Board index Košarka Evropska košarka

Turska liga

Re: Turska liga

Postby ИлићКапитен22 » 12 Jun 2025, 22:39

Кад Жељко одлучи да је доста, зашто да не.
Бранко Нордеус и пријатељи клуба :srce:
ИлићКапитен22

Postby Bogun » 12 Jun 2025, 23:10

Ja sam ozbiljan bio.
Samo bih ga ja doveo dok je Željko još tu, naravno, ako on želi da dođe tako pošto je već ostavren trener i da budu ko-treneri, i onda da se odradi tranzicija na kraju sezone.
Kao Duda i Željko u reprezentaciji posle Atine 1995.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Pit Bull » 12 Jun 2025, 23:14

Sto bi Alimpijevic pristao da bude co-trener bilo gdje? :D

Covjek je vec sada EL kalibar, samo je pitanje hoce li naredne sezone uzeti EC sa Besiktasom i tako preseliti ili ce dobiti neku ponudu koja se ne odbija.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby FaLcO » 12 Jun 2025, 23:30

Ako su u Besiktasu pametni mora da ulože malo vise za napad na sledeće sezone nikad gori Evrokup, da mu obezbede pre svega bolje domaće igrače jer ima samo Arslana i Ugurlua iz kojih je izvukao vise od maksimuma, da ne lomi strance na dva fronta.

A ima ih po ligi (Saybir, Kabadza, Yashar, Hazer, Ege Demir, Berk Demir itd ... Možda da se pokuša da se napadne i Furkan Korkmaz ako ga ne vrati Efes, sigurno ce biti bolji iduce sezone nego sto je bio ove).

Dakle nista spektakularno a strance ce opet on da ubode dobre. Samo ako moze malo da smanji Miskove otpade. Steta sto nece uspeti da zadrži Slevu. Čovek je EL igrac a to je bio i proslo leto realno samo ga niko nije uzeo.

Sto se tice nekog dolaska u KKP jednog dana zašto da ne, mogu samo da zamislim koju energiju bi on izvlačio i od publike i prenosio to na igrače. Ono je ludilo kako ga cene i poštuju fanovi Besiktasa. Malo pomalo pa traže da preuzme i fudbalski klub :jezik: inače slavi isti dan rodjendan kao Zeljko :biggrin: a i vec se lepo privikao na crno-bele boje :okk:
FaLcO

Previous

Return to Evropska košarka