raikkonen wrote:Ja bih ovaj F4 zamenio sa plejofom do kraja. Četvrtfinale, polufinale, finale, sve na 3 dobijene. Najpoštenije, iako smanjuje šanse za iznenađenje.
Odigraš 37 do 39 utakmica u sezoni, da bi ti sve stalo u 40 tj 80 minuta na neutralnom terenu.
A imam utisak da su borba za top 8 u poslednjih par kola i četvrtfinalne serije svake sezone više praćene od samog F4. Nekako taj F4 prođe onako meeh, iako bi trebao biti vrhunac sezone.
Pričaš kao da se Real raspadao u regularnom delu. A ono imao pišljivu pobedu manje od Oly i imao isti skor kao Barsa.... Pri tome njihove matorci se ni nisu "palili i ložili" na regularni deo.
Kompletan Real sa trojkom koja fali i sa zdravim Tavararesom u svakom formatu bi izašla kao pobednik. Najbolji je tim u Evropi. Videće se to i u plejofu njihove lige i bez Deka.
Jbte pokušavam to da objasnim ljudima unazad dva-tri meseca i ne vredi. Oni kao reper uzimaju utakmicu sa kraja regularnog dela, gde nam je protiv Reala poslužio raspored, a protiv Barse obrnuto i gde se Šarunas naložio da se nadigrava sa kumom, a Mateo pripremio kao jedan od običnih mečeva. Ili Realovo zajebavanje sa Breoganom ili slično.
Ono što smo mi uradili u prva dva meča je bilo čudo i fantazija. A ne "loš" Real. Još kad im je tuča digla timsku hemiju i udarila na ponos, umesto da im se svlačionoca raspala posle druge utakmice, to je do naivnosti i neiskustva i šampionski potez Ljulja koji je zabio dva puta.