Board index Košarka Evropska košarka

Evroliga

Re: Evroliga

Postby b@Ta maRe » 30 May 2021, 22:23

Old school wrote:Ako Kokoškov ne uzme sve živo sa Jokarom, Bogdanom, Vasom i ostalima treba ga oterati na robiju.... :biggrin:

Baš diskutujem danas sa drugarom, potencijalno možda i bolja ekipa od one španske sa Gasolovima, Navarom, Rudijem, Kalderonom, Garbahosom... Mada me on ubeđuje da je Španija iz Pekinga najbolji neamerički tim ikad.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Bogun » 30 May 2021, 22:24

Kako pored Jugoslavije iz 1991?!

Gledao ti taj drugar to? :biggrin:
Antipop Antonije » 15 Feb 2025, 23:11
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby b@Ta maRe » 30 May 2021, 22:26

Bogun wrote:Kako pored Jugoslavije iz 1991?!

Gledao ti taj drugar to? :biggrin:

Ma ludak, slušao izlapelog šjor Božu Maljkovića kako ih je hvalio pre 10-ak godina i pričao da bi nas ti Španjolci dobili :laugh:

Uzgred

Demokratski rob wrote:Sportska je pravda da osvoje EL. Svaka čast.

Zanimljivo. Što se onda sprdaš na račun sezone 19/20 KKP? I ti i ovi tvoji drugari koji sad pričaju kako je pobedila sportska pravda.
Dexi wrote:Jedino u čemu su oni bolji to je taj individualni kvalitet njihovih igrača
b@Ta maRe

Postby Bogun » 30 May 2021, 22:32

Ta SFRJ 1991 je neprikosnovena neamerička selekcija. Bez ikakvog premca.

Meni je čak i SRJ 1995 i 1996 jača od Španaca, međutim tu sam možda i malo subjektivan, i Španci su prebrutalni bili u tom periodu 2008 do 2012.

Ne kapiraš to Bata Mare, Partizanu niko ne garantuje da bi uzeo EC, za Efes je to valjda bilo očigledno prošle sezone.
Neki ovde ne zasluzuju ni u ludnicu da ih puste a ne na forum. I to jos da navijaju za Partizan.
Bogun

Postby Nikola » 30 May 2021, 22:36

1991. nije bilo Drazena. I naravno da bismo ih dobili. Drugo, Toni je bio najbolji evropski igrac, ali ni pola Tonija iz Chicaga. 1995. bismo ih odrali
Poredjenje Vase i Tea nije bas mozda na mestu. Teo ima nestvarne asisttencije i vidi teren kao da ima dva para ociju. Vasa je bolji defanzivac i suter
4,250+ consecutive matches in which the club has included at least one homegrown player in the matchday squad. MUFC - The Religion

"Takva bitka nije mogla da se dobije [...]. Već je morala da se vodi." Dule Vujošević
Nikola

Postby Zappa » 30 May 2021, 22:43

Nikola wrote:1991. nije bilo Drazena i Zdovca. I naravno da bismo ih dobili.
Poredjenje Vase i Tea nije bas mozda na mestu. Teo ima nestvarne asisttencije i vidi teren kao da ima dva para ociju. Vasa je bolji defanzivac i suter

Pitanje da li je bolji šuter ?
A od Tea nije teško biti bolji defanzivac.. :laugh:

Teodosić>>> Micic

Možda je Micic veći radnik, ali talenat i kvalitet na strani Tea..Iako ne živi sportski ,čini mi se da će Teo trajati duže od Micica..
On već ima 34 godine i igra na odličnom Evrokup nivou, videćemo Micica..Nadam se da grešim..

Ako Kokoškov ne uzme sve živo sa Jokarom, Bogdanom, Vasom i ostalima treba ga oterati na robiju.... :biggrin:

Meni ta ekipa nikako ne uliva poverenje ...Nedostaje tu dobar defanzivni par pod košem za najveće domete..Šteta zbog povrede Milutinova..
Tegi wrote:Deksi-Bojdo-SrbinPG.
U pravu su ljudi koji tvrde da savezna UDBA nije propala.
Zappa

Postby Bojdo » 30 May 2021, 22:45

Pa i ona Hrvatska reprezentacija što je na olimpijskim igrala protiv Amera je tu negdje blizu Špnaca po individualnom kvalitetu.
Република Српска је Пијемонт српства!
Bojdo

Postby Demokratski rob » 30 May 2021, 22:46

b@Ta maRe wrote:Zanimljivo. Što se onda sprdaš na račun sezone 19/20 KKP? I ti i ovi tvoji drugari koji sad pričaju kako je pobedila sportska pravda.

Ovo što Efes igra je najlepša evroligaška košarka možda u ovom veku. Porediš Efes i KKP :question: Pa ove sezone niste mogli ni Borac da pobedite.

Осећања увек прођу, љубав према Звезди никада.
Demokratski rob

Postby fontaneros » 30 May 2021, 22:47

MI SMO ZABRANJENI, SVI TO DOBRO ZNATE...
fontaneros

Postby Bogun » 30 May 2021, 22:49

Demokratski rob wrote:
b@Ta maRe wrote:Zanimljivo. Što se onda sprdaš na račun sezone 19/20 KKP? I ti i ovi tvoji drugari koji sad pričaju kako je pobedila sportska pravda.

Ovo što Efes igra je najlepša evroligaška košarka možda u ovom veku. Porediš Efes i KKP :question: Pa ove sezone niste mogli ni Borac da pobedite.

I kakve to veze ima se prošlom sezonom?

:laugh:

Koje licemerje.... JE BO TE :blue:
Last edited by Bogun on 30 May 2021, 22:52, edited 1 time in total.
Bogun

Postby Dylam Dop » 30 May 2021, 22:50

@zappa

Milutinov ce se oporaviti do OI, Beli jos moze da pruzi defanzivno, a i Petrusev moze zatvoriti obruc, Kalina reket..

Micic ce biti/je gladan trofeja (i medalja) nakon ove veceri i tek ce pruziti u selekciji (26 mu je tek).
Dylam Dop
Guest

Postby Demokratski rob » 30 May 2021, 23:17

@Bogun
Tema je Euroliga, kako iskoristite baš svaku temu da dovedete Partizan?
Lutate temama i izmišljate neprijatelja.
Efes je osvojio ove godine i zaslužuje sve čestitke.

Demokratski rob

Postby b@Ta maRe » 30 May 2021, 23:19

Zappa wrote:
Ako Kokoškov ne uzme sve živo sa Jokarom, Bogdanom, Vasom i ostalima treba ga oterati na robiju.... :biggrin:

Meni ta ekipa nikako ne uliva poverenje ...Nedostaje tu dobar defanzivni par pod košem za najveće domete..Šteta zbog povrede Milutinova..

Bjelica to svakako nije i mislim da ne bi trebalo da igra u tandemu sa Jokićem, barem ne u dužem vremenskom periodu. Nisam gledao Pokuševskog ove sezone, ne znam kakav je sa odbranom osim što ima dobar osećaj za blokade. Doduše, on još uvek nije sazreo fizički, ali verujem da će biti u 12. Nešto imam u glavi da je Smajlagić dobar defanzivno, ne znam da l' se tripujem.

Demokratski rob wrote:

Lepo te je Bogun pitao, kakve tačno veze ima ova sezona Partizana sa prethodnom, o kojoj ovde govorimo? Niti je isti trener, niti je ista ekipa. Jednog od najvažnijih igrača je uzeo Ćoki, a onda kada je gazio preko mrtvog Odža, optuživao je Partizan kako ga je vrbovao od marta. Od kad je on vrbovao Voldena Govno?

I da, Efes od večeras može da se poredi sa Partizanom.
b@Ta maRe

Postby Demokratski rob » 30 May 2021, 23:24

Ja uopšte ne razumem kako možete biti ostrašćeni 24/7.
Da, sportska je pravda da Efes koji treću godinu igra na vrhunskom nivou i najlepšu košarku, osvoji EL.
A onda eto razloga da se vi osetite povredjenim? I odmah Partizan, Čović, itd, itd..:
Ma ne, ovo je zona sumraka. Laku noć.

Demokratski rob

Postby b@Ta maRe » 30 May 2021, 23:29

Robinjo spinuje kao gazda :laugh:
b@Ta maRe

PreviousNext

Return to Evropska košarka