bhc_comp wrote:Hasselbaink wrote:I sta bi tacno dobili? Bolji tretman? Kako da ne, rekli bi igrajte fibu tamo su bolje sudije.
A šta dobijaš ako ćutiš?
Pre svega, od ta dva kluba su dobili dva miliona evra kao wild card, 40k ljudi u Areni, plus oba tima imaju odlične budžete. Sumnjam da trenutno imaš dva kluba "na čekanju" u Evropi koji bi platili WC i uložili sličan novac u budžet kluba. O navijačima i atmosferi da ne pričamo. Još ako uzmeš u obzir da EL planira da se širi...
Ja očekujem kazne za Kalinića, Nedovića i klub nakon onog saopštenja ali mi je u neku ruku drago što nismo prećutali.
Dobices kaznu a nista promeniti neces. Ja sam za to da se reaguje na terenu, trener al ovo da pises saopstenja... nzm, pogotovo od kluba koji ne garantuje sudijama bezbednost. Da je kojim slucajem zvezda dobila barsu a sudija precutale 8 sec niko ni rec ne bi reko, mozda bi bilo e ovo vam je za trojku mirotica. Isto vazi i za nas kad smo dobili monako prosle god, pucao nam k sto je smajli faulirao motejunasa a sudije nista.
Sto se tice same el, stoji ti argument za lovu a ovo ostalo je cisto tu za nas da lozimo. Kolko je to bitno videli smo u proslosti a evo i sad kad umesto da te nagrade sto im dizes gledanost oni salju kazne i nadgledaju te. Ja sam prvi jako razocaran kakvo nam je sudjenje u areni al ovo cviljenje i skicanje po medijima mi je bas fuj. Te price e sad treba da se ujedinimo i da delujemo... kako da ne. Mislim trebamo, al po drugim pitanjima.
Ko ne skace, taj je plenum.