AirBall wrote:Iskreno sumnjam da ce im dozvoliti da ih nekaznjeno zalivaju sa slajmarama i da ih gadjaju s topovskim udarima...
To je tamo uobicajena domaca atmosfera, pa se ne secam da je bilo intervencija i drakonskih kazni...
AirBall wrote:Zato su i smanjili budzet duplo i dodatne ce ga rezati u godinama koje dolaze...
Kakve budzet ima veze sa onim sto sam ja napisao? A nisam ni ubedjen da ce ga dodatno smanjivati. Ako ne mogu oni, neko drugi ce preuzeti klub...
AirBall wrote:Ne znam, po meni Pedoulakis i Obradovic ne mogu da idu u istu ravan... Kapiram da navijas za Grke, ali je moje misljenje da oni imaju sanse u ovoj seriji kao prase u Teheranu...
Pedoulakis nema veze sa ovim, za sve se pita DD, a on provereno zna kako. Ponavljam, oslabljena Barsa je samo senka nekadasnje ekipe, a sutra cemo videti ima li PAO snage da to dokaze...
AirBall wrote:Ne delim ovo misljenje... Prolaz svih favorita je manje vise izvestan... Eventualno neke sanse ima Efes ako dobije 2. u Pireju, mada i to iskreno sumnjam...
Koliko vidim, jedino neslaganje je u vezi sutrasnjeg para. Efes je izvikana ekipa, koja nema dovoljno kvaliteta da napravi brejk protiv masine sa uzasno dugom klupom...