Jel se ovde komentariše evropska košarka?
Odgledao cska danas i drugo poluvreme olimpijakosa. Jbg,navijao sam za Pao,ne znam ni ja što,nije da ih nešto gotivim i nekako sam se baš skenjao zbog onog poslednjeg napada. Tu je morala po meni Šarasu lopta u ruke posle partije kakvu je odigrao i isto kakvu je Diamantidis imao,mislim da je bilo očigledno da će DD da pripali trojku čim mu se otvori malo prostora,uglavnom jako loše,jbg. Utisak tekme mi je sigurno Šaras koji je sa svojih 36 održao jedno malo predavanje na temu plejmejker u bitnim utakmicama. Nisam mnogo zalazio na evro košarku ovde pa ne znam baš kakvo je stanje na Teo i antiTeo relaciji,ali on je po meni izuzetno precenjen igrač i takav u ovoj konkurenciji deluje kao ponovni dolazak Majkla Džordana na planetu zemlju,ali ono što on odigra kad god ja očekujem nešto od njega je ravno nuli. Na stranu 2 promašena slobodna,to je najmanji problem. Oni koraci što mu nisu svirali su katastrofa kao protiv Turske kad je prodao loptu na udvajanju na evropskom,opet neki herojski šutevi,zabadanja ispod koša pa otvaranja kontre itd. Zanemeo sam koliko je pre svega cska slabo trčao iz grešaka Panate,aj od Panate i nisam to očekivao,ali generalno jako jako spora utakmica sa previše improvizacija. Sem prve četvrtine gde je pao odigrao košarkašku poeziju iz teme pik end rol,ovo ostalo jako tanko za jedno polufinale..Sad će neko reći jbg važnost i to,al opet...
Što se Olimpijakosa tiče iako nemam Dudu Ivkovića istetoviranog na nadlaktici,čovek je sa jednom petorkom gde nema igrača preko 2 metra ušao u finale evrolige sa igračima kao manzuris,antić,sa timom u kome zadnja 3 minuta se igra ista akcija sa spanulisom i pikom na kapici jer realno šta drugo da odigraju. Kapa dole. I još jedan dokaz koliko su ova dvojica iako su metuzalemi već (mislim na željka i dudu) i dalje ispred ovih evropskih trenera koji sa ovakvim ekipama jedan jedva a drugi nikako ne prođu u finale. Mislim,stvarno katastrofa..