Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga sezona 2011/2012

Postby irriducibili » 14 May 2012, 02:32

harper lee wrote:Ja ti apsolutno verujem da oni misle da je to njima teze i znacajnije jer nemam razloga da ti ne verujem.

Oni su jedini koji to mogu znati, niko se drugi ni ne bori za prvaka Grcke... :dunno:
irriducibili

Postby harper lee » 14 May 2012, 02:36

irriducibili wrote:
harper lee wrote:Ja ti apsolutno verujem da oni misle da je to njima teze i znacajnije jer nemam razloga da ti ne verujem.

Oni su jedini koji to mogu znati, niko se drugi ni ne bori za prvaka Grcke... :dunno:

Moze znati i elementarna logika koja kaze da ako je teze osvojiti grcku titulu nego Evroligu onda bi oba ta tima morala imati veci broj evropskih nego lokalnih titula. Sto nije slucaj.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby DON » 14 May 2012, 02:38

harper lee wrote:Sta je to najbolji? Sta ga definise? Ako ga definise takmicenje unutar kojeg se u medjusobnim duelima odlucuje ko je pobednik onda ce Bajern ili Celsi biti vladar Evrope, to jest, najbolji tim Evrope. U tom slucaju najbolji tim Evrope je isto sto i pobednik tog konkretnog takmicenja. Nemamo drugi kriterijum.

Lepo si to srocio, kao i u vecini slucajeva, ali....

Svi mi imamo odredjene stavove, ukuse, mirise :biggrin:

moj je sledeci - vladar Evrope je onaj tim koji osvoji Evroligu/Ligu Sampiona i bude prvi u nacionalnom sampionatu! Pa toj mojoj logici ga ne definise samo trijumf unutar Evrolie/LS. Imamo drugi kriterijum :biggrin:

Ne moze Bajern iz Minhena da bude evropski vladar, Borusija ih je rasrafila, opet, ove sezone! Moze da bude samo osvajac Lige Sampiona. E cu samo, stvarno zvuci kao nipodastavanje, ali stvarno nije, imam veliko postovanje prema takmicenju.
DON

Postby harper lee » 14 May 2012, 02:40

VUČKO_88 wrote:
harper lee wrote:Sta je to najbolji? Sta ga definise? Ako ga definise takmicenje unutar kojeg se u medjusobnim duelima odlucuje ko je pobednik onda ce Bajern ili Celsi biti vladar Evrope, to jest, najbolji tim Evrope. U tom slucaju najbolji tim Evrope je isto sto i pobednik tog konkretnog takmicenja. Nemamo drugi kriterijum.

Lepo si to srocio, kao i u vecini slucajeva, ali....

Svi mi imamo odredjene stavove, ukuse, mirise :biggrin:

moj je sledeci - vladar Evrope je onaj tim koji osvoji Evroligu/Ligu Sampiona i bude prvi u nacionalnom sampionatu! Pa toj mojoj logici ga ne definise samo trijumf unutar Evrolie/LS. Imamo drugi kriterijum :biggrin:

Ne moze Bajern iz Minhena da bude evropski vladar, Borusija ih je rasrafila, opet, ove sezone! Moze da bude samo osvajac Lige Sampiona. E cu samo, stvarno zvuci kao nipodastavanje, ali stvarno nije, imam veliko postovanje prema takmicenju.

Postujem. Bajernu, pak, verovatno nece smetati taj poraz od Borusije ako dignu pehar Lige Sampiona da misle o sebi kao o vladarima Evrope.
Ignorisem te k'o Vucic poplavu.
harper lee

Postby irriducibili » 14 May 2012, 02:45

harper lee wrote:Moze znati i elementarna logika koja kaze da ako je teze osvojiti grcku titulu nego Evroligu onda bi oba ta tima morala imati veci broj evropskih nego lokalnih titula. Sto nije slucaj.

Vidi, to mozda jeste delimicno iskarikirano, ali ima i drugacije logike. Kad se kaz osvajanje EL, misli se u potpunosti samo na f4, gde te na putu do pehara cekaju dva rivala i dva meca. U lokalnim okvirima su ti potrebne tri pobede, pritom pod ogromnim pritiskom i u krajnje neregularnim okolnostima. Svakako teze...
irriducibili

Postby DON » 14 May 2012, 02:55

harper lee wrote:Postujem. Bajernu, pak, verovatno nece smetati taj poraz od Borusije ako dignu pehar Lige Sampiona da misle o sebi kao o vladarima Evrope.

Ako, ali ja cu biti tu da svakog navijaca Bajerna bocnem sa Dortmundom, ili Celzijevog sa __ mestom(koji su oni u Engleskoj, nisu ni medju cetiri?). Mogu da se prave da ih bole briga, ali znam da nije sve jedno i da osecaju da sam u pravu :biggrin:

da se zna, iz sveg srca cu navijati da se brat Bane popne na pobednicko postolje, zajedno sa bratom Drogbom (iako sam navijac Junajteda). A nece mi biti krivo ako Bajern bude prvi, jer moj najbolji prijatelj Marko voli Bavarce kao sto ja volim Partizan (bolesnik klasican :D).

Isto tako i sad, srecan sam zbog Dude, krivo mi je zbog Krleta.... Cestitam Keselju, Teo neka ceka jbg - sport je to.

Odoh da spavam, aj laku noc frizidercine, razbio sam vas :biggrin:
Last edited by DON on 14 May 2012, 02:56, edited 1 time in total.
DON

Postby Golden Warrior » 14 May 2012, 02:56

Pronaci post na ovoj temi gde sam obecao da ce olose iz Moskve stici karma za seoski pristup utakmici protiv Zagreba :lollol:

Sa sve luzeom na mestu playa i onim cobanom kojim je komentarisao utakmice f4 :facepalm:

Sve u svemu sramtno finale koje nisam mogao da gledam vise od 20 min...
Golden Warrior

Postby Richard Fish » 14 May 2012, 03:07

Samo da se upisem.

DUDO GENIJE :blue:

Mislio sam da nemaju sansi na ovom turniru. Ali...
Za smenu Andreje Mladenovića sa mesta potpredsednika KK Partizan!
Richard Fish

Postby licimur » 14 May 2012, 07:13

Jbt sta uradio Teo. Jebo ga trener koji mu je dozvolio da se onako izivljava. Ne moze on da bude glavni krivac za ono sinoc jer je najzasluzniji bio za onih +18 u 27min, ali sta je radio u poslednjoj cetvrtini ono je kriminal. Na +18 13 min do kraja je trener trebao da privede utakmicu kraju a ne da dozvoli indijancu da je sjebe. Tako da je glavni krivac za ono sinoc debil na klupi armejaca. Pickice iz CSKA ne mogu na kraju jedno bacanje da pogode. Izgleda sam ja uz IRR-a jedini koji je ovde navijao za Ruse. :laugh:

Cestitke Olimpijakosu na zasluzenoj tituli!
ko vas jebo godinama ...
licimur

Postby mastro mostro » 14 May 2012, 11:12

Neverovatan povratak pirejskih otpisanih... autsajderi od početka sezone, pa tokom iste, podcenjeni pred F4, skoro pa nokautirani u finalu... uspeli su da ostanu nogama i da nokautiraju preplaćene moskovske luzere predvođene prvim srpskim plejom koji je potvrdio moje tvrdnje da tim koji on predvodi teško može do evro trofeja.
Sa druge strane posebne čestitke moderatoru Aleksi Srbu na trofeju koji je efektno osvojio njegov omiljeni trener a naš, još uvek važeći selektor i nadam se da će ovako briljirati i u sledećem reprezentativnom ciklusu, kad je već u ovom londonskom toliko omanuo.

Za mene je ovakav epilog veliko iznenađenje (prijatno, naravno jer i pored kritika iznošenih na račun Deda Dude, a iza kojih i dalje stojim, ja njega gotivim zbog dične prošlosti na klupi Partizana i reprezentacije YU i pored antipatija koje gajum prema Oliju draže mi je što su oni uzeli titulu pred podignutim nosevima nadmenih ruskih mečića)... stvarno sam bio spreman da potpišem da je ovakav epilog nemoguć, i to ne samo zbog sumnji u Dudu već i zbog realne disproporcije u kvalitetu timova na papiru, čime ovaj rezultat još više dobija na značaju i vrednosti.
mastro mostro

Postby bekrinjo » 14 May 2012, 11:43

Image

Image

Image
bekrinjo

Postby Diktator » 14 May 2012, 12:11

mastro mostro wrote:Sa druge strane posebne čestitke moderatoru Aleksi Srbu na trofeju koji je efektno osvojio njegov omiljeni trener a naš, još uvek važeći selektor i nadam se da će ovako briljirati i u sledećem reprezentativnom ciklusu, kad je već u ovom londonskom toliko omanuo.

nije mi DI omiljeni trener,ali postovanje prema XY treneru ne iskljucuje postovanje za DI...
naravno da je bilo razloga za kritiku DI nakon brodoloma na EP prosle godine,ali onoliko mazanje govnima istog coveka proslog leta mi se zgadilo tako da cu sad da likujem nad vasim urnebesnim zaključcima o propalom treneru golubaru,penzioneru,alkosu & neznalici,sujetnom liku koji nije zvao rakocevica,milicica i naseg najboljeg mladog raduljicu :laugh: ,itd,itd..
sto se kritika na racun Teodosica tice..da slazem se..ali mi boljeg pleja od njega nemamo,niti cemo imati u skorijoj buducnosti..
a sto nemamo..to je vec pitanje za trenere u nasoj kosarci,a posebno one koji su bili ili su sada u KKP... :manikir:
Kraj sjaji sjajem novog pocetka.
19.04.2015.
Bol je privremen,ponos je vecan.
OBRADOVIC ZELJKO 22.06.2023.
Diktator

Postby feanorlfc » 14 May 2012, 12:21

A šta mislite o igri Krstića? Jedno veliko razočaranje, ponovo je ispao jajara kada je bilo bitno. Teo je i napravio i prosuo prednost, ovaj skoro da nije imao uticaj na igru. Izgurivali ga, skakali preko njega, gubio lopte... Jbt. Printezis rešava utakmice (a tek se vraća u ozbiljnu košarku), Mancaris i Slukas bez imalo iskustav pogadjaju trojke i vraćaju Oli u igru, Papanikolau junak meča. A najskupljeg centra evrope, povratnika iz NBA nema nigde. Sad razumem zašto Dok Riversu nije valjao ni za rezervu. Počinjem ozbiljno da sumnjam u njegove kvalitete.
feanorlfc

Postby Napredpartizan » 14 May 2012, 12:40

feanorlfc wrote:A šta mislite o igri Krstića? Jedno veliko razočaranje, ponovo je ispao jajara kada je bilo bitno.

Slazem se da je ogromno razocarenje,nema muda...Skrivao se i fora je u tome sto on uopste nije jak i ne moze da se nosi protiv bilo kojeg malo jaceg centra. Izgleda ogromno,ali to je varka.
Napredpartizan

Postby irriducibili » 14 May 2012, 12:41

Aleksa wrote:sto se kritika na racun Teodosica tice..da slazem se..ali mi boljeg pleja od njega nemamo

Tacnije receno, mi ni nemamo alternativnog pleja, posto je njega menjao jebeni Stefan Markovic. Posle prespavane noci, postalo mi je jos ociglednije da je Duda sinoc dobio utakmicu, ili ju je njegov kolega izgubio, sto se u sustini svodi na isto. One Bekrinjove slike iz svlacionice lepo pokazuju kakva je priprema utakmice odradjena. U svlacionici KKP verovatno stoje statisticki podaci, uz konstataciju da nam je potrebna energija i igra po dubini... :nisamja:

Jos nesto u vezi Tea. Sinoc se po ko zna koji put pokazalo da je on igrac za max 25 minuta po utakmici, obzirom da mu zivot koji vodi ne dozvoljava vise. Njegove greske su pre svega pokazatelj nedostatka snage, stoga je jedna u nizu gresaka sto je Gordon vec duze vreme marginalizovan, te i nije bio upotrebljiv. Vrlo je lose CSKA koristio sve komparativne prednosti koje nesumnjivo ima, a to je iskljucivo trenerova krivica. Meni ce ovaj F4 ostati upamcen po izuzetnoj odbrani pika, koje su demonstrirali u manjoj ili vecoj meri svi ucesnici, te se nadam da ce VJ analizirati taj vidjeni segment igre. Samo se nadam...
irriducibili

PreviousNext

Return to Evropska košarka