Mislim da je Pariz pokazao kako te price EC ili EL igrači su smešne i neutemeljene.
Evo u Parizu ko ima iskustvo igranja EL pa su dobili PAO,trebali Milano igrali sinoć egal u Minhenu.itd.
Apsolutno se ne slažem da je eventualni ulazak na final four vecitih senzacija,i mislim da oba kluba imaju ozbiljne argumente da se pobiju za final four.Verujem da će jedan od vecitih sigurno otići na final four,a ds će oba igrati 1/4.
Tim koji ima jednog Zeljka Obradovica i 8,9 igraca za NBA iskustvom je tim za borbu za final four što će i vreme pokazati.
Zvezda u kojoj je jedan Dobric 12 igrač,a reprezentativac Plavsic i Lazic 13,14 igrači je po meni bas zajeban tim.(ako dodje Petrusev vrlo verovatno ce i Gedraitis/Davidovac ispod crte).
Teo sa višegodišnjim iskustvom sa final foura,I ulogom poput Ljulja ,Rudija u Realu,Kalinic koji je u svim prethodnim klubovima bio jako bitan faktor,Bolomboj koji je trenutno u ovoj formi u top 5 centara u EL ,Kenan,Nedovic,CMM bas zajebana ekipa sa puno iskustva i kvaliteta i sa ozbiljnim trenerom.
Vreme ce pokazati ali u ovoj sezoni deluje da se sve poklopilo kod vecitih da se pojuri taj final four