Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby AirBall » 10 Apr 2013, 22:57

Situacija je krajnje prosta, PAO ima sansu jos sutra i vrse pritisak na sudije, jer ako Barsa ode na 2-0 ova serija je gotova...

Jeste PAO osecen, ali to je klasicno domacinsko sudjenje, svakoga bar malo ostete protiv Barse...
Кад неправда постане закон, отпор постаје обавеза
AirBall

Postby irriducibili » 10 Apr 2013, 23:06

Nije bas tako jednostavno, oni vec godinama vode rat protiv CSKA, koji im sada ne ostaje duzan. Trazili su da se svi njihovi mecevi u Atini igraju bez prisustva publike, jer su kako kazu u zadnjem mecu bili u ratnom okruzenju... :laugh:

S druge strane, Rigas je okvalifikovan kao Covicev Olimpijakosov covek i predstavlja kost u grlu zelenima. PAO ima najbrojniju kosarkasku publiku u Evropi i neverovatna je provala besa koju ispoljavaju. Izgube li i sutra, ne bi me iznenadilo da bude velikih incidenata na trecem mecu u Atini...
irriducibili

Postby AirBall » 10 Apr 2013, 23:09

Ne znam kakvih incidenata moze da bude, jer sudije imaju mogucnost da prekinu utakmicu... Ukoliko napadnu igrace Barse to ce im biti poslednje sto su ucinili kad je ULEB u pitanju...

Centrala ULEB-a je u Barsi, pretpostavljam da bi odmazda bila surova...

Mislim da ce Katalonci sutra da ih otresu, tesko da PAO moze dve tesne utakmice s njima da odigra u dva dana...

Videcemo, ali kao sto i napisah pre pocetka svih 1/4 finala... Meni uopste nisu neizvesne serije, mislim da ce svi favoriti proci, samo je pitanje koliko ce se meceva igrati...
AirBall

Postby CrniGuja » 10 Apr 2013, 23:17

Evroliga je licemerna i nepravedna organizacija i to svi znamo, ali oko cega se bune ovi zeleni bogatuni da mi je samo znati.
Pa i oni su iz tog miljea bahatih milionera...
CrniGuja

Postby irriducibili » 10 Apr 2013, 23:20

AirBall wrote:Ne znam kakvih incidenata moze da bude, jer sudije imaju mogucnost da prekinu utakmicu... Ukoliko napadnu igrace Barse to ce im biti poslednje sto su ucinili kad je ULEB u pitanju...

Centrala ULEB-a je u Barsi, pretpostavljam da bi odmazda bila surova...

Mislim da ce Katalonci sutra da ih otresu, tesko da PAO moze dve tesne utakmice s njima da odigra u dva dana...

Videcemo, ali kao sto i napisah pre pocetka svih 1/4 finala... Meni uopste nisu neizvesne serije, mislim da ce svi favoriti proci, samo je pitanje koliko ce se meceva igrati...

Kakva surova odmazda kad je PAO u pitanju, visestruki sampion EL. Jos jednom ukazujem na blago pismo koje im je Jordi uputio, svestan cinjenice da su mu mnogo vazni. A Grci uopste nisu poznati kao neko ko razmislja o posledicama...

Niko im nije davao sanse ni prethodni put, pa su tada dobili drugi mec u Barseloni. Istina, bili su tada jaci, ali bila je i Barsa. Ne mislim da su bez sansi, iskusna je to ekipa, a Barsa je vrlo ranjiva...

To je ujedno jedini neizvestan par, sve ostalo je vrlo predvidivo i bez problema za favorite...
irriducibili

Postby AirBall » 10 Apr 2013, 23:24

irriducibili wrote:Kakva surova odmazda kad je PAO u pitanju, visestruki sampion EL.

Iskreno sumnjam da ce im dozvoliti da ih nekaznjeno zalivaju sa slajmarama i da ih gadjaju s topovskim udarima...

irriducibili wrote:A Grci uopste nisu poznati kao neko ko razmislja o posledicama...

Zato su i smanjili budzet duplo i dodatne ce ga rezati u godinama koje dolaze...

irriducibili wrote:Niko im nije davao sanse ni prethodni put, pa su tada dobili drugi mec u Barseloni. Istina, bili su tada jaci, ali bila je i Barsa. Ne mislim da su bez sansi, iskusna je to ekipa, a Barsa je vrlo ranjiva...

Ne znam, po meni Pedoulakis i Obradovic ne mogu da idu u istu ravan... Kapiram da navijas za Grke, ali je moje misljenje da oni imaju sanse u ovoj seriji kao prase u Teheranu...

irriducibili wrote:To je ujedno jedini neizvestan par, sve ostalo je vrlo predvidivo i bez problema za favorite...

Ne delim ovo misljenje... Prolaz svih favorita je manje vise izvestan... Eventualno neke sanse ima Efes ako dobije 2. u Pireju, mada i to iskreno sumnjam...
AirBall

Postby irriducibili » 10 Apr 2013, 23:41

AirBall wrote:Iskreno sumnjam da ce im dozvoliti da ih nekaznjeno zalivaju sa slajmarama i da ih gadjaju s topovskim udarima...

To je tamo uobicajena domaca atmosfera, pa se ne secam da je bilo intervencija i drakonskih kazni...

AirBall wrote:Zato su i smanjili budzet duplo i dodatne ce ga rezati u godinama koje dolaze...

Kakve budzet ima veze sa onim sto sam ja napisao? A nisam ni ubedjen da ce ga dodatno smanjivati. Ako ne mogu oni, neko drugi ce preuzeti klub...

AirBall wrote:Ne znam, po meni Pedoulakis i Obradovic ne mogu da idu u istu ravan... Kapiram da navijas za Grke, ali je moje misljenje da oni imaju sanse u ovoj seriji kao prase u Teheranu...

Pedoulakis nema veze sa ovim, za sve se pita DD, a on provereno zna kako. Ponavljam, oslabljena Barsa je samo senka nekadasnje ekipe, a sutra cemo videti ima li PAO snage da to dokaze...

AirBall wrote:Ne delim ovo misljenje... Prolaz svih favorita je manje vise izvestan... Eventualno neke sanse ima Efes ako dobije 2. u Pireju, mada i to iskreno sumnjam...

Koliko vidim, jedino neslaganje je u vezi sutrasnjeg para. Efes je izvikana ekipa, koja nema dovoljno kvaliteta da napravi brejk protiv masine sa uzasno dugom klupom...
irriducibili

Postby Steve Vai » 11 Apr 2013, 00:19

Sutra ocekujem pobedu Panatinaikosa,sa vecom minutazom za Benksa i Sofa. Cak i da izgube sutra,mislim da ce u Atini dobiti obe,jer Barsu tamo ceka pakao. Tesko ce to izneti Sada,Uertas,Dzavai i ekipa..
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Napredpartizan » 11 Apr 2013, 10:48

Napredpartizan

Postby nolinjo » 11 Apr 2013, 11:50

cska je jedan od glavnih sponzora evrolige :D
Jedaj moj brat
"Because in the end, everything we do, is just everything we've done. "
"Hmm, no, I don't have a gambling problem. I'm winning and winning is not a problem. That's like saying Michael Jordan has a basketball problem..."
nolinjo

Postby kecman » 11 Apr 2013, 21:41

Ne mož' silom protiv magije!

Dijamantidis i Lasme :blue:
SVAKOJ VLASTI VERNI, SVAKOJ VLASTI ODANI...
kecman

Postby Napredpartizan » 11 Apr 2013, 21:46

DD :blue: Gist i Lasme bas dobri..Lasme je toliko koristan igrac, da je to neverovatno :clap: Bramos je drzao PAO u igri, sjajan suter...
Napredpartizan

Postby Derek Trotter » 11 Apr 2013, 21:47

Дијамантидисссссс :blue: :blue:

Још једном је показао зашто је најбољи плејмејкер европе у задњих 15 година.Човек је мађионичар на терену,оно што он ради је за уџбенике,па човек измишља поене и асистенције.Још једном,наклон до пода.
Lazic,Igracina,Ljudina,Kralj!!!
Derek Trotter

Postby Steve Vai » 11 Apr 2013, 22:07

"AirBall" Je l' I dalje mislis da Pao ne ide na f4 :lollol: :lollol: Pakao ih ceka u Atini. Opet ocigledna sudijska tendencija,ne sviraju tri koraka Jasikeviciusa,koji su svakom na svetu ko je gledao taj mec,upali u oci,pa ne sviraju faul na sutu za 3 nad Maciulisom,ali mu zato daju tehnicku u sledecem napadu,pa na kraju meca su hteli da ukradu onaj kos,Valasa mislim,da se nije Pedulakis bunio,ukrali bi ga,nisu ni hteli da provere. Ocigledna tendencija. Banana Lazmea nad Dzavaijem-NEPROCENJIVO. :girlcry: :girlcry: Ne volim debelog,nista nije znao kod nas,jer ga sudije nisu stitile...Adios Barsa..i za kraj "Da je Dimitris Grcki sin,silov'oooo debeloooog" :jupi: :jupi: :lollol:
"Dok su izdajnici zaista posebna vrednost,tu moras zaista da se potrudis i da rizikujes svasta" Momo Kapor
Steve Vai

Postby Steve Vai » 11 Apr 2013, 22:13

Jos nesto...Genijalan potez Pedulakisa,kad je stavio Lazmea da cuva Navara zadnji napad,nije Navaro do kosa dobacio. :hathello:
Steve Vai

PreviousNext

Return to Evropska košarka