AirBall wrote:Grba wrote:Vidmar izgleda pokidao prednje ukrstene...
Cini mi se da je pre par sezona imao slican problem..
I meni se cini da je vec imao istu povredu...ne znam samo da li je ista noga u pitanju...
AirBall wrote:Grba wrote:Vidmar izgleda pokidao prednje ukrstene...
Cini mi se da je pre par sezona imao slican problem..
AirBall wrote:Mladi Kenan Sipahi iz Fenera je polomio ruku u Kup utakmici protiv Trabzonspora i sledi mu pauza 2-3 meseca...
Fenerbahče kao Partizan: "Epidemija" povreda igrača
Pošto je ostao bez kompletne centarske linije zbog povreda Gašpara Vidmara i Luke Žorića, od ranije Ilkana Karamana i Oguza Savaša, Željko Obradović je sada lišen pomoći još jednog važnog igrača u rotaciji.
U pitanju je supertalentovani, 18-godišnji Kenan Sipahi, koji je na kup utakmici protiv Trabzona polomio ruku. Turski mediji javljaju da Sipahija očekuje pauza od 8-10 nedelja.
Mladi plejmejker Fenerbahčea je jedan od Obradovićevih omiljenih igrača, budućnost jeturske košarke, a o kakvom je igraču reč uverila se i ovdašnja košarkaška javnost gledajući vrlo zrelu pariju Sipahija protiv Partizana u Beogradu. Fenerbahče je nedavno angažovao Blagotu Sekulića na poziciji centra.
licimur wrote:Igra li Sofo ili ne? Ozbiljno razmisljam o njemu ili Tajusu za fantazi. Naravno Sofoa bih uzeo ako ako igra, a Tajusa ako Sofo ne igra. Mada vidim na EL injury report da je i Tajus pod znakom pitanja.
AirBall wrote:Dentmon nije trenirao citave sedmice, samo mi je jos to trebalo, 5 izmena je malo na fantaziju za ovo kolo...
Users browsing this forum: Claude [Bot], New [Bot] and 29 guests