Ja mislim da se pretjeruje za Asvel, u ovom dijelu da su totalni krš, a slažem se da treba da lete.

U ovom trenutku su stvarno u raspadu i ove pobjede protiv njih ne govore puno, ali generalno nisu toliko očajna ekipa koliko se predstavlja. S tim da su mi pojačanja a la Edvin Džekson i Majk Skot potpuno nejasna. Problem je što oni jednostavno nisu ekipa krojena za igru na 3 dana, i što imaju Zvezdin sindrom, posle 10. kola krenu da se okreću prvenstvu

I što TJ Parker nema pojma.
Ovo djeluje kao baš kritičan momenat za njih, niti su u formi niti kadrovski dobro stoje, imaju nekih 9 igrača u rotaciji, i u nekim momentima igraju odbranu samo sa ciljem da ne naprave faul (pogotovo u ranijim fazama utakmice). Sa druge strane, brzo se zaboravlja da su u poslednje 3 sezone uzeli 2 titule u Francuskoj, od čega jednu pobjedom u seriji nad onim Monakom koji je bio nadomak F4.
Definitivno je čudna situacija da ekipu koja ima licencu skoro da ne zanima EL, jer da im je to primarni cilj, ne bi ovako sastavljali ekipu, ali ima tu 4-5 dobrih igrača za ovaj nivo, samo što imaju gomilu penzionera i kratku rotaciju, a takve ekipe više ne mogu da prođu u EL, mada će sigurno imati dobrih nizova, daleko je ovaj brejk od beznačajnog.