Odgledah jučerašnje utakmice sa zakašnjenjem.
Šta znam, razlika u utakmici CSKA Fener mi je nerealna, odlično se držali gosti, tj držali ih De Kolo i O'Kvin, Gudurić i Braun bili očajni, svaki napad koji je imao veliki momentum su očajna rešenja birali. Guduriću je ovo verovatno bila najlošija utakmica od povratka iz NBA.
Klajburn ih je razbio, generalno ga je teško čuvati, a još kada su ti odsutne obe trojke to je nemoguća misija. U drugoj četvrtini je poentirao kako je hteo, niži čuvar ide pod koš, višeg čuvara napada licem spolja, odlična partija.
I da, grom iz vedra neba, Antonov, čovek dao 7 trojki cele sezone i malo igrao, juče u ključnim momentima utakmice 3 trojke iz 3 pokušaja, koje su ubile momentum gostiju.
Druga utakmica je ogromno iznenađenje, gledao do 25 minuta i onda sam slučajno video rezultat pa se smorio pa nisam toliko detaljno ispratio ostatak.
Ali do tada odlična kontrola utakmice gostiju, posle im je pala koncentracija značajno.
Pengos je bio fenomenalan, međutim, mislim da ga premalo napada Barsa, što više pika da vrti igrač kog čuva, da napada koš, da ga teraju da se troši u odbrani maksimalno, meni je delovalo da je ceo plan bio mi ćemo da ga stisnemo i to je to. Ali mora i da se napada u odbrani. Juče su ga odlično isekli negde u trećoj četvrtini dinaj odbrana, teranje da se oslobodi od lopte odmah u prenosu i to, ali će se Paskval sigurno adapritati na to. Dok bude imao čorbe Pengos Zenit je u igri.
Kakva je situacija sa Gudaitisom, nešto se držao za članak?