Board index Košarka Evropska košarka

Španska košarkaška liga ENDESA

Re: Španska košarkaška ACB liga

Postby Bane » 02 Jun 2011, 21:26

Svaka im cast!
Bane

Postby Bodi Bond » 02 Jun 2011, 21:27

Neviđeni pokušaj krađe. Bravo za Kacikarisa. :blue:

Slušam sada komentatora i nisam baš najbolje čuo njegovu opservaciju, ali pomenuo ej da bi Bilbao trebao da igra Evroligu kao finalista ACB lige. Rekao je da se o tome dosta pričalo ovih dana, a kraj onoga što je pričao nisam čuo. :banghead:
Ja volim taj sex.
Bodi Bond

Postby deda » 02 Jun 2011, 21:39

sta reci za Real a ne zaplakati :tap: ovo sto su oni odigrali ove sezone je sramota.Toliko novaca,toliko talenta upropasceno da je to za zatvor.KO je ovaj Molina,ko je njemu dozvolio da sedi na klupi giganta??Ovo kako je on vodio ekipu je u nivou Vlada Jovanovica!!!Da ga je kamera zumirala pred kraj utakmice ja mislim da bi moglo da se vidi da je on upisan od straha.Sad mi je makar jasno zasto VJ nosi tamna odela :bliss: Sve u svemu zasluzena pobeda baskijaca,dobili su i sudije i federaciju,stvarno su hteli da im ukradu pobedu ali majmun na klupi Reala nije dozvolio!!Ja sam ceo svoj zivot bio navijac(simpatizer)Reala,ali ovo vise nema smisla.Bez mene momci dalje :hathello:
deda

Postby KKP » 02 Jun 2011, 21:42

Svaka čast Bilbau na plasmanu u finalu! Čitam ovde, da se kralo za Real, ništa novo, oni su težak krš od ekipe, kod njih ništa nije kako treba, stvarno su bruka velika, a ovo im je težak udarac, bolji tim ide u finale...
KKP

Postby ima 1 tim » 02 Jun 2011, 22:22

deda wrote:sta reci za Real a ne zaplakati :tap: ovo sto su oni odigrali ove sezone je sramota.Toliko novaca,toliko talenta upropasceno da je to za zatvor.KO je ovaj Molina,ko je njemu dozvolio da sedi na klupi giganta??Ovo kako je on vodio ekipu je u nivou Vlada Jovanovica!!!Da ga je kamera zumirala pred kraj utakmice ja mislim da bi moglo da se vidi da je on upisan od straha.Sad mi je makar jasno zasto VJ nosi tamna odela :bliss: Sve u svemu zasluzena pobeda baskijaca,dobili su i sudije i federaciju,stvarno su hteli da im ukradu pobedu ali majmun na klupi Reala nije dozvolio!!Ja sam ceo svoj zivot bio navijac(simpatizer)Reala,ali ovo vise nema smisla.Bez mene momci dalje :hathello:

:lol: mogao bi neki put da se oglasis i na domacoj kosarci :jos:

Bodi Bond wrote:Neviđeni pokušaj krađe. Bravo za Kacikarisa. :blue:

Slušam sada komentatora i nisam baš najbolje čuo njegovu opservaciju, ali pomenuo ej da bi Bilbao trebao da igra Evroligu kao finalista ACB lige. Rekao je da se o tome dosta pričalo ovih dana, a kraj onoga što je pričao nisam čuo. :banghead:

rekli su da je Bilbao plasmanom u finale obezbedio igranje kvalifikacija za EL :smile:
samo se lepo moze ruziti,zavist valja i zasluziti

air:Hvala druze, nije nista licno protiv tebe, ali moramo neke standarde da postavimo...

Nemoj da se ljutis molim te...
ima 1 tim

Postby irriducibili » 02 Jun 2011, 23:57

ima 1 tim wrote:
deda wrote:KO je ovaj Molina,ko je njemu dozvolio da sedi na klupi giganta??Ovo kako je on vodio ekipu je u nivou Vlada Jovanovica!!!Da ga je kamera zumirala pred kraj utakmice ja mislim da bi moglo da se vidi da je on upisan od straha.Sad mi je makar jasno zasto VJ nosi tamna odela :bliss:

:lol: mogao bi neki put da se oglasis i na domacoj kosarci :jos:

Naravno da bi mogao, covek je patentirao novi sinonim za beskorisnog trenera, tacnije stetocinu... :fies:
irriducibili

Postby bekrinjo » 03 Jun 2011, 00:11

Bilbao je ulaskom u finale obezbedio najmanje kvalifikacije za Evroligu a uz malo sreće (ako Sijena, Fenerbahče ili CSKA/Uniks osvoje svoje nacionalne lige, ili čak samo dva od ova četiri tima) igraće direktno i Evroligu!
bekrinjo

Postby irriducibili » 03 Jun 2011, 00:22

bekrinjo wrote:
Bilbao je ulaskom u finale obezbedio najmanje kvalifikacije za Evroligu a uz malo sreće (ako Sijena, Fenerbahče ili CSKA/Uniks osvoje svoje nacionalne lige, ili čak samo dva od ova četiri tima) igraće direktno i Evroligu!

Toliko su mi svojom zeljom i borbenoscu probudili simpatija, da se bas radujem sto ce igrati EL. A i boje dresova su im super... :D
irriducibili

Postby AirBall » 03 Jun 2011, 00:25

irriducibili wrote:Toliko su mi svojom zeljom i borbenoscu probudili simpatija, da se bas radujem sto ce igrati EL. A i boje dresova su im super... :D

Odavno nisam gledao ekipu koja toliko rudari kao Bilbao... Oni nemaju nijednu veliku zvezdu, vec brdo radnika koji riljaju parket 40 minuta...

Zbilja pravo osvezenje imajuci u vidu milionske transfere u drugim klubovima...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby bekrinjo » 03 Jun 2011, 00:30

Ako se ne varam Predrag Savovic je predsednik kluba...
http://www.bilbaobasket.biz/Default.aspx?84|1
bekrinjo

Postby AirBall » 03 Jun 2011, 00:32

bekrinjo wrote:Ako se ne varam Predrag Savovic je predsednik kluba...
http://www.bilbaobasket.biz/Default.aspx?84|1

Predrag is a founder of Global Business Connections, firm based in Republic of Montenegro, dedicated to finding potential investment opportunities internationally for its clients as well as helping them do business in Serbia and Montenegro as well as in Spain and the United States through a network of business partners and associates.

His younger brother Boban is also a retired basketball player[2] and his cousin Zlatko is also a professional basketball player.[2]

After some years working in Bilbao Basket he became the president of the club in December 2010
AirBall

Postby irriducibili » 03 Jun 2011, 00:39

AirBall wrote:
irriducibili wrote:Toliko su mi svojom zeljom i borbenoscu probudili simpatija, da se bas radujem sto ce igrati EL. A i boje dresova su im super... :D

Odavno nisam gledao ekipu koja toliko rudari kao Bilbao... Oni nemaju nijednu veliku zvezdu, vec brdo radnika koji riljaju parket 40 minuta...

Ma sjajni su, ali nisu samo rudari, lepo su uigrani i solidno tehnicki potkovani...

Sto rece Edin u prethodnom prenosu, jedna od retkih ekipa u Evropi, koja moze da u petorci ima svih 5 igraca koji znaju kosarku...
irriducibili

Postby AirBall » 03 Jun 2011, 00:42

irriducibili wrote:
AirBall wrote:

Ma sjajni su, ali nisu samo rudari, lepo su uigrani i solidno tehnicki potkovani...

Sto rece Edin u prethodnom prenosu, jedna od retkih ekipa u Evropi, koja moze da u petorci ima svih 5 igraca koji znaju kosarku...

Ma daleko od toga da osporavam njihove igracke kvalitete... Kad kazem rudari, mislim da igrace koji bukvalno ginu 40 minuta na obe strane terena... Tu zbilja nema nijedne velike zvezde, vec su odlicno poslozeni kao kolektiv...

Danas je Banic koji je za glavu nizi od Tomica ga sasvim fino cuvao kada se utakmica lomila, jer su imali malo timskih faulova i svaki put kad Ante primi loptu u zoni suta on je pravio faul... Aposlutno nijedan od tih napada Real nije realizovao...

Definitino ekipa sa velikim kosarkaskim IQ-om... Svi razmisljaju u igri...
AirBall

Postby irriducibili » 03 Jun 2011, 00:50

AirBall wrote:Definitino ekipa sa velikim kosarkaskim IQ-om... Svi razmisljaju u igri...

Katsikaris... :algabacaju:

Kakva suprotnost jednom drugom crno belom timu...
irriducibili

Postby irriducibili » 03 Jun 2011, 01:00

@ Air

Kad sam vec kod Fotisa, nisam ga pomno pratio u Pamesi, o AEK-u i da ne govorim, ali ga se iz Arisa dobro secam. Ne cini li ti se da je ovo sto igra Bilbao, totalno drugacija kosarka u odnosu na tadasnji Aris i kako to tumacis?
irriducibili

PreviousNext

Return to Evropska košarka