a da je u pitanju prilicno veliko SD kao sto ima CSKA ...

ne pricam ja o ne znam kakvoj vatrenoje podrsci,ali da ne mogu da skupe 3000 ljudi za el meceve je meni neshvatljivo :question:

mora da ima neka caka ... Ili mislis da je caka u tome sto ne podrzavaju TAJKUNSKO vodjenje kluba ?
kotrljko

Postby AirBall » 27 Nov 2013, 13:42

kotrljko wrote:Ili mislis da je caka u tome sto ne podrzavaju TAJKUNSKO vodjenje kluba ?

Ne vidim nijedan drugi razlog...

Kad su prosle sezone dosli na gostovanje u Pionir sve im je bilo placeno... Cak su se i Zabranjeni ocesali za karte koje je kupio Vatutin...

Tamo definitivno novac nije smetnja ni za sta...
AirBall

Postby Рујевит » 27 Nov 2013, 13:44

Е сад је већ јасније... :okk: Уз све то што си навео, изгледа да клупска кошарка у Москви и у Русији није популарна попут фудбала или хокеја. Мој стриц живи у Москви неких 15 година и он ми је одавно рекао да је кошарка далеко испод два наведена спорта, осим тога, Руси су склонији и уметничком клизању него ли кошарци. :biggrin:
Рујевит

Postby AirBall » 27 Nov 2013, 13:55

Nije ni hokej bas toliko popularan kako se predstavlja... Ziveo sam vrlo blizu ledene dvorane Luzhnjiki i gledao sam dosta utakmica Dinama dok je jos Ovechkin igrao tamo i prosecno je po utakmici bilo nekih 2 hiljade ljudi... Mozda se promenilo u medjuvremenu, ali svakako ne postoji neka manija pracenja sporta...

Fudbalski stadioni su im takodje poluprazni sem Zenita npr koji uvek ima solidno ispunjen Petrovski, ali je Sankt Peterburg vrlo specifican grad jer imaju 6-7 miliona stanovnika, a jedan jedini fudbalski klub za koji se navija...
AirBall

Postby Henry » 27 Nov 2013, 19:39

Evo one situacije o kojoj ste pricali.
Ono sto mi upada u oci je da dok se ostali igraci Barse zagrevaju, Navaro sutira trojke :roll:
Todoricu, mars iz Partizana!
Henry

PreviousNext

Return to Evropska košarka