Bogun wrote:Pa da, ali su Boldvin, tadašnji Lučić i Rejnolds preozbiljni igrači i za klasu bolje nego ono što Bajern sada ima u rosteru, tadašnji Lučić > sadašnji Lučić.
Lučić je bio u idealnoj petorci EL, a Boldvin i Rejnolds su odigrali kao top5 igrači na svojim pozocijama. Rejnolds bi i sada bio odličan centar, samo da mu se nađe žička, a to retko kome polazi za rukom.
Bajern sada nema ništa od toga, niti ima naznaka da će se neko iz ovog tima približiti takvim sezonama kao oni što su imali.
Takođe NVB je tada bio 100% zdrav, mnogo agilniji nego sada, mislim da je baš u tom 1/4 finalu EL pokidao ligamente kolena. Sada je mnogo iskusniji igrač.
Šisko je bolji plej od Madara. Itd.
Jedna od retkih sezona gde je Trinkijeri posložio ekipu tako da ima jasnu podelu na glavne igrače i igrače uloge. Odnosno gde mu glavni igrači jasno odskaču kvalitetom od igrača uloge.
Ukratko sve je do trenera.
Teško da je Bajern pred početak sezone 2020/21 poimence jači od ovog danas.
A pogotovo prošlosezonskog sa sve Ibakom.
To što su Rejndolds i Lučić imali najbolje sezone u karijeri dosta toga govori.
Ja očekujem da Herbert većini igrača nađe adekvatnu ulogu ,teško da će igrati četvrtfinale,ali mogu da budu svima kost u grlu.
Ti sa Edvardsom i Nejpirom nikada ne znaš na čemu si i tu će biti najteži zadatak od koga će im manje više sve zavisiti.
Ako uspe ovaj da ih dovede do toga da kontinuirano pružaju partije kakve su pružali protiv nas prošle sezone u Mihenu i Milanu,opak su tim.
U Obstu imaju ozbiljan kapital ,od Vojtmana sam očekivao gledajući ga protiv Reala da će mu "leći" ekipa,međutim eno sinoć možda i najgori u njihovoj ekipi od iskusnijih.
Buker iako ga godine sustiže i dalje se ne predaje.
Prekaljeni Nils Gifaj i onaj Oscar koji se još traži iz Albe su tu da popune broj i obave po neki zadačić.
Pretera ga sa poređenjem Šiška i Madara.Možda je ovaj tu sezonu 2020/21 imao bolju nego li što će Madar imati ovu,što je opet sve do trenera manje više,jer je meni Madar sigurno bolji igrač.
A da tu im je i mlađani Harčenkov 2006.godište,svaka čast Herbertu što mu je juče dao minute