Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby Гроф Тинторето » 31 Oct 2024, 06:25

Dok ne probas, ne znas.
Uostalom, mi tako i vlast resavamo, u fazonu koj cu kurac glasam, ionako ce pobedi Vucko :biggrin:
Pretpostavka je najlaksi nacin da se dodje do pogresnog zakljucka.

Spoiler: pokaži
Buzz' Beater wrote:
Peskir wrote:Videh malopre u gradu Rakicevica iz Zvezde, nosi neku grejalicu. :biggrin: :biggrin:

Zagreva se za Fener :okk:

Josep Pep Guardiola - GOAT
Гроф Тинторето

Postby zvezdaraking » 31 Oct 2024, 10:32

Gajic nas je dobro definisao i rekao sta treba da se kaze nakon jedne utakmice šprotiv FRancuza u NS u odbojci.

Mi im se izvinjavali što klime nisu dobro radile, sto je tepih bio zguzvan i gluposti.

Lik popizdio i rekao pin mi kurac te nase podanicke svijesti.

Stalno se nesto izvinjavamo i osjecamo krivi.

Evo DRčelić im rekao da su lopovi.
zvezdaraking

Postby bhc_comp » 31 Oct 2024, 10:39

Hasselbaink wrote:I sta bi tacno dobili? Bolji tretman? Kako da ne, rekli bi igrajte fibu tamo su bolje sudije.

A šta dobijaš ako ćutiš?

Pre svega, od ta dva kluba su dobili dva miliona evra kao wild card, 40k ljudi u Areni, plus oba tima imaju odlične budžete. Sumnjam da trenutno imaš dva kluba "na čekanju" u Evropi koji bi platili WC i uložili sličan novac u budžet kluba. O navijačima i atmosferi da ne pričamo. Još ako uzmeš u obzir da EL planira da se širi...

Ja očekujem kazne za Kalinića, Nedovića i klub nakon onog saopštenja ali mi je u neku ruku drago što nismo prećutali.
teglica wrote:Ja imam privilegiju da kritikujem i Ostoju

jedno ime wrote:Veliki Dule objasnio malom kariju
bhc_comp

Postby Bili Piton » 31 Oct 2024, 11:52

bhc_comp wrote:A šta dobijaš ako ćutiš?

Pre svega, od ta dva kluba su dobili dva miliona evra kao wild card, 40k ljudi u Areni, plus oba tima imaju odlične budžete. Sumnjam da trenutno imaš dva kluba "na čekanju" u Evropi koji bi platili WC i uložili sličan novac u budžet kluba. O navijačima i atmosferi da ne pričamo. Još ako uzmeš u obzir da EL planira da se širi...

Ja očekujem kazne za Kalinića, Nedovića i klub nakon onog saopštenja ali mi je u neku ruku drago što nismo prećutali.

Bolje i to nego kao ovi naši što ćute i prave se mrtvi a protivnici im daju koševe iz auta iz kola u kolo
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby Hasselbaink » 01 Nov 2024, 08:27

bhc_comp wrote:
Hasselbaink wrote:I sta bi tacno dobili? Bolji tretman? Kako da ne, rekli bi igrajte fibu tamo su bolje sudije.

A šta dobijaš ako ćutiš?

Dobices kaznu a nista promeniti neces. Ja sam za to da se reaguje na terenu, trener al ovo da pises saopstenja... nzm, pogotovo od kluba koji ne garantuje sudijama bezbednost. Da je kojim slucajem zvezda dobila barsu a sudija precutale 8 sec niko ni rec ne bi reko, mozda bi bilo e ovo vam je za trojku mirotica. Isto vazi i za nas kad smo dobili monako prosle god, pucao nam k sto je smajli faulirao motejunasa a sudije nista.

Sto se tice same el, stoji ti argument za lovu a ovo ostalo je cisto tu za nas da lozimo. Kolko je to bitno videli smo u proslosti a evo i sad kad umesto da te nagrade sto im dizes gledanost oni salju kazne i nadgledaju te. Ja sam prvi jako razocaran kakvo nam je sudjenje u areni al ovo cviljenje i skicanje po medijima mi je bas fuj. Te price e sad treba da se ujedinimo i da delujemo... kako da ne. Mislim trebamo, al po drugim pitanjima.
Ko ne skace, taj je plenum.
Hasselbaink

Postby druga generacija » 01 Nov 2024, 10:26

Borba za stalna dva mesta za nase klubove, za EL igrace u prozorima, za bolji tretman kod sudija (mada se tu slazem sa @Hasselbaink da samo vidimo greske na nasu stetu, a nikad u nasu korist),... se vodi lobiranjem, putovanjima, aliansama sa drugim, razgovorima iza zatvorenih vrata, ...

A ovo trcanje po domacim medijama i pisanje tvitova nije nikakva borba za bolje sudjenje ili bolje uslove, nego je kampanja za domace trziste. Cisto da narod vidi kako se raznorazni Covici, Ostoje i njima slicni bore ko lavovi protiv premocnog zapada.
druga generacija

Postby Bogun » 01 Nov 2024, 22:51

Baskonija danas 1/26 za 3 ovo odavno nisam video. :blue:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby BoleBarca » 01 Nov 2024, 22:57

Uvek ima neko gori.

ZVEZDA NAJGORA U ISTORIJI

Crvena zvezda - Žalgiris 68:70 (šut za tri 0/19) - 2015
09.10.24.
"Ovaj tim ce biti nagradjen bar play-in-om, ako nista, a ono zbog toga sto onaj koji je 56 god. u kosarci nije vise barem na papiru u klubu. Kada i fizicki ne bude mogao da prismrdi svlacionici i terenu, tada ce doci i veci rezultati."
BoleBarca

Postby Bili Piton » 01 Nov 2024, 23:37

Bogun wrote:Baskonija danas 1/26 za 3 ovo odavno nisam video. :blue:

I to pazi tim koji u svom sastavu ima Hauarda, Rogavopulosa i Luwavua.
Mislim da su već sada isceđeni. Imaju kratku rotaciju(Sederkerskis povređen), a jaka utakmica na svako 2-3 dana.
ja još sam juga deo i ludo volim te
Bili Piton

Postby Bogun » 02 Nov 2024, 00:46

Hauard je dao tu jednu, ali kad ovakva šuterska ekipa promaši 25 trojki, nekako je logično da tu jedinu ubaci najveći kamenjar u ekipi, odnosno Jaramaz. :biggrin:

Kratka im je rotacija svakako čak i bez povreda. I Hauard vuče neku manju povredu, nešto sa kolenom, protiv Barselone u domaćici nije zavrsio utakmicu.
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Pit Bull » 02 Nov 2024, 01:31

Osim u slucaju nekih bas velikih povreda i ne znam cega, mislim da ce ova velika sestorka bez vecih problema do plej-ofa.

Previse kvaliteta imaju Grci, Spanci, Monako i Fenerbahce da izvise. I pored toga sto su neki poceli sporije od drugih.

Sto se ostalih tice:

Zalgiris 6-1
Bajern 5-2
---------------
Efes 4-3
Baskonija 4-3
Pariz 4-3
Zvezda 3-4
Makabi 3-4
Partizan 2-5
Milano 2-5

Ako cemo realno sagledati, vec smo cetiri pobjede iza Zalgirisa i tri iza Bajerna.
▒▓█ P █ A █ R █ T █ I █ Z █ A █ N █▓▒
Pit Bull

Postby Ćoba » 02 Nov 2024, 13:23

Čisto da kažem iz apsekta koliko su računice u ovom trenutku besmislene. Ima još 27 kola da se igra, dvadeset sedam.
Ćoba

Postby Ćoba » 03 Nov 2024, 14:33

Ćoba

Postby Demokratski rob » 03 Nov 2024, 16:11

А Жалгирис случајно први. :lollol:

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby Cvele » 03 Nov 2024, 16:13

Demokratski rob wrote:А Жалгирис случајно први. :lollol:

Nije slučajno, ali zato što igraju sjajnu košarku za sad. Ili u najmanju ruku je trebalo da bude na deobi prvog mesta, jer mi deluje da ste u Kaunasu više oštećeni vi nego oni.

U ovom trenutku je Trinkijeri precenjen, jer ga odjednom percipiraju kao TOP 2 trenera u ligi, ali ove sezone za sada čovek strašan posao radi.
Cvele

PreviousNext

Return to Evropska košarka